» » » » » » Preview Primera Division Εσπανιολ - Σανταντερ: Ανεβασμένη η Εσπανιολ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Primera Division Εσπανιολ - Σανταντερ: Ανεβασμένη η Εσπανιολ
Προϊστορία: 12-12-9
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ 0-1


ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Έχοντας σε εκπληκτική μέρα τους Ούτσε και Κουτίνιο πέτυχε άνετη νίκη με 5-1 κόντρα στη Βαγιεκάνο. Τα γκολ σημείωσαν οι δύο καλύτεροι παίχτες της αναμέτρησης, Ούτσε (4’, 45’, 68’) και Κουτίνιο (10’) και (23’). Με αυτή τη νίκη ξεπέρασε γρήγορα την «πεντάρα» από τη Ρεάλ και πήρε το πρώτο τρίποντο μετά από πέντε αγωνιστικές.
Ανέβηκε στη 10η θέση της βαθμολογίας, μπαίνοντας ξανά στο κόλπο της έξοδο στην Ευρώπη. Σταθερά εκτός, και χωρίς χρόνο συμμετοχής, οι μέσοι Σάντσες και Μάρκεζ, όπως και ο αμυντικός Ματτιόνι. Ο μέσος Μπαένα (21 συμμ./1 γκ.) είναι τιμωρημένος, εκτός εδώ και δύο μήνες ο βασικός τερματοφύλακας Αλβάρεζ (17 συμμ.), τραυματίας ο αμυντικός Ροντρίγκεζ (18 συμμ.).



Εντός: 7-2-4
Γκολ: 20-15
Τελευταία 5: 1-1-3


ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ: Πάλι καλά που ήταν άτυχη η Μπαρτσελόνα και δε γνώρισε την εντός έδρας συντριβή η Σανταντέρ, που είχε και σύμμαχο τα δοκάρια του Μάριο Φερνάντεζ. Με 26% κατοχή και ουσιαστικά χωρίς να κάνει καμία φάση, ευτυχώς που έληξε 0-2 ο αγώνας. Παρέμεινε μακριά από τις νίκες για όγδοο σερί παιχνίδι και δικαιολογημένα βρίσκεται εντός επικίνδυνης ζώνης. Είναι η ομάδα με τη χειρότερη επίθεση, έχοντας πετύχει μόλις 21 γκολ σε 26 αγωνιστικές. Αμφίβολοι δύο επιθετικοί για τη Σανταντέρ: Μπαμπακάρ (4 συμμ.) και Ακόστα (15 συμμ./1 γκ.).


Εκτός: 1-5-6
Γκολ: 12-25
Τελευταία 5: 0-2-3


Πρόταση: Με τα χάλια που έχει η Σανταντέρ, η Εσπανιόλ, που σίγουρα διαθέτει πολύ πιο ποιοτικούς παίχτες, λογικά θα πετύχει και δεύτερη κολλητή νίκη εντός έδρας. 1.70 (Interwetten) πληρώνει ο άσος.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση