» » » » » » Preview Primera Division : Επιστρέφει στις νίκες η Ατλέτικο Μαδρίτης.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Primera Division : Επιστρέφει στις νίκες η Ατλέτικο Μαδρίτης.
13:00 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΓΡΑΝΑΔΑ

Προϊστορία: 0-1-0
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΓΡΑΝΑΔΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 0-0


ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κρατούσε τη νίκη στα χέρια της με το γκολ που πέτυχε στο 9’ με τον Σάλβιο, αλλά η Σεβίλλη ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο και έτσι με το γκολ που δέχτηκε στο 54΄ γράφτηκε το τελικό 1-1. Αυτό ήταν το πέμπτο παιχνίδι για την Ατλέτικο στην Πριμέρα χωρίς νίκη, αν και στα τελευταία 9 μετράει μόλις μία ήττα. Τη Πέμπτη υποδέχθηκε τη Μπεσίκτας της οποίας επικράτησε με 3-1 χάρη σε γκολ του Σάλβιο (24’, 27’) και του Αντριάν (37’), με τους Τούρκους να μειώνουν με τον πρώην παίχτη της Ατλέτικο, Σιμάο, στο 53’. Σημαντικό βήμα πρόκρισης, αν και όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό την ερχόμενη Πέμπτη στο Ινονού. Θα απουσιάσουν σίγουρα ο μεσοεπιθετικός Ντιέγκο (20 συμμ./2 γκ./1 ασίστ) και ο τιμωρημένος αμυντικός Φελίπε Λουίς (24 συμμ./2 ασίστ). Αμφίβολοι ο αμυντικός Αντόνιο Λόπεζ (2 συμμ.) και οι μέσοι Τιάγκο (17 συμμ.) και Αρντά Τουράν (21 συμμ./1 γκ./5 ασίστ).



Εντός: 6-4-2
Γκολ: 22-9

ΓΡΑΝΑΔΑ: Χωρίς να αξίζει κάτι καλύτερο, γνώρισε δίκαια εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Βαλένθια. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα, αλλά τουλάχιστον κρατάει μια σχετική απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού (+4). Μισή θα αγωνιστεί η Γρανάδα αφού λίγο-πολύ θα απουσιάσουν πέντε βασικοί: για ακόμα ένα παιχνίδι ο τερματοφύλακας Ρομπέρτο (20 συμμ.) και ο μέσος Χασάν Γιεμπντά (14 συμμ.), ενώ άλλοι τρεις είναι τιμωρημένοι: οι μέσοι Φραν Ρίκο (18 συμμ./2 γκ./1 ασίστ) και Ντανιέλ Μπενίτεζ (22 συμμ.), και ο επιθετικός Φράνκο Γιάρα (20 συμμ./1 γκ./4 ασίστ). Ο Κάρλος Μάρτινς (19 συμμ./2 γκ./3 ασίστ) είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση.


Εκτός: 3-0-9
Γκολ: 8-24

Πρόταση: Σημαντικές οι απουσίες για την Γρανάδα, που θα στερηθεί αρκετούς βασικούς παίχτες της. Πολύ χαμηλός ο άσος, θα επιλέξουμε το N/G (1.80 William Hill) γιατί η Γρανάδα δυσκολεύεται αρκετά σε αυτόν τον τομέα, ενώ η Ατλέτικο εκεί που την είχαμε συνηθίσει με άμυνα «μπετόν αρμέ» έχει 5 στα 6 τελευταία G/G.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
17:00 ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ

Προϊστορία: 15-7-7
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΑΓΙΟΡΚΑ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ 1-1


ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Χωρίς να «παιδευτεί» ιδιαίτερα κατάφερε και επικράτησε της Γρανάδα εκτός έδρας με 1-0 με το γκολ του Φεγκουλί στο 32’. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη μετά από δύο συνεχόμενες ήττες στα ντέρμπι με Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη, διατηρώντας έτσι την απόσταση των πέντε βαθμών από τη τέταρτη Λεβάντε. Την Πέμπτη αντιμετώπισε την PSV εντός έδρας για τους 16 του Γιουρόπα Λιγκ, και έχασε μεγάλη ευκαιρία να σφραγίσει την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι, αφού αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 4-0 (Βίκτορ Ρουίς 11’, Σολδάδο 13’, 43’, Πιάτι 56’), δέχτηκε δύο τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο, δίνοντας ελπίδες για πρόκριση στους Ολλανδούς. Εκτός λόγω τραυματισμού ο αμυντικός Μιγκέλ (11 συμμ./2 ασίστ) και οι μέσοι Μπανέγα (13 συμμ./1 ασίστ) και Κανάλες (8 συμμ./1 γκ.).


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Εντός: 7-2-3
Γκολ: 23-14

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Ήταν καλύτερη της Οσασούνα στο μεταξύ τους παιχνίδι, αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, αλλά τη λύτρωσε ο Νσουέ στο 73’, πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στον αγώνα. Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη για τους νησιώτες, που τους έφερε ακόμα πιο κοντά στις τελευταίες θέσεις, αν και μαθηματικά διατηρεί ελπίδες ακόμα και για έξοδο στην Ευρώπη. Όχι ότι είναι εύκολο βέβαια, αφού η ομάδα του Χοακίν Καπάρος δε δείχνει την ανάλογη σταθερότητα. Δύο νίκες και μία ισοπαλία έχει στις τελευταίες της επισκέψεις στο Μεστάγια. Απουσιάζει εκ νέου ο αμυντικός Σεντρός (16 συμμ.), νέα απουσία αυτή του μέσου Πίνα (23 συμμ.).


Εκτός: 5-4-4
Γκολ: 16-12

Πρόταση: Το μυαλό της Βαλένθια θα είναι στο παιχνίδι της επόμενης Πέμπτης με τη PSV και ο Ουνάι Έμερι δεν έχει κανένα λόγο να πιέσει τους παίχτες του στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ από την άλλη η Μαγιόρκα δε μπορεί να χτυπήσει την Βαλένθια. Οι γηπεδούχοι θα δώσουν αργό tempo, γι’αυτό επιλογή μας το under (1.95 Bwin).
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

19:00 ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Προϊστορία: 3-9-23
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ 3-0


ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ: Επτά ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Σανταντέρ, αφού δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε τη Ράγιο εκτός έδρας, αν και προηγήθηκε στο πρώτο μέρος. Καθοριστική για την εξέλιξη του παιχνιδιού η απευθείας κόκκινη που δέχτηκε ο Τόνιο μόλις στο 3’. Ο Τορρεχόν άνοιξε το σκορ στο 9’ ενώ ο Κόλσα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 28’. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η Ράγιο μείωσε σε 1-2 και εκμεταλλεύθηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα στο β’ ημίχρονο, πετυχαίνοντας τρία γκολ σε 8 λεπτά (64’-72’). Παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού και τουλάχιστον είδε τις υπόλοιπες ομάδες να μην απομακρύνονται, γεγονός που διατηρεί στο ακέραιο τις ελπίδες της για παραμονή. Δεν υπάρχουν απουσίες για τη Σανταντέρ, εκτός του τιμωρημένου βασικού τερματοφύλακα Τόνιο (24 συμμ.) λόγω της κόκκινης στο παιχνίδι με τη Ράγιο. Αντικαταστάτης του ο Μάριο Φερνάντεζ (2 συμμ.).


Εντός: 3-7-3
Γκολ: 9-10

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Ακόμα και χωρίς το Μέσι η Μπαρτσελόνα δε δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Χιχόν στο Καμπ Νου κερδίζοντάς την με 3-1. Στο 42’ ο Ινιέστα άνοιξε το σκορ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο μετά τη κόκκινη του Πικέ (46’), οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν (49’) αλλά δεν άντεξαν ως το τέλος, αφού τα γκολ του Κεϊτά (79’) και Τσάβι (88’) έγραψαν το τελικό σκορ. Την Τετάρτη είχε πολύ εύκολο έργο απέναντι στη Λεβερκούζεν, νικώντας τη με 7-1 (!), με τον Μέσι να σπάει ένα ακόμα ρεκόρ στη καριέρα του, ως ο πρώτος παίχτης που σημειώνει πέντε τέρματα σε αγώνα για το CHL. Τραυματίες ο αμυντικός Αμπιντάλ (22 συμμ./2 ασίστ) ο επιθετικός Αλέξης Σάντσες (16 συμμ./8 γκ./3 ασίστ) και οι γνωστοί εδώ και καιρό Βίγια, Αφελλάι και Φόντας. Ο αμυντικός Πικέ (17 συμμ./1 γκ.) λόγω της κόκκινης στο ματς με τη Χιχόν είναι τιμωρημένος, ενώ αμφίβολος είναι ο μέσος Τιάγκο (19 συμμ./1 γκ./3 ασίστ).


Εκτός: 5-5-2
Γκολ: 20-14

Πρόταση: Η διαφορά δυναμικότητας είναι τεράστια και δε χωράει σύγκριση. Στο μόνο που ελπίζουμε είναι να μη δεχτεί γκολ η Μπαρτσελόνα κα να μας δώσει το N/G (1.65 William Hill).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση