» » » » Preview Πορτογαλίας: Μπενφίκα - Πόρτο

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Πορτογαλίας: Μπενφίκα - Πόρτο
Μόνες πρώτες στη γενική κατάταξη θα προσπαθήσουν να μείνουν Μπενφίκα και Πόρτο στο μεταξύ τους ντέρμπι για την 21η αγωνιστική της Primeira Liga.


Να επικρατήσει η Πόρτο με 2-1 προσφέρεται στο 11,00.


Η Πόρτο έχει, πλέον, στρέψει το ενδιαφέρον της αποκλειστικά στις εγχώριες διοργανώσεις καθώς αποκλείστηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι στη φάση των "32" του Europa League.



Οι "δράκοι" τα πηγαίνουν σαφώς καλύτερα στο πρωτάθλημα, όπου εκμεταλλευόμενοι τα συνεχόμενα στραβοπατήματα της Μπενφίκα την έπιασαν στην 1η θέση με 49 βαθμούς.


Στην τελευταία τους αναμέτρηση οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 2-0 της Φεϊρένσε και συμπλήρωσαν τρία συνεχόμενα τρίποντα.


Ευνοϊκή είναι και η παράδοση για την παρέα του Χαλκ, που μετράει πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες στις δέκα τελευταίες επισκέψεις της στη Λισαβόνα.


Το over στην αναμέτρηση της Μπενφίκα με την Πόρτο προσφέρεται στο 2,00.








Δύο παιχνίδια μακριά από τη χαρά της νίκης έχει παραμείνει η Μπενφίκα, που είδε τη διαφορά της από τους διώκτες της να εξαφανίζεται!


Οι "αετοί" έμειναν στο 0-0 με την Ακαντέμικα την τελευταία αγωνιστική, παρουσιάζοντας για ακόμα ένα παιχνίδι δυσκολία στο τελείωμα των φάσεων και αυξάνοντας το ποσοστό του under από την εκκίνηση στο 35%.


Είχε προηγηθεί η απρόσμενη ήττα με 0-1 στην έδρα της Γκιμαράες, χάρη σε τέρμα του Μαρσέλο Τοσκάνο στο 37'.


Την ερχόμενη Τρίτη η ομάδα του Χαβιέ Σαβιόλα θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Ζενίτ για τον επαναληπτικό των "16" του Champions League και καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 2-3.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση