» » » » » » Preview Bundesliga 1 Αουγκσμπουργκ - Σαλκε: Ματς με πολλά γκολ.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Bundesliga 1 Αουγκσμπουργκ - Σαλκε: Ματς με πολλά γκολ.
Προϊστορία: 0-0-2
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΣΑΛΚΕ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ 3-1


ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Με πολύ δόση τύχης, η Άουγκσμπουργκ πήρε υπερπολύτιμο τρίποντο εκτός έδρας κόντρα στη Βόλφσμπουργκ. Οι γηπεδούχοι «χάρισαν» το πρώτο γκολ στην Άουγκσμπουργκ από λάθος της άμυνας (Ερλ 13’), απάντησαν όμως στο 27’. Στο 62’ γλίτωσαν το γκολ με τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και στην τελευταία σχεδόν φάση του αγώνα, η Λανγκάμπ σκόραρε με κεφαλιά από στημένη φάση (88’).
Ξέφυγε έτσι με τέσσερις βαθμούς από την Κολωνία, ενώ δείχνει πολύ καλή εικόνα στα τελευταία της παιχνίδια, παίζοντας στα ίσια με τις Ντόρτμουντ, Βέρντερ, Μπάγερν και Στουτγάρδη. Για να είναι σίγουρη για την παραμονή, θα πρέπει να παίξει το ίδιο καλά τόσο σήμερα, όσο και στο επόμενο εκτός με τη Γκλάντμπαχ, ελπίζοντας στο τελευταίο να βρει αδιάφορο το Αμβούργο. Εκτός ο αμυντικός ντε Γιόνγκ (12 συμμ./1 γκ.), οι μέσοι Γκόγκια (12 συμμ./1 ασίστ) και Μπα (1 συμμ.), και ο επιθετικός Χάιν (12 συμμ./1 γκ.).


Εντός: 5-6-4
Γκολ: 18-18
Τελευταία 5: 2-1-2



ΣΑΛΚΕ: Τριπλό το κακό για τη Σάλκε από την ήττα με τη Ντόρτμουντ στην προηγούμενη αγωνιστική. Όχι μόνο ηττήθηκε, αλλά συνέβη και κόντρα σε ομάδα με πολύ έντονη αντιπαλότητα και επιπλέον τη βοήθησε να φτάσει μία ώρα αρχύτερα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ντροπή! Στα του αγώνα, η Σάλκε προηγήθηκε με τον Φαρφάν στο 9’, με την μπάλα να αλλάζει πορεία από το κεφάλι του Καγκάβα, ισοφαρίστηκε στο 17’ και παρότι πίεζε μέχρι το 60’, δέχτηκε δεύτερο γκολ στο 63’, χωρίς να καταφέρουν να αντιδράσουν στη συνέχεια. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τους μπλε, οι οποίοι είδαν τη Γκλάντμπαχ να μειώνει στον ένα βαθμό από την 3η θέση. Τιμωρημένος ο αμυντικός Fuchs (28 συμμ./2 γκ./7 ασίστ).


Εκτός: 6-2-7
Γκολ: 23-27
Τελευταία 5: 2-1-2


Πρόταση στοίχημα: Η Σάλκε έχει την τρίτη καλύτερη επιθετική επίδοση σκοράροντας 2.1 γκολ/αγώνα. Με 5 από τα 6 τελευταία και των δύο ομάδων έχουν σημειωθεί πάνω από 2.5 τέρματα απόλυτα λογικό το over στο 1.65 (Bet770).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση