» » » » » Preview Champions League Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν: Η επίθεση δίνει πρόκριση

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Champions League Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν: Η επίθεση δίνει πρόκριση
Το γκολ ή τα γκολ που θα δώσουν την πρόκριση θα ψάξουν οι Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», στο δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό του Champions League, μετά το 2-1 υπέρ των Βαυαρών στο «Αλιάνζ Αρίνα».



Στα ύψη βρίσκεται η ψυχολογία της Ρεάλ μετά το μεγάλο διπλό τίτλου στο «Καμπ Νόου» κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Η «Βασίλισσα» μπορεί να μην κυριάρχησε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όμως έδειξε να ξέρει τι θέλει και όντας εξαιρετική στην ανασταλτική λειτουργία, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα λάθη των Καταλανών και τους χώρους που της δόθηκαν χτυπώντας στην αντεπίθεση και παίρνοντας τη νίκη με 1-2.



Με αυτό το αποτέλεσμα οι «μερέγκες» βρίσκονται πλέον στο +7 από την Μπαρτσελόνα τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Για να χάσει τον τίτλο, μόνο με... αυτοκτονία προλαβαίνει, κάτι που δεν αναμένεται να γίνει. Τώρα το ενδιαφέρον στρέφεται στο Champions League και στην προσπάθεια για την κατάκτηση του 10ου τροπαίου στην ιστορία της.


Εμπόδιο στο δρόμο της είναι η Μπάγερν Μονάχου από την οποία ηττήθηκε στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα με 2-1 στο «Αλιάνζ Αρίνα». Το γκολ που σημείωσε ο Οζίλ αφήνει πολλά περιθώρια για πρόκριση στη Ρεάλ. Αυτό που πρέπει να διασφαλίσει αρχικά είναι το μηδέν» στην άμυνα και μετά να ψάξει το γκολ που θα της δώσει το εισιτήριο για τον τελικό.


Ο Μουρίνιο γνωρίζει πολύ καλά ότι έχει απέναντί του μια ομάδα με τεράστια εμπειρία, βαριά φανέλα, ποιότητα και παίκτες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά ανά πάσα στιγμή. Λογικά ο Πορτογάλος θα χρησιμοποιήσει την πετυχημένη συνταγή του «Καμπ Νόου», όσον αφορά την ενδεκάδα. Στα θετικά η απουσία προβλημάτων, αφού ο «Special One» υπολογίζει σε όλους όσους θεωρεί βασικούς.


Από νίκη στο πρωτάθλημα με 2-1 προέρχεται και η Μπάγερν, η οποία επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 της Βέρντερ Βρέμης. Οι Βαυαροί παρατάχτηκαν με αρκετές αλλαγές (Ριμπερί, Κρόος, Γκόμεζ, Λαμ, Ρόμπεν και Αλάμπα δεν ξεκίνησαν), βρέθηκαν να χάνουν με 1-0, όμως έκαναν την ανατροπή με γκολ του Ριμπερί στο 90'.


Η Μπάγερν πάει στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» με το υπέρ της 2-1 του πρώτου αγώνα με τη Ρεάλ και πρώτος στόχος είναι η υπεράσπισή του. Οι Βαυαροί θα μπουν και θα παίξουν το παιχνίδι τους, καθώς δεν είναι ομάδα που μας έχει συνηθίσει στο «κλειστό» παιχνίδι.


Ο Γιουπ Χάινκες δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, ενώ το κλίμα είναι αρκετά καλό μετά τη... συμφιλίωση των Ριμπέρι και Ρόμπεν που είχαν μεταξύ τους ένα... επεισόδιο.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ:
Η Ρεάλ θα βγει στην επίθεση ώστε να σκοράρει γρήγορα το γκολ της πρόκρισης. Η «Βασίλισσα» ξέρει να επιβάλλει τον ρυθμό της στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα έχει εύκολο έργο απέναντι στη Μπάγερν και σίγουρα το 1.54 στο οποίο προσφέρεται ο άσος δεν είναι ικανοποιητικός. Θα ρισκάρουμε στο Over 2.5 γιατί και η Μπάγερν θα κυνηγήσει το γκολ. Η πεποίθηση αυτή ενισχύεται από το γεγονός ότι η Ρεάλ από τα 26 φετινά εντός έδρας παιχνίδια της, έχει δεχτεί γκολ στα 20 εξ αυτών. Ακόμα μια επιλογή είναι το να βρει δίχτυα ο Μπενζεμά, ο οποίος κόντρα στην Μπαρτσελόνα μπορεί να μην τα κατάφερε, αλλά γενικότερα αποτελεί μια πολύ βελτιωμένη και αξιόπιστη λύση φέτος για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ είναι συνεχώς μέσα στις φάσεις.

πηγη  stoixima.betfair.com
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση