» » » » » » » Έλληνα παίκτης πόκερ φεύγει από το EPT Berlin κατά €10.000 πλουσιότερος

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Έλληνα παίκτης πόκερ φεύγει από το EPT Berlin κατά €10.000 πλουσιότερος
Μπορεί να μην πέρασε πολύς καιρός από το cash του Γιώργου Kαρακούση στο high roller event της Μαδρίτης, αλλά οι επιτυχίες του συνεχίζονται. Αυτή τη φορά κατάφερε να στα χρηματικά έπαθλα της ευρωπαϊκής διοργάνωσης European Poker Tour, που πραγματοποιείται στο Βερολίνο της Γερμανίας.


Ο έλληνας ήταν ένας από τους 250 παίκτες που έλαβαν συμμετοχή  στο event #7 το οποίο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του EPT Berlin. Πρόκειται για ένα τουρνουά πόκερ €2,000+ €150, το οποίο συγκέντρωσε ένα συνολικό χρηματικό έπαθλο αξίας €500.000. Το Prize pool μοιράστηκε στους 28 καλύτερους παίκτες του τουρνουά σύμφωνα με την τελική κατάταξη.



Η πορεία του Γιώργου Καρακούση στο τουρνουά ήταν πολύ καλή, αφού κατάφερε να βρεθεί μέσα στην τελική δεκάδα και να εξασφαλίσει μια θέση στο final table. Συνολικά εισέπραξε το ποσό των €10.000 για την ένατη θέση στην οποία τερμάτισε.


Κορυφαίος νικητής στο event στέφθηκε ο Σουηδός Rifat Palevic, ο οποίος εκτός από τον τίτλο κέρδισε και €140.000, δείχνοντας στους υπόλοιπους παίκτες πως παίζεται το πόκερ.


Ελληνική παρουσία υπήρξε και στο  event #6 του EPT Berlin. Πρόκειται για ένα No Limit Hold’ em τουρνουά με το buy in στα €1.000+€100 στο οποίο έλαβαν συμμετοχή 127 παίκτες. Ο Γιάννης Κωνσταντινίδης κατάφερε να φτάσει μέχρι την έκτη θέση και να λάβει ένα μικρό κομμάτι του prize pool αξίας €6.350. Το συγκεκριμένο event ο παίκτης που επικράτησε και κέρδισε το χρηματικό έπαθλο της πρώτης θέσης (€41.200) ήταν ο Niels van Leeuwen από την Ολλανδία.


Στην έβδομη θέση του event #10 τερμάτισε ακόμα ένας έλληνας παίκτης, ο Κώστας Νικολαΐδης για €2.800, ενώ ο Γεράσιμος Δέρες πραγματοποίησε cash στο event#19, αποκομίζοντας €2,250.


Από όλους τους έλληνες παίκτες  που παραβρέθηκαν στο EPT Berlin το μεγαλύτερο cash πραγματοποίησε ο Ανδρέας Βλάχος που έφτασε μέχρι την 20η θέση του main event, φεύγοντας πλουσιότερος κατά €20.000.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση