» » » » » » » Preview Serie A Ιταλίας Ρόμα - Τζενοα: Γκολ στο Ολυμπικο

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Serie A Ιταλίας Ρόμα - Τζενοα: Γκολ στο Ολυμπικο
Προϊστορία: 6-1-6
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΤΖΕΝΟΑ-ΡΟΜΑ 2-1


ΡΟΜΑ: Το γκολ του Μπορίνι μόλις στο 3 ήταν αρκετό για να της δώσει τη νίκη, απέναντι σε μία πολύ κακή Παλέρμο. Με αυτή τη νίκη η Ρόμα βρίσκεται ακόμα κοντά στο στόχο της που είναι η έξοδος στο Champions League. Μετά τη χθεσινή γκέλα της Λάτσιο έχει την ευκαιρία να πλησιάσει τη 3η θέση στους τέσσερις βαθμούς. Αλλοπρόσαλλη ομάδα φέτος η Ρόμα, η οποία μπορεί να χάσει από οποιαδήποτε αλλά και να κερδίσει οποιοδήποτε αντίπαλο στην Ιταλία. Οι αμυντικοί Μπουρντίσο (10 συμμ./1 γκ.) και Ζουάν (16 συμμ./3 γκ./1 ασίστ), και ο μέσος Πιάνιτς (23 συμμ.3 γκ./6 ασίστ) είναι εκτός. Το ίδιο και ο αρχηγός Τόττι (19 συμμ./4 γκ./5 ασίστ). Αμφίβολοι με τις πιθανότητες υπέρ τους ο βασικός τερματοφύλακας Στεκέλενμπουργκ (23 συμμ.), ο αμυντικός Ρόσι (16 συμμ./2 ασίστ) και ο μέσος Ντε Ρόσι (22 συμμ./3 γκ./2 ασίστ).



Εντός: 7-3-3
Γκολ: 15-20
Τελευταία 5: 2-0-3



ΤΖΕΝΟΑ: Αρκετά τυχερή στο παιχνίδι με τη Γιουβέντους η Τζένοα, παίρνοντας την ισοπαλία με 0-0. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία για την ομάδα του Μαρίνο, και το πρώτο παιχνίδι που κατάφερε να κρατήσει το μηδέν, μετά από 14 συνεχόμενα παιχνίδια που είχε δεχτεί τέρματα. Στις δύο προηγούμενες συναντήσεις με τη Ρόμα, που ήταν και οι δύο εντός έδρας, μετράει ισάριθμες νίκες, ενώ ένα ακόμα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό των αναμετρήσεων Ρόμα-Τζενοα είναι ότι στις 13 τελευταίες συναντήσεις τους (ανεξαρτήτου έδρας), έχει σημειωθεί μία ισοπαλία, μία φορά έχει κερδίσει φιλοξενούμενος (Ρόμα), ενώ 11 φορές το παιχνίδι είχε έρθει άσος. Διαθέτει τη χειρότερη άμυνα (48) στη Serie A. Σίγουρα εκτός οι αμυντικοί Αντονέλι (10 συμμ.), Μπόβο (5 συμμ.) και Γκράνκβιστ (20 συμμ.1 γκ./1 ασίστ), και οι μέσοι Κονστάντ (21 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και Κούτσκα (20 συμμ./2 γκ./1 ασίστ). Αμφίβολοι οι μέσοι Σκούλι (8 συμμ./2 γκ./2 ασίστ) και Μπίρσα (5 συμμ.). Λογικά θα αγωνιστεί κανονικά ο επιθετικός Τζιλαρντίνο (6 συμμ./1 γκ./4 ασίστ).


Εκτός: 2-2-9
Γκολ: 14-32
Τελευταία 5: 0-3-2


Πρόταση: Σπάνιο πράγμα να κρατάει η Τζένοα το μηδέν στην άμυνα. Με την παράδοση να θέλει τα μεταξύ τους παιχνίδια να είναι over (8/8 τελευταία) και τη Ρόμα να έχει σκοράρει στα 16 τελευταία εντός, επιλογή μας θα είναι το over στο 1.70 (bet770).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση