» » » » » » Ο Ήλιος Καματάκης στο PartyPoker.com Big Game VI!

Ο Ήλιος Καματάκης στο PartyPoker.com Big Game VI!
Άρωμα Ελλάδας θα έχει το φετινό Big Game της PartyPoker.com! Ο Ήλιος Καματάκης αποδέχθηκε την πρόταση της PartyPoker.com και θα αναμετρηθεί με τους μεγαλύτερους επαγγελματίες παίκτες πόκερ στο Big Game VI που θα διεξαχθεί 11-13 Απριλίου στο καζίνο Montesino στη Βιέννη.

Ο Ήλιος Καματάκης, γνωστός και ως ILIOS72, είναι ένας επαγγελματίας παίκτης πόκερ, με πολλές διακρίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, έχοντας σημειώσει σημαντικές επιτυχίες τόσο σε online και offline τουρνουά όσο και σε cash games. Τις επόμενες μέρες και με την υποστήριξη της PartyPoker.com, θα δώσει σκληρές μάχες με τους Tony G, Tom Dwan, Andy Frankenberger, Daniel Cates, Erik Seidel, Patrik Antonius, Luke Schwartz, Vanessa Selbst, Phil Laak, Yevgeniy Timoshenko, Eugene Katchalov, Elky, Sam Trickett και Scott Seiver, διεκδικώντας μερίδιο από το μεγάλο αυτό cash game!


Το PartyPoker.com Big Game VI, το οποίο θα καλυφθεί τηλεοπτικά, θα έχει διάρκεια 48 ώρες και θα διεξαχθεί ταυτόχρονα με το Main Event του WPT της Βιέννης. Την ένταση του μοναδικού αυτού τραπεζιού μπορείτε να νιώσετε live στο PartyPoker Blog! Παράλληλα, μπορείτε να διαδραματίσετε ενεργό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού, ψηφίζοντας ποιός παίκτης θέλετε να αποχωρήσει από το τραπέζι! Συνεπώς, ο Ήλιος Καματάκης θα χρειαστεί την υποστήριξη των φίλων του online, προκειμένου να παραμείνει στο παιχνίδι!

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Phil Hellmuth, Phil Laak, Tom Dwan  και ένας πολυεκατομμυριούχος επιχειρηματίας από την Τσεχία θα ξεκινήσουν στο τραπέζι του Big Game, εκτοξεύοντας τη δράση στα ύψη! Κάποιοι παίκτες θα προσπαθήσουν να παίξουν ολόκληρο το 48ωρο! Ο Phil Laak  είναι πιθανόν να είναι ένας από αυτούς! Τέλος, πληροφορίες θέλουν τον Tony G, νικητή του περσινού Big Game, να αποτελεί την πρώτη είσοδο στο τραπέζι μετά την πρώτη αποχώρηση. Σε αυτή την περίπτωση θα ζήσουμε άλλη μία ιστορική αναμέτρηση ανάμεσα στους Tony G και Phil Hellmuth!

Μείνετε, λοιπόν, συντονισμένοι στο PartyPoker.com Big Game και ζήστε την ποκερική δράση live!







About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση