betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


23 στα 32 under 2.5 η Μπρεστ, 22 στα 32 under 2.5 η Ρεν
Αρσεναλ – Τσέλσι. Ντέρμπι του Λονδίνου, κουρασμένη η Τσέλσι, 23 στα 34 over 2.5 20 στα 34 goal-goal η Τσέλσι.


Βερντερ Βρέμης – Μπάγερν. Χωρίς νίκη η Βερντερ στα 6 τελευταία ματς, δείχνει τα έχει παρατήσει η Μπάγερν έχοντας ρίξει όλο το βάρος της στο Τσαμπιονς Λιγκ.



Κολωνία – Στουτγάρδη. Ένα βαθμό έχει πάρει στα 6 πρόσφατα ματς η Κολωνία και έχει δεχτεί 20 γκολ σε αυτά τα ματς, σε καλή κατάσταση η Στουτγάρδη με 7 νίκες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία ματς.



Νυρεμβέργη – Αμβούργο. Άνετη η Νυρεμβέργη θέλει βαθμούς το Αμβούργο.


Χερτα – Καϊζερλάουτερν. Μόνο νίκη θέλει η Χερτα για να παραμείνει στην κατηγορία, υποβιβάστηκε η Καϊζερ που είναι 21 παιχνίδια χωρίς νίκη.


Χοφενχαϊμ – Λεβερκούζεν. Περισσότερες ελπίδες για την Λεβερκούζεν να κερδίσει Ευρωπαϊκό εισιτήριο, συνήθως κάνουν κλειστά ματς με 10 στα 15 under 2.5 αντίστοιχα εντός και εκτός έδρας.


Αστον Βίλλα – Σαντερλαντ. Εκτός φόρμας και οι δύο ομάδες, αδιάφορη η Σαντερλαντ, θέλει βαθμούς η Αστον Βίλλα.


Μπλακμπέρν – Νοριτς. Μόνο νίκη θέλει η γηπεδούχος βρισκόμενη κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού, 24 στα 34 goal-goal η Μπλάκμπερν, 26 στα 34 goal-goal η Νοριτς.


Μπόλτον – Σουονσι. Από 2 ήττες προέρχεται η Μπόλτον που καίγεται για βαθμούς, με νίκη σήμερα η Μπόλτον έχει ελπίδες να κερδίσει το στοιχημα της παραμονής.


Νιουκαστλ – Στοουκ. Αδιάφορη η Στοουκ, σε φόρμα η Νιουκαστλ με 5 συνεχείς νίκες που θέλει την νίκη για να κερδίσει Ευρωπαϊκό εισιτήριο.


Φούλαμ – Γουϊγκαν. Αδιάφορο ματς από καλές εμφανίσεις προέρχεται η Γουϊγκαν.


Μαγιορκα – Σαραγόσα. Πιο άνετη η Μαγιόρκα, το παλεύει η Σαραγόσα στα τελευταία ματς αλλά δύσκολα θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία, 12 στα 17 over 2.5 εκτός έδρας η Σαραγόσα.


Σπορτινγκ Χιχον – Βαγιεκανο. Δεν προλαβαίνει η Χιχον, 10 στα 16 goal-goal εντός έδρας η Χιχον το ίδιο εκτός έδρας η Βαγιεκάνο.


Κιεβο – Αταλάντα. Αδιάφορες οι δύο ομάδες βρισκόμενες στην μέση του βαθμολογικού πίνακα, 11 στα 16 under 2.5 εντός έδρας το Κίεβο, 10 στα 16 under 2.5 εκτός η Αταλάντα.


Πάρμα – Κάλιαρι. Ισόβαθμες στους 38 βαθμούς οι ομάδες, 4 βαθμούς πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού, έχει τύχη το μοίρασμα των βαθμών.


ΚΠΡ – Τοτεναμ. Ντέρμπι του Λονδίνου, από ήττα προέρχονται και οι δύο ομάδες που θέλουν την νίκη για διαφορετικό στόχο για την σωτηρία η ΚΠΡ, για την έξοδο στην Ευρώπη η Τοτεναμ.


Ντορτμουντ – Γκλαντμπάχ. Ασταμάτητη η Ντορτμουντ θέλει μόλις ένα βαθμό για να κατακτήσει των τίτλων, τρέχει αήττητο σερί 25 αγώνων, μία νίκη θέλει η φιλοξενούμενη για να εξασφαλίσει την 4η θέση.


Χερενφεν – Φιτεσε. Θα διεκδικήσουν θέση στην Ευρώπη μέσω των μπαράζ.



Εβιαν – Τουλουζ. 20 στα 32 goal-goal η Εβιαν, 23 στα 32 under 2.5 η Τουλουζ.


Καεν – Σεντ Ετιεν. Καίγεται για βαθμούς η Καεν που απέχει ένα βαθμό από την ζώνη του υποβιβασμού, 17 στα 32 2-3 σύνολο γκολ η Σεντ Ετιεν, 16 στα 32 2-3 σύνολο γκολ η Καεν.


Μονπελιε – Βαλενσιέν. 14-1-1 με γκολ 33-9 εντός έδρας η Μονπελίε που πρέπει να κερδίσει αν θέλει τον τίτλο, δεν είναι άνετη η Βαλενσιέν που έχει 21 στα 32 2-3 σύνολο γκολ.


Μπρεστ – Ρεν. 23 στα 32 under 2.5 η Μπρεστ, 22 στα 32 under 2.5 η Ρεν.


Νις – Οσερ. Κινδυνεύουν οι δύο ομάδες με την ουραγό Οσερ να είναι σε πολύ δύσκολη θέση και δεν παμε στοιχημα ότι θα μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία, 22 στα 32 goal-goal η Οσερ, 22 στα 32 under 2.5 η Νις.


Ντιζον – Λιλ. Από 2 ήττες προέρχεται η Ντιζόν που κινδυνεύει άμεσα λίγες οι ελπίδες για τον τίτλο η Λιλ αλλά θα το παλέψει, 21 στα 32 2-3 σύνολο γκολ η Ντιζόν.


Βααλβαϊκ – Ουτρέχτη. Από 3 θετικά αποτελέσματα προέρχεται η Βααλβαϊκ που βρίσκεται στα μπαράζ και θέλει την νίκη να παραμείνει εκεί.


Ντε Γκρααφστσαπ – Χερακλές. Θέλει βαθμούς η γηπεδούχος για να αποφύγει στην απευθείας υποβιβασμό, 11 στα 15 over 2.5 αντίστοιχα εντός και εκτός έδρας οι δύο ομάδες.


Μπαρτσελόνα – Ρεαλ Μαδρίτης. Το μεγάλο Ελ Κλάσσικο, μόνο νίκη θέλει η Μπαρτσελόνα, βολεύεται με τον βαθμό της ισοπαλίες η Ρεαλ που θα κρατήσει την διαφορά στους 4 βαθμούς, δεν χωράνε προγνωστικα στοιχηματος σε ένα τέτοιο παιχνίδι.


Κατανια – Αταλάντα. Δύσκολα θα κινδυνεύσουν, η ισοπαλία έχει τύχη.


Ναπολι – Νοβαρα. Εκτός φόρμας η Ναπολι με μία νίκη στα 6 τελευταία ματς, 11 βαθμούς απέχει η Νοβαρα από την σωτηρία αυτή την στιγμή και δύσκολα θα παραμείνει στην κατηγορία.


Εξελσιορ – Τβέντε. Υποβιβάστηκε η Εξέλσιορ κυνηγά την 2η θέση η Τβέντε που εκτός έδρας έχει 13 στα 15 goal-goal.


Μπορντο – Μαρσεϊγ. 4 ισοπαλίες στα 6 πρόσφατα ματς έχει η Μπορντό, χωρίς νίκη στα 11 τελευταία ματς η Μαρσεϊγ που έπεσε στην 10η θέση.


Σεβιλλη – Λεβάντε. Σημαντικό παιχνίδι για την έξοδο στην Ευρώπη, 45 βαθμούς η Σεβίλλη, 48 βαθμούς η Λεβάντε, 10 στα 16 over 2.5 αντίστοιχα εντός και εκτός έδρας οι δύο ομάδες.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση