» » » » » » » Preview Serie A Ιταλίας : "Τρίζει" η καρέκλα του Ρανιέρι

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

 
Preview Serie A Ιταλίας : "Τρίζει" η καρέκλα του Ρανιέρι
21:45 ΝΑΠΟΛΙ  – ΚΑΛΙΑΡΙ

Προϊστορία: 6-12-5
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΚΑΛΙΑΡΙ-ΝΑΠΟΛΙ 0-0


ΝΑΠΟΛΙ: Από νίκη σε νίκη πηγαίνει η Νάπολι, αφού νικώντας την Πάρμα εκτός έδρας με 1-2, έφτασε τις πέντε συνεχόμενε σε Ιταλία και Ευρώπη. Το σκορ άνοιξε ο Καβάνι στο 40’, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 77’ αλλά ο Λαβέτσι λύτρωσε την ομάδα του στο 86’, σκοράροντας για τέταρτο παιχνίδι. Διατηρήθηκε στην 5η θέση που οδηγεί στο Europa League, και αποσπάσθηκε πέντε βαθμούς από τη Ρόμα. Ακολουθεί ο σπουδαίος επαναληπτικός για τους 16 του Champions League, απέναντι στην Τσέλσι, όπου θα προσπαθήσει να κρατήσει το προβάδισμα με 3-1 από τον πρώτο αγώνα. Αμφίβολοι οι αμυντικοί Μπρίτος (6 συμμ./1 ασίστ) και Γκράβα (4 συμμ./1 ασίστ). Ο μέσος Τζεμαϊλί (19 συμμ./2 γκ./2 ασίστ) είναι τιμωρημένος ενώ ο επίσης μέσος Ντοναντέλ είναι μακροχρόνια απόντας. Πολύ πιθανό ο Ματσάρι να θελήσει να ξεκουράσει τους Καβάνι και Λαβέτσι, αν του το επιτρέψει η εξέλιξη του αγώνα.



Εντός: 6-5-2
Γκολ: 24-13
Τελευταία 5: 4-1-0


ΚΑΛΙΑΡΙ: Δεν ήταν πολύ κακή απέναντι στη Σιένα, αλλά η αντίπαλος της ήταν σίγουρα πιο αποτελεσματική και κάνοντας πέντε μόλις σουτ σκόραρε τρεις φορές, αφήνοντας την Κάλιαρι για τρίτο ματς χωρίς νίκη. Η συμπαθέστατη Κάλιαρι δεν δείχνει ότι θα κιντυνεύσει φέτος, αν και απέχει έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, και θα πρέπει να βελτιώσει τις εντός έδρας εμφανίσεις της, αφού μετράει μόλις τέσσερις νίκες σε δεκατρείς αγώνες. Εκτός ο μέσος Ρουί Σαμπάιο (6 συμμ.) και ο επιθετικός Ελ Καμπίρ (7 συμμ./1 γκ.). Αμφίβολος ο αμυντικός Αγκοστίνι (25 συμμ.) και ο επιθετικός Πινίγια (5 συμμ./2 γκ./1 ασίστ), αμφότεροι βασικοί.


Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr


Εκτός: 3-4-6
Γκολ: 10-17
Τελευταία 5: 1-2-2


Πρόταση: Η Νάπολι δείχνει πως μπορεί να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της, έχοντας τέσσερις μέρες να προετοιμαστεί για τον αγώνα με την Τσέλσι, αν και θα εξαρτηθούν πολλά από τις συμμετοχές των Καβάνι και Λαβέτσι. Η Κάλιαρι δε δείχνει τη δυναμική να αντισταθεί στη Νάπολι. Άσος που παίζεται διαδικτυακά μεταξύ 1.50-1.57.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21:45 ΚΙΕΒΟ  – ΙΝΤΕΡ


Προϊστορία: 3-5-11
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΙΝΤΕΡ-ΚΙΕΒΟ 1-0


ΚΙΕΒΟ: Με αρκετή δόση τύχης, η Κιέβο κατάφερε και απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία με τη Γιουβέντους (1-1). Η Γιουβέντους ήταν σαφώς καλύτερη, προηγήθηκε στο 18’, αλλά στο 76’ η Κιέβο ισοφάρισε χάρη σε γκολ του αμυντικού Ντραμέ και υποχρέωσε τους γηπεδούχους στην τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία τους. Ήταν το τρίτο παιχνίδι χωρίς ήττα για την Κιέβο, η οποία επιστρέφει στο Αντόνιο Μπεντεγκόντι, εκεί όπου τα περισσότερα ματς της είναι αρκετά «σφιχτά», έχοντας 8 στα 12 under και μετρώντας μόλις τρεις ήττες. Ενδιαφέρον είναι ότι Κιέβο και Ιντερ τους χωρίζουν μόλις τρεις βαθμοί, πράγμα ασυνήθιστο τα προηγούμενα χρόνια. Τρεις οι απουσίες για την Κιέβο, όλες από την άμυνα: Σάρντο (15 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Μορέρο (8 συμμ.) και Γκουλάν (1 συμμ.).


Εντός: 6-3-3
Γκολ: 11-9
Τελευταία 5: 2-1-2


ΙΝΤΕΡ: Άλλη μία απογοήτευση γνώρισαν οι οπαδοί της Ίντερ στο Τζουζέπε Μεάτσα, αφού η ομάδα τους δεν κατάφερε να κερδίσει για τέταρτο εντός, φέρνοντας ισοπαλία 2-2 με την Κατάνια. Έπαιζα την άμυνά της πολύ ψηλά και δέχτηκε εύκολα δύο γκολ από ισάριθμες αντεπιθέσεις στο πρώτο ημίχρονο. Η πίεση της ανταμείφθηκε στο τελευταίο 20λεπτο του παιχνιδιού, με τα γκολ των Φορλάν (71’) και Μιλίτο (79’). Στο πρωτάθλημα έχει να κερδίσει εδώ και επτά αγώνες, ενώ αν υπολογίσουμε τον αγώνα κυπέλλου κι αυτόν με τη Μαρσέιγ, τα ματς χωρίς νίκη φτάνουν τα 9, με μόλις δύο ισοπαλίες! Ισοφάρισε το προηγούμενο χειρότερο ρεκόρ της, όταν από τις 8 Φεβρουαρίου 2004 ως τις 14 Μαρτίου, είχε πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Αν δεν καταφέρει να κερδίσει πάλι θα έχει κάνει το χειρότερο ρεκόρ της τα τελευταία 30 χρόνια. Εκτός απροόπτου, επιστρέφουν οι αμυντικοί Κόρδοβα (4 συμμ.), Κίβου (10 συμμ.) και Μαϊκόν (15 συμμ./1 γκ./4 ασίστ). Ο επιθετικός Καστάινιος (5 συμμ./1 γκ.) θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της ποινής του, ενώ μαζί του θα απουσιάσουν και οι τραυματίες Ρανόκια (άμυνα, 8 συμμ./1 γκ.) και Γκουαρίν (μέσος-Πόρτο, 0 συμμ.). Αμφίβολος ο μέσος Αλβάρεζ (14 συμμ./1 ασίστ/5 γκ.).


Εκτός: 5-1-6
Γκολ: 13-17
Τελευταία 5: 0-1-4


Πρόταση: Πόσο ακόμα θα συνεχίζει να μην κερδίζει. Αν ο Ρανιέρι δε θέλει να ετοιμάζει βαλίτσες, θα πρέπει να βρει τρόπο να κάμψει την αντίσταση της Κιέβο. Πάμε με το διπλό που το βρίσκουμε σε πολύ ελκυστικές τιμές (2.70 Bet365).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση