» » » » » Preview Primera Division : Όλος ο κόσμος στραμμένος στο Ελ Κλάσικο

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Primera Division : Όλος  ο κόσμος στραμμένος στο Ελ Κλάσικο
19:00 ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Προϊστορία: 13-4-8
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΣΑΡΑΓΟΣΑ-ΜΑΓΙΟΡΚΑ 0-1


ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Δέχτηκε το γκολ της Μπιλμπάο από στημένη φάση (13’), χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα στο υπόλοιπο του 1ου ημιχρόνου, με την ίδια να έχει δοκάρι στο 35’. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο δεύτερο μέρος, που κατάφεραν να κρατήσουν μέχρι το τέλος το 1-0. Μπορεί να έχει τρεις ήττες στα πέντε τελευταία, αλλά και αυτές ήρθαν κόντρα σε Μπαρτσελόνα, Σεβίλλη και Μπιλμπάο. Με ακόμα μία νίκη λογικά θα εξασφαλίσει την παραμονή και μαθηματικά., οπότε θα τελειώσει τη σεζόν χωρίς άγχος. Εκτός οι αμυντικοί Νούνες (14 συμμ./2 γκ.) και Κέβιν (1 συμμ.), ο μέσος Μπίγκας (12 συμμ.) και ο επιθετικός Αλβάρο (12 συμμ./2 γκ.). Αμφίβολοι ο αμυντικός Τσίκο (28 συμμ./2 ασίστ) και οι μέσοι Τισόνε (26 συμμ.) και Μάρτι (23 συμμ./1 γκ.).



Εντός: 6-5-5
Γκολ: 18-15
Τελευταία 5: 1-1-3


ΣΑΡΑΓΟΣΑ: Με σύμμαχο τα δοκάρια, η Σαραγόσα κατάφερε να πάρει πολύτιμη εντός έδρας νίκη κόντρα στη Γρανάδα και νε μειώσει τη μεταξύ τους διαφορά στους πέντε βαθμούς. Στο 4’ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι, αλλά δύο λεπτά αργότερα η Σαραγόσα άνοιξε το σκορ με τον Ντουίμοβιτς. Στη συνέχεια έδωσε το δικό της ρυθμό και κράτησε το υπέρ της 1-0, με το δοκάρι να τη σώζει για δεύτερη φορά στο 81’, ενώ τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίχτες λόγω της αποβολής του μέσου Ρούμπεν στο 93’. Ξεκόλλησε από τον πάτο και με 4 νίκες στις 6 τελευταίες αγωνιστικές δείχνει να κάνει την ύστατη προσπάθεια. Θετικό ότι μετά το σημερινό ματς ακολουθούν τρία συνεχόμενα εντός. Τιμωρημένοι ο αμυντικός Πάμπλο Αλβάρεζ (11 συμμ.) και Ρούμπεν Μίκαελ (29 συμμ./1 ασίστ). Αμφίβολοι οι αμυντικοί Αμπραχάμ (17 συμμ./1 γκ.), Ομπράντοβιτς (16 συμμ.) και Παρέδες (27 συμμ.), και ο επιθετικός Αράντα (13 συμμ./2 γκ./2 ασίστ).


Εκτός: 3-3-11
Γκολ: 15-36
Τελευταία 5: 3-0-2


Πρόταση: Σε αργούς ρυθμούς αναμένεται το παιχνίδι, παρότι η Σαραγόσα πρέπει να κυνηγήσει να πάρει κάτι από την αναμέτρηση. Under στο 1.95 (Bwin).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21:00 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  – ΡΕΑΛ

Προϊστορία: 21-14-11
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΡΕΑΛ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1-3
ΚΎΠΕΛΛΟ:
25/01/12 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΡΕΑΛ 2-2
18/01/12 ΡΕΑΛ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1-2
ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ:
18/08/11 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΡΕΑΛ 3-2
14/08/11 ΡΕΑΛ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2-2


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: «Μας κάνει πλάκα ο Θεός» πρέπει να σκέφτηκαν οι φίλοι της Μπάρτσα στον πρώτο ημιτελικό με την Τσέλσι. Αν και είχε συντριπτική κατοχή (72%) και πολλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, δέχτηκε γκολ από τους γηπεδούχους στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου. Όλα ανοιχτά για τον επαναληπτικό της Βαρκελώνης την ερχόμενη Τρίτη. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί της Λεβάντε με 2-1. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 23’ σε μία από τις ελάχιστες ευκαιρίες που δημιούργησαν. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μέσι πήρε το παιχνίδι πάνω του και ισοφάρισε στο 64’, ενώ 8 λεπτά αργότερα έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Παρέμεινε έτσι το -4 από την κορυφή. Αν θέλει να ελπίζει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, εκτός από τη σημερινή νίκη, πρέπει να κυνηγήσει και το 4/4 στις τελευταίες αγωνιστικές, ελπίζοντας παράλληλα και σε μία (τουλάχιστον) γκέλα της Ρεάλ. Δεν έχει χάσει από τη Ρεάλ στις 7 τελευταίες συναντήσεις τους, ενώ έχει μόλις μία ήττα στις τελευταίες 14 συναντήσεις τους (9-4-1). Διαθέσιμος ο μέσος Αφελάι μετά από σχεδόν εφτά μήνες. Εκτός οι αμυντικοί Αμπιντάλ (22 συμμ./2 ασίστ) και Φόντας (1 συμμ.) και ο επιθετικός Βίγια (15 συμμ./5 γκ./1 ασίστ).


Εντός: 15-1-0
Γκολ: 64-8
Τελευταία 5: 5-0-0


ΡΕΑΛ: Δυσκολεύτηκε στην καυτή Αλιάνζ Αρένα και γνώρισε την ήττα από τνη πολύ δυνατή Μπάγερν με 2-1. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 17’, ο Οζίλ ισοφάρισε με σουτ στο 53’, αλλά οι Βαυαροί πήραν τη νίκη με γκολ στο 90’. Στο πρωτάθλημα, έχοντας το μυαλό στο ταξίδι στο Μόναχο, υποδέχθηκε τη Χιχόν η οποία άνοιξε το σκορ στο 30’, με τον Ιγκουαΐν να ισοφαρίζει στο 37’. Στο δεύτερο ημίχρονο, παίζοντας τη Χιχόν μονότερμα, χρειάστηκαν δύο τέρματα στο τελευταίο τέταρτο από τους Ρονάλντο (75’) και Μπενζεμά (82’) για να πάρει τελικά τη νίκη με 3-1. Η διαφορά παρέμεινε στους τέσσερις από τη Μπαρτσελόνα και μόνο από δικά της λάθη μπορεί να χάσει τον φετινό τίτλο. Με το σημερινό κόντρα στη Μπάρτσα ξεκινάει μια δύσκολη τριάδα αγώνων για το πρωτάθλημα (Σεβίλλη εντός, Μπιλμπάο εκτός), ενώ μεσολαβεί την ερχόμενη Τετάρτη και ο δεύτερος ημιτελικός με τη Μπάγερν στη Μαδρίτη. Κακός δαίμονα του Μουρίνιο η Μπαρτσελόνα, με την οποία, όσο είναι στο πάγκο της Ρεάλ, έχει συναντηθεί δέκα φορές μέσα σε δύο χρόνια και την έχει κερδίσει μόλις μία φορά (συνολικά 5-4-1) στον περσινό τελικό κυπέλλου Ισπανίας. Μοναδική απουσία αυτή του αμυντικού Καρβάλιο (7 συμμ./1 ασίστ).


Εκτός: 13-2-1
Γκολ: 44-11
Τελευταία 5: 4-1-0


Πρόταση: Οποιαδήποτε επιλογή είναι ρίσκο σε αυτό το παιχνίδι. Αλλά αν κάποιος θέλει τη νίκη σήμερα περισσότερο, αυτή είναι η Μπαρτσελόνα, που θέλει να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή (1.67 Interwetten).
----------------------------------------------------------------------
23:30 ΣΕΒΙΛΛΗ  – ΛΕΒΑΝΤΕ

Προϊστορία: 9-1-3
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΛΕΒΑΝΤΕ-ΣΕΒΙΛΛΗ 1-0


ΣΕΒΙΛΛΗ: Με γκολάρα του Νεγρέδο, η Σεβίλλη άνοιξε το σκορ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Χετάφε. Δεν ήξερε όμως τι την περιμένει και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 35’ και να πετύχουν άλλα τέσσερα τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο (49’, 63’, 68’, 71’). Παραμένει σε τροχιά Γιουρόπα Λιγκ (και Τσάμπιονς Λιγκ προλαβαίνει αλλά χρειάζεται να χάσουν όλοι οι άλλοι τουλάχιστον δύο ματς), με 45 βαθμούς, ένα πίσω από την 6η Οσασούνα, ισοβαθμεί όμως με άλλες τέσσερις ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο (Μπιλμπάο, Ατλέτικο, Χετάφε, Εσπανιόλ). Έχει την τρίτη καλύτερη άμυνα στην Πριμέρα, πίσω από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Πριν τη φετινή ήττα στον πρώτο γύρο, η Σεβίλλη μετρούσε 9 συνεχόμενες νίκες κόντρα στην Λεβάντε (8 στην Πριμέρα, 1 στη Σεγούντα). Εκτός οι μέσοι Περότι (15 συμμ./2 ασίστ) και Γκουαρέντε (1 συμμ.), και ο επιθετικός Κανουτέ (24 συμμ./3 γκ./2 ασίστ). Αμφίβολοι ο τερματοφύλακας Πάλοπ (11 συμμ.), ο αμυντικός Σπάχιτς (22 συμμ.) και ο μέσος Ρέγιες (14 συμμ./4 ασίστ).


Εντός: 8-3-5
Γκολ: 25-20
Τελευταία 5: 3-0-2


ΛΕΒΑΝΤΕ: Έχοντας ελάχιστες ευκαιρίες σε όλο το ματς, κατάφερε να προηγηθεί στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα (Barkero 23’), αλλά δεν άντεξε στο δεύτερο ημίχρονο και δέχτηκε δύο τέρματα από τους φιλοξενούμενους που την υποχρέωσαν στη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της. Παρά τη μία νίκη στα πέντε τελευταία, παραμένει ακόμα ζωντανή στο κυνήγι της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ, απέχοντας τρεις βαθμούς από την 4η θέση. Τιμωρημένος ο αμυντικός Χουανφράν (26 συμμ./3 ασίστ). Εκτός ο αμυντικός Ντελ Όρνο (13 συμμ.).


Εκτός: 5-3-8
Γκολ: 20-28
Τελευταία 5: 1-1-3


Πρόταση: Αγωνιστικά πρόκειται για πολύ ισοδύναμες ομάδες. Θα πάμε με την έδρα και την εξαιρετική παράδοση της Σεβίλλη κόντρα στη Λεβάντε με τον άσο να πληρώνει στο 1.65 (Interwetten).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση