» » » » » » Preview Bundesliga 1 Αννόβερο - Γκλαντμπαχ: Με το μυαλό στην Ατλέτικο το Αννόβερο

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Bundesliga 1 Αννόβερο - Γκλαντμπαχ: Με το μυαλό στην Ατλέτικο το Αννόβερο
Προϊστορία: 13-9-27
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ 2-1


ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Το Αννόβερο μεσοβδόμαδα ταξίδεψε στη Μαδρίτη για να αντιμετωπίσει την Ατλέτικο στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τη φάση των «8» του Γιουρόπα Λιγκ και παρότι ήταν πολύ καλή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, παίζοντας κυρίως με αντεπιθέσεις, το γκολ του Σάλβιο στο 89’ δεν τις επέτρεψε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα. Τουλάχιστον με το τελικό 2-1, χάρη σε γκολ του Ντιούφ στο 38’, το Αννόβερο έχει τη δυνατότητα να ανατρέψει το σκορ στη Γερμανία. Το προηγούμενο Σάββατο στον αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στη Μπάγερν στο Αλιάνζ Αρίνα, δεν κατάφερε όμως να αποφύγει την ήττα με 2-1. Το γκολ σημείωσε ο Για Κονάν στο 74’. Μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε και πλέον έχει πέσει στην 8η θέση, αν και έχει σταθεί τυχερή καθώς η 7η θέση που οδηγεί φέτος στην Ευρώπη βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς μακριά. Την Πέμπτη ακολουθεί ο επαναληπτικός με την Ατλέτικο. Δεν υπάρχουν απουσίες εκτός από τέσσερις μακροχρόνιες, χωρίς χρόνο συμμετοχής.



Εντός: 7-6-0
Γκολ: 25-15
Τελευταία 5: 1-1-3


ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Στο τελευταίο παιχνίδι με τη Χόφενχαϊμ εντός έδρας, η Γκλάντμπαχ κυριολεκτικά «αυτοκτόνησε» χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να πάρει το τρίποντο. Προηγήθηκε στο 38’ με τον Ρόις και κρατούσε άνετα το σκορ, αλλά έπαθε «μπλακ-άουτ» και κατάφερε να δεχτεί δύο τέρματα σε δύο μόλις λεπτά (77’-79’). Με μία μόλις νίκη στα τελευταία πέντε, είδε τη Σάλκε να την προσπερνάει, αλλά τουλάχιστον διατηρείται εντός στόχου, που είναι η κατάληψη μίας θέσης στην τετράδα και προς το παρόν δε δείχνει να απειλείται, με τις Στουτγάρδη, Λεβερκούζεν και Βέρντερ να βρίσκονται 11 βαθμούς πίσω της. Η Γκλάντμπαχ ταξιδεύει στο Αννόβερο χωρίς απουσίες.


Εκτός: 7-1-5
Γκολ: 14-8
Τελευταία 5: 1-2-2


Πρόταση: Περίεργο το momentum της αναμέτρησης και για τις δύο ομάδες. Πιθανό σημείο η ισοπαλία (3.35 Expekt). Με τη Γκλάντμπαχ να έχει χάσει τη ζωντάνια της και το Αννόβερο να έχει το μυαλό στην αναμέτρηση με την Ατλέτικο, ο ένας βαθμός δε θα χαλούσε καμία από τις δύο πλευρές.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση