betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Premier League: Μάχη κορυφής με άρωμα Μάντσεστερ.
16:00 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Προϊστορία: 45-23-32
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. 1-2


ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  ΓΙΟΥΝ.: Στο ντέρμπι με την Τόττεναμ, η Μάντσεστερ εκμεταλλεύτηκε τις απουσίες της αντιπάλου και δεν τις άφησε πολλά περιθώρια, παίρνοντας δίκαια τη νίκη εκτός έδρας με 3-1. Το σκορ άνοιξε ο Ρούνεϊ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (45’), ενώ ο Γιανγκ σημείωσε άλλα δύο τέρματα για την ομάδα του (60’, 69’) με τον Ντεφόε να μειώνει στο 87’. Συνέχισε έτσι το «κυνηγητό» της Σίτι, με τη διαφορά των δύο ομάδων να παραμένει στους δύο βαθμούς. Την Πέμπτη για το Γιουρόπα Λιγκ, οι πειραματισμοί του Άλεξ Φέργκιουσον στην άμυνα στοίχισαν στη Γιουνάιτεντ, αφού γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, χάνοντας από τη Μπιλμπάο με 2-3. Αν και η Μάντσεστερ άνοιξε το σκορ πρώτη στο παιχνίδι, (πάλι) με το Ρούνεϊ, οι Ισπανοί, που ήταν πολύ καλύτεροι καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, σημείωσαν τρία τέρματα, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα για τον επαναληπτικό. Το δεύτερο γκολ της Μαν Γιου ήρθε και πάλι από τον Ρούνεϊ από πέναλτι που εκτέλεσε στο 92’. Ο επαναληπτικός στην Ισπανία θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη. Σίγουρα εκτός από το ματς με τη Γουέστ Μπρομ ο τερματοφύλακας Λίντεγκααρντ (8 συμμ.) ο αμυντικός Σμόλινγκ (15 συμμ./1 γκ.) και ο μέσος Βαλέντσια (17 συμμ./2 γκ./9 ασίστ), ενώ ελπίδες να επιστρέψει έχει ο μέσος Κλέβερλι (5 συμμ./1 ασίστ). Μακροχρόνια απόντες οι Βίντιτς, Φλέτσερ και Όουεν.



Εντός: 10-1-2
Γκολ: 37-15
Τελευταία 5: 4-1-0


ΓΟΥΕΣΤ  ΜΠΡΟΜ: Τρία στα τρία για την ομάδα του Χόντγκσον, αφού μετά από τις άνετες επικρατήσεις απέναντι σε Γουλβς και Σάντερλαντ, νίκησε και τη Τσέλσι, χάρη σε γκολ του ΜακΌλει στο 82’. Συνεχίζει να είναι ψηλά στη βαθμολογία και αυτό τις επιτρέπει να παίζει χωρίς άγχος, πράγμα που, όπως έχει φανεί στα τελευταία της παιχνίδια, την κάνει άκρως επικίνδυνη. Απόντες οι μέσοι Γκέρα (3 συμμ./1 ασίστ), Τόμας (24 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και Ριντ (22 συμμ./1 γκ./2 ασίστ), αμφίβολοι ο αμυντικός Τζόουνς (8 συμμ./1 ασίστ) και Σάρνερ (19 συμμ./2 γκ./2 ασίστ).


Εκτός: 6-3-4
Γκολ: 20-19
Τελευταία 5: 3-1-1


Πρόταση: Μετά από δύο απανωτές γκέλες εντός έδρας, δύσκολα να την ξαναπατήσει η Μάντσεστερ. Με τον τρόπο που αγωνίζεται η Γουέστ Μπρομ, το over, αν και μικρό, είναι πολύ πιθανό (1.57 Betoto).
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

16:00 ΣΟΥΟΝΣΙ  – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Προϊστορία: 2-0-3
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΣΟΥΟΝΣΙ 4-0


ΣΟΥΟΝΣΙ: Παρότι έπαιζε με 10 παίχτες στο τελευταίο 30λεπτο, με δύο γκολ του Σίγκουρντσον (45’ και 55’), επικράτησε δίκαια εκτός έδρας της Γουίγκαν με 2-0. Πολύ δυνατή εντός έδρας η Σουόνσι, έχοντας μόλις δύο ήττες σε 13 αγώνες, από Νόργουιτς και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν και ο πρόσφατος απολογισμός της εντός είναι μόλις μία νίκη σε πέντε αγώνες. Τιμωρημένος είναι ο μέσος Νέιθαν Ντάιερ (26 συμμ./3 γκ./1 ασίστ), αμφίβολος ο επιθετικός Λίτα (13 συμμ./2 γκ./1 ασίστ) ενώ σίγουρα εκτός οι μέσοι Αγκουστιέν (13 συμμ.) και Μποντέ (0 συμμ.).


Εντός: 5-6-2
Γκολ: 18-10
Τελευταία 5: 2-1-2


ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  ΣΙΤΙ: Χωρίς να ζοριστεί ιδιαίτερα, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε εντός έδρας της Μπόλτον με 2-0 χάρη στο αυτογκόλ του Στέινσον στο 23’ και το κοντινό σουτ του Μπαλοτέλλι στο 69’, μετά από τακουνάκι-ασίστ του Μάτα. Με αυτή τη νίκη διατήρησε το +2 από τη Γιουνάιτεντ. Προέρχεται από πέντε σερί under στις πέντε τελευταίες της εκτός έδρας αναμέτρησης στην Πρέμιερ. Την Πέμπτη ταξίδεψε στην Πορτογαλία για να αντιμετωπίσει τη Σπόρτινγκ για τη φάση των 16 του Γιουρόπα Λιγκ και τελικά γνώρισε την ήττα με 1-0 χάρη σε ένα πολύ όμορφο τακουνάκι του Ζαντάο, μετά από ασθενή απόκρουση του Χαρτ. Δύο οι απουσίες για τον Μαντσίνι, αμφότερες από την άμυνα: Μάικα Ρίνταρντς (21 συμμ./1 γκ./5 συμμ.) και Πάμπλο Ζαμπαλέτα (12 συμμ.), και οι δύο δεξιά μπακ.


Εκτός: 7-3-3
Γκολ: 27-13
Τελευταία 5: 4-0-1


Πρόταση: Μια καλή εμφάνιση θα ψάξει η Σίτι, ενόψει του επαναληπτικού με τη Σπόρτινγκ και δεν αποκλείεται να έχουμε πάνω από 2.5 γκολ. Over στο 1.87 (Bwin).
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr
 

18:00 ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ  – ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Προϊστορία: 1-2-0
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΓΟΥΙΓΚΑΝ-ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ 1-1


ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ: Το γκολ του Εθέρινγκτον στο 72’ της αναμέτρησης χάρισε τη νίκη στη Στόουκ και ανάγκασε τη Νόργουϊτς στην τρίτη συνεχόμενη ήττα της, υπολογίζοντας και την ήττα από τη Λέστερ στο κύπελλο Αγγλίας. Ο αμυντικός Γουίτμπρεντ σε δηλώσεις του υπογράμμισε ότι ή Γουίγκαν σίγουρα θέλει του τρεις πόντους πολύ περισσότερο από τη δική του ομάδα. Ο Λαμπέρτ θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τους αμυντικούς Αγιάλα (7 συμμ.) και Τάιρνι (17 συμμ./1 ασίστ), και τον επιθετικό Βόγκαν (3 συμμ.), ενώ δε μπορεί να υπολογίζει στον αναπληρωματικό τερματοφύλακα Ρουντ (2 συμμ.).


Εντός: 5-4-4
Γκολ: 20-17
Τελευταία 5: 2-0-3


ΓΟΥΙΓΚΑΝ: Προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τη Σουόνσι με 2-0, μένοντας μακριά από τις νίκες στο DW Stadium για δώδεκα παιχνίδια. Βλέποντας και τις άλλες ομάδες που κινδυνεύουν να μην μπορούν να ξεφύγουν στη βαθμολογία, ο αρχηγός της ομάδας Κάλντγουελ δήλωσε ότι η Γουίγκαν μπορεί ακόμα να παραμείνει στη κατηγορία. Ίσως το ματς με τη Νόργουϊτς κρίνει και το μέλλον του τεχνικού της ομάδας. Ευτυχώς για τον Ρομπέρτο Μαρτίνεζ, που θα έχει όλους τους παίχτες τις ομάδας του ση διάθεσή του.


Εκτός: 3-2-8
Γκολ: 12-28
Τελευταία 5: 1-2-2


Πρόταση: Με τη χαλαρότητα που αντιμετωπίζουν το παιχνίδι οι παίχτες της Νόργουϊτς και την ανάγκη για βαθμούς της Γουίγκαν, αξίζει το ρίσκο στο διπλό στο 4.33 (Bet365).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση