» » » » Το μανιφέστο του ευρωπαϊκού online τζόγου

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Το μανιφέστο του ευρωπαϊκού online τζόγου
Το δικό της «μανιφέστο» εξέδωσε η ευρωπαϊκή ένωση παιχνιδιών και στοιχηματισμού (European Gaming and Betting Association, ή EGBA) εν όψει της δεύτερης συνάντησης της Κομισιόν για τον καθορισμό του πλαισίου στο οποίο θα πρέπει να κινηθούν οι νομοθεσίες για τα online τυχερά παιχνίδια στις χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Ο γενικός γραμματέας της EGBA, Sigrid Ligné δήλωσε σχετικά ότι το μανιφέστο σχεδιάστηκε για να δώσει την άποψη της ένωσης την κατάλληλη χρονική στιγμή, καθώς η Κομισιόν ετοιμάζει τη δράση της για το διαδικτυακό τζόγο. «Ζητάμε την εισαγωγή Ευρωπαϊκών κανόνων που θα διασφαλίζουν την προστασία του καταναλωτή ενώ θα έχουμε τη δυνατότητα δίκαιης και διαυγούς διαδικασίας αδειοδότησης για τους ευρωπαίους παρόχους».



Σύμφωνα με το κείμενο, ένα αποτελεσματικό νομικό πλαίσιο για την Ευρωπαϊκή Ένωση ώστε να μπορέσει να ρυθμίσει την αγορά και να διασφαλίσει το υπεύθυνο παιχνίδι online θα έπρεπε να διέπεται από βασικές αρχές, όπως η συνεργασία των τοπικών κυβερνήσεων στη δημιουργία των εθνικών νομοθεσιών, η δημιουργία συγκεκριμένου νομικού πλαισίου από την ΕΕ, η λήψη μέτρων για τους παθολογικούς τζογαδόρους και η λήψη μέτρων για την καταπολέμηση των στημένων αγώνων.
Σε συνεργασια με το www.pokerlobbygr.com
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση