» » » » » Μπαλαδόροι ποκεράδες: Juan Sebastian Veron

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Μπαλαδόροι ποκεράδες: Juan Sebastian Veron
Οι περισσότεροι που ασχολούνται με το πόκερ, το θεωρούν άθλημα και όχι τζόγο. Άλλωστε είναι γεγονός πως το πόκερ εξασκεί το μυαλό και τα τελευταία χρόνια έχουν ασχοληθεί έστω και λίγο γιατροί, δικηγόροι, μαθηματικοί αλλά και… ποδοσφαιριστές.


Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, το PokerLobby.gr θα κάνει ένα αφιέρωμα σε ορισμένους γνωστούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι προσπάθησαν να διαπρέψουν σε ακόμη ένα πράσινο τερέν, αυτό της… τσόχας.



Το αφιέρωμά ξεκινάει με έναν πασίγνωστο ποδοσφαιριστή τον οποίοι σεβάστηκαν πολλοί. Ο λόγος για τον Juan Sebastian Veron ο οποίος αγωνίστηκε σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου με τις οποίες κατέκτησε και πολλούς τίτλους.


Ο Veron γεννήθηκε στο Λα Πλάτα της Αργεντινής στις 9 Μαρτίου του 1975 και είναι γιος του επίσης γνωστού ποδοσφαιριστή Juan Ramon Veron ο οποίος είχε φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού τις χρονιές 1972-1975 σκοράροντας 22 γκολ σε 55 συμμετοχές.


Μάλιστα, όταν ο γιος του έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα, ο Juan Ramon Veron τον είχε προτείνει στον Παναθηναϊκό αλλά έπειτα από δοκιμές στους πράσινους κρίθηκε ότι δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις για να αγωνιστεί στο τριφύλλι.


Ο Veron ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Estundiates και από το 1994 έως και το 1996 έκανε 22 συμμετοχές σκοράροντας 2 γκολ. Το 1996 πήρε μεταγραφή στην Boca Juniors και έπειτα από ένα μικρό χρονικό διάστημα με πολύ καλές συμμετοχές αλλά και το ντεμπούτο με την Εθνική Αργεντινής (73 συμμετοχές/ 9 γκολ) ήρθε η στιγμή να μετακομίσει στην Ευρώπη.


Συγκεκριμένα, ο Sven-Göran Eriksson τον πήρε στην Ιταλική Sampdoria στην οποία έμεινε μέχρι το 1998, πραγματοποιώντας 61 εμφανίσεις και σκοράροντας 6 γκολ.


Το καλοκαίρι του 1998 αγωνίστηκε στο Μουντιάλ με την Αργεντινή και το ίδιο καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στην Πάρμα στην οποία έμεινε μία σεζόν, κατακτώντας τους πρώτους του τίτλους, το Uefa και το κύπελλο Ιταλίας.


Η επόμενη σεζόν βρήκε τον Veron στην Lazio όπου ακολούθησαν και άλλοι τίτλοι όπως το ιταλικό πρωτάθλημα, το κύπελλο Ιταλίας και το Super Cup Ιταλίας. Στην Lazio έμεινε μέχρι το 2001 και έπειτα από 72 εμφανίσεις και 14 γκολ ήρθε η στιγμή να κάνει το μεγαλύτερο βήμα της καριέρας του.


Τον Ιούλιο του 2001, ο Sir Alex Ferguson τον παίρνει στην Manchester United ξοδεύοντας £28,100,000 ποσό-ρεκόρ για μεταγραφή εκείνη την εποχή στην Αγγλία.


Ο Veron είχε δηλώσει πως δεν φοβάται την Premiership, ωστόσο την πρώτη σεζόν δέχθηκε έντονη κριτική για τις εμφανίσεις του, καθώς δεν είχε καταφέρει να προσαρμοστεί στο πολύ γρήγορο αγγλικό ποδόσφαιρο.


Την δεύτερη σεζόν, οι εμφανίσεις του βελτιώθηκαν πολύ αλλά ένας τραυματισμός τον άφησε για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης.


Έπειτα από 81 συμμετοχές, 11 γκολ και ένα πρωτάθλημα με την Manchester United, η επόμενη σεζόν τον βρήκε στην Chelsea.
O Veron ήθελε να μείνει και να παλέψει στην Manchester United αλλά ο τότε προπονητής της Chelsea, Claudio Ranieri, τον έπεισε πως το μέλλον του ήταν στους «μπλε».


Η σεζόν 2003/04 ξεκίνησε πολύ καλά αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, ολοκληρώνοντας τη χρονιά με μόλις 14 εμφανίσεις.


Το πέρασμά του στην Αγγλία θεωρήθηκε αποτυχία και είχε έρθει η στιγμή να επιστρέψει στο ιταλικό πρωτάθλημα το οποίο του ταίριαζε καλύτερα. Την σεζόν 2004/05 πήγε στην Inter με την μορφή δανεισμού η οποία ανανεώθηκε και την επόμενη σεζόν.


Κατά τη διάρκεια της θητείας του στους “nerrazurri” αγωνίστηκε σε 68 παιχνίδια, βρίσκοντας δίχτυα τρεις φορές, ενώ ήταν μέρος της ομάδας που κατέκτησε το κύπελλο και τις δύο χρονιές αλλά και το πρωτάθλημα από... σπόντα το 2006 το οποίο είχε αφαιρεθεί από την Juventus λόγω του σκανδάλου με το στήσιμο αγώνων.


Στα μέσα του 2006, ο Veron είχε εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στην Αργεντινή. Boca Juniors και River Plate του χτύπησαν την πόρτα αλλά ο ίδιος επέλεξε να πάει με την μορφή δανεισμού στην ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα του βήματα, την Estudiantes.


Toν Δεκέμβριο του 2006 βοήθησε την Estudiantes να κατακτήσει το Apertura έπειτα από 23 ολόκληρα χρόνια και την επόμενη σεζόν που τελείωσε το συμβόλαιο του με την Chelsea, μετακόμισε μόνιμα στην ομάδα του Λα Πλάτα στην οποία αγωνίζεται μέχρι σήμερα, στα 37 του χρόνια πλέον, έχοντας κατακτήσει ακόμα ένα πρωτάθλημα το 2010 αλλά και το Copa Libertadores το 2009.


Το 2010, o Veron πήρε ακόμα μία μεγάλη μεταγραφή, αυτή τη φορά σε άλλο άθλημα. Συγκεκριμένα, το PokerStars, η μεγαλύτερη online εταιρία πόκερ του πρότεινε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Αργεντινό να είναι το κύριο πρόσωπο του PokerStars στην Λατινική Αμερική.
Σε συνεργασια με το www.pokerlobbygr.com

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση