» » » » » » » Preview Serie A Ιταλίας: Το μυαλό της Μίλαν στο Καμπ Νου

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Serie A Ιταλίας: Το μυαλό της Μίλαν στο Καμπ Νου
19:00 ΚΑΤΑΝΙΑ – ΜΙΛΑΝ

Προϊστορία: 1-6-6
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΙΛΑΝ-ΚΑΤΑΝΙΑ 4-0


ΚΑΤΑΝΙΑ: Η Κατάνια συνέχισε τις «υψηλές» πτήσεις και στην προηγούμενη Κυριακή, αποσπώντας την εκτός έδρας ισοπαλία στο Σαν Πάολο από τη Νάπολι με 2-2. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε 0-0, αλλά στο δεύτερο η Νάπολι μπήκε πιο δυνατά και προηγήθηκε 2-0 με δύο γκολ στο 60’ και 67’, αλλά η Κατάνια δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, μειώνοντας με τον Σπόλι στο 75’ και ισοφαρίζοντας στο τελικό 2-2 με το γκολ του Λανζαφάμ στο 85’. Παρέμεινε έτσι αήττητη στις τέσσερις τελευταίες εξορμήσεις της, ενώ συνολικά μετράει αήττητο επτά αγωνιστικών, με τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Εξαιρετική η πορεία της Κατάνια το τελευταίο διάστημα, που πλησίασε την πέμπτη θέση στους έξι βαθμούς, αν και δύσκολα θα διεκδικήσει κάτι περισσότερο από τις «τιμητικές» θέσεις 6-8. Σίγουρα εκτός ο αμυντικός Ποτένσα (9 συμμ.) και ο μέσος Μπιαγκιάντι (12 συμμ./1 ασίστ). Αμφίβολοι ο τερματοφύλακας Καμπανιόλο (4 συμμ.) και ο αμυντικός Μόττα (6 συμμ./1 ασίστ).



Εντός: 8-4-2
Γκολ: 20-9
Τελευταία 5: 2-3-0


ΜΙΛΑΝ: Κόντρα σε κάθε προγνωστικό, Μίλαν και Μπαρτσελόνα ήρθαν ισόπαλες χωρίς να πετύχουν τέρμα, αν και η Μίλαν στο πρώτο και η Μπαρτσελόνα στο δεύτερο είχαν εξαιρετικές ευκαιρίες να το κάνουν. Μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα όλα θα κριθούν στο Καμπ Νου, εκεί που οι Μιλανέζοι είχαν αποσπάσει ισοπαλία 2-2 τον περασμένο Σεπτέμβριο. Στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος, αντιμετώπισε εντός έδρας τη Ρόμα. Αν και δέχτηκε γκολ ένα λεπτό πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Ιμπραΐμοβιτς σημείωσε δύο τέρματα στο 53’ και 83’, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του και διατηρώντας την στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, τέσσερις βαθμούς μπροστά από τη Γιούβε. Παραμένει αήττητη εδώ και οχτώ αγωνιστικές, ενώ η νίκη της επί της Ρόμα ήταν η τέταρτη συνεχόμενη για το πρωτάθλημα. Τιμωρημένοι ο αμυντικός Μεσμπά (6 συμμ.) και ο μέσος Μουντάρι (6 συμμ./1 γκ./1 ασίστ). Σίγουρα εκτός οι αμυντικοί Τιάγκο Σίλβα (27 συμμ./2 γκ.) και Αμπάτε (23 συμμ./2 ασίστ), οι μέσοι Φλαμινί και Στράσσερ και οι επιθετικοί Ινζάγκι (6 συμμ.), Πάτο (11 συμμ./1 γκ.) και Κασσάνο (9 συμμ./2 γκ./7 ασίστ). Λογικά επιστρέφουν ο μέσος Εμάνουελσον (25 συμμ./2 γκ./4 ασίστ) και οι επιθετικοί Μάξι Λόπεζ (5 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και Ρομπίνιο (22 συμμ./4 γκ./7 ασίστ). Αμφίβολοι οι μέσοι φαν Μπόμελ (21 συμμ.) και Μέρκελ (1 συμμ.)


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr


Εκτός: 10-2-3
Γκολ: 30-16
Τελευταία 5: 4-1-0


Πρόταση: Το μυαλό της Μίλαν δε μπορεί να είναι αλλού πέρα από τον επαναληπτικό της ερχόμενης βδομάδας στο Καμπ Νου. Η εξαιρετική φέτος Κατάνια δε θα είναι εύκολος αντίπαλος και μπορεί άνετα να περιορίσει τα επιθετικά ατού της Μίλαν, κρατώντας το σκορ σε χαμηλά επίπεδα, όπως έχει συμβεί στα 6 από τα 8 πιο πρόσφατα εντός έδρα παιχνίδια της. Under στο 1.83 (Expekt).
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21:45 ΠΑΡΜΑ  – ΛΑΤΣΙΟ

Προϊστορία: 11-9-15
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΛΑΤΣΙΟ-ΠΑΡΜΑ 1-0


ΠΑΡΜΑ: Στην εκτός έδρα αναμέτρηση με την Τσεζένα, αν και προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 0-1 με το γκολ του Φλόκαρι στο 40’, δέχτηκε δύο γκολ στην αρχή του δευτέρου μέρους (46’ και 53’), αλλά δεν τα παράτησε ισοφαρίζοντας στο 61’ με τον Παλέτα στο τελικό 2-2. Αυτό ήταν το όγδοο ματς χωρίς νίκη για την ομάδα του Ντοναντόνι, που τη βρίσκει μία μόλις θέση πάνω από τις ομάδες που κινδυνεύουν, με τη διαφορά από αυτές να έχει μειωθεί στους πέντε βαθμούς. Εκτός ο μέσος Μαριγκά (8 συμμ./1 ασίστ). Αμφίβολοι ο τερματοφύλακας Παβαρίνι (6 συμμ.) και οι αμυντικοί Λουκαρέλι (25 συμμ./1 γκ.) και Φεράριο (4 συμμ.). Δύσκολα να προλάβει ο επιθετικός Παλαντίνο (5 συμμ./1 ασίστ).


Εντός: 5-5-4
Γκολ: 22-18
Τελευταία 5: 0-3-2


ΛΑΤΣΙΟ: Σε ένα αρκετό κακό παιχνίδι η Λάτσιο πέτυχε «επαγγελματική» νίκη με 1-0, με το γκολ που σημείωσε ο Ντιακιτέ στο 88’. Προερχόταν από δύο συνεχόμενες ήττες, αλλά εκμεταλλεύθηκε τις δύο απανωτές ισοπαλίες της Νάπολι και πλέον βρίσκεται στην 3η θέση, τρεις βαθμούς μπροστά της. Λογικά επιστρέφουν οι μέσοι Μπρόκι (13 συμμ./1 ασίστ), Γκονζάλες (23 συμμ./1 γκ./3 ασίστ) και Ματουζάλεμ (18 συμμ./1 ασίστ). Ο αμυντικός Ντιακιτέ είναι τιμωρημένος (17 συμμ./1 γκ./1 ασίστ). Σίγουρα εκτός ο αμυντικός Στανκεβίτσιους (11 συμμ.), ο μέσος Λούλιτς (25 συμμ./4 γκ./2 ασίστ) και ο επιθετικός Κλόζε (26 συμμ./13 γκ./5 ασίστ). Αμφίβολοι οι αμυντικοί Κονκό (20 συμμ.) και Γκαρίδο (4 συμμ.).


Εκτός: 7-2-5
Γκολ: 23-22
Τελευταία 5: 3-0-2


Πρόταση: Με αρκετή δόση τύχης η Λάτσιο έχει καταφέρει να βρίσκεται τόσο ψηλά στη βαθμολογία, ευνοούμενη και από τα αρνητικά αποτελέσματα των υπόλοιπων ομάδων. Δε θα είναι τόσο εύκολο το έργο της απέναντι στην Πάρμα και γιατί μετράει για ακόμα ένα παιχνίδι πολλές απουσίες, αλλά και γιατί η Πάρμα «καίγεται» για τους τρεις βαθμούς. Οι γηπεδούχοι έχουν το υλικό να τα καταφέρουν, γι’αυτό επιλογή μας, με αρκετό ρίσκο, ο άσος στο 2.65 (Interwetten).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση