» » » » » » » Preview Ligue 1 Γαλλίας: Μεγάλες μάχες για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Ligue 1 Γαλλίας: Μεγάλες μάχες για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.
18:00 ΛΙΛ  – ΤΟΥΛΟΥΖ

Προϊστορία: 8-8-6
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΤΟΥΛΟΥΖ-ΛΙΛ 0-0


ΛΙΛ: Εύκολη επικράτηση για τη Λιλ με 3-0 το προηγούμενο Σάββατο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Εβιάν. Σκόρερ οι Αζάρ (35’ πεν.), Παγιέ (55’) και Πεντρετί (67’). Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τους Λιλουά, που τους διατήρησε στην τρίτη θέση και τους δίνει δυνατότητα για συμμετοχή στα προκριματικά του Ch.L. Πολύ σημαντικός ο αγώνας με την Τουλούζ, η οποία βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς πίσω της και με μία νίκη μπορεί να ανοίξει τη διαφορά στους 6. Επιπλέον, η Λιλ βρίσκεται 7 βαθμούς πίσω από Παρί και Μονπελιέ, και έχοντας να τις αντιμετωπίσει και τις δύο στη συνέχεια, μπορεί να τη ξαναφέρει σε θέση διεκδίκησης του τίτλου. Εκτός από τις αναμετρήσεις με τις δύο πρωτοπόρες, το υπόλοιπο πρόγραμμα μπορεί να θεωρηθεί αρκετά εύκολο για τη Λιλ. Μετράει μία ήττα στα τελευταία επτά παιχνίδια, ενώ πλέον έχει, μαζί με Παρί και Μονπελιέ, την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία (53 γκολ υπέρ). Μοναδικός απών ο αμυντικός Μπάσα (13 συμμ./2 γκ.).



Εντός: 7-5-2
Γκολ: 33-19
Τελευταία 5: 2-2-1


ΤΟΥΛΟΥΖ: Ακόμα μία «επαγγελματική» νίκη πέτυχε η Τουλούζ, επικρατώντας εντός έδρας της Οσέρ με 1-0. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος ο Ταμπανού στο 38’. Αυτή ήταν η πέμπτη νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια της (έχει και μία ισοπαλία με τη Λοριάν), που την έχει ανεβάσει στην 4η θέση, ένα μόλις βαθμό πάνω από τη Λυόν και τρεις βαθμούς, όπως αναφέραμε πιο πάνω, πίσω από τη σημερινή της αντίπαλο, Λιλ. Όπλο της μέχρι τώρα πορείας της Τουλούζ η άμυνα, έχοντας δεχτεί τα λιγότερα γκολ στην κατηγορία (24 γκολ κατά), ενώ στα τελευταία έξι παιχνίδια της για το πρωτάθλημα η εστία της έχει παραβιαστεί μόλις μία φορά. Δύο απουσίες για την Τουλούζ από την άμυνα, αλλά όχι ιδιαιτέρως σημαντικές: Φερμέν (7 συμμ.) και Ακπά-Ακπρό (10 συμμ.).


Εκτός: 5-4-5
Γκολ: 14-16
Τελευταία 5: 4-1-0


Πρόταση: Πολύ καλή αμυντικά η Τουλούζ, αλλά σήμερα θα αναμετρηθεί με την καλύτερη επίθεση στη Ligue 1, η οποία εύκολα-δύσκολα θα βρει τρόπο να διασπάσει την άμυνά της (έχει καταφέρει να σκοράρει στα 14 από τα τελευταία 15). Έχοντας σκοράρει και στα έξι τελευταία παιχνίδια της, δεν αποκλείεται να το κάνει και η Τουλούζ, προσφέροντας μας το over στο 2.10 (Bet770).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

22:00 ΡΕΝ  – ΛΥΟΝ

Προϊστορία: 15-12-8
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΛΥΟΝ-ΡΕΝ 1-2


ΡΕΝ: Την προηγούμενη Τετάρτη μπορεί να επικράτησε άνετα της Βαλενσιέν εκτός έδρας για το κύπελλο με 1-3, αλλά τρεις μέρες μετά, αγωνιζόμενη στο ίδιο γήπεδο, οι ρόλοι αντιστράφηκαν, και έδωσε την ευκαιρία στη Βαλενσιέν να πάρει την εκδίκησή της, κερδίζοντάς την με 1-0. Σε πτωτική πορεία το τελευταίο διάστημα στο πρωτάθλημα, αφού δεν έχει κερδίσει σε κανένα από τα τρία τελευταία, έχοντας μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια της, πέφτοντας έτσι στην 7η θέση, 6 βαθμούς πίσω από τις θέσεις που οδηγούν Ευρώπη. Τουλάχιστον στάθηκε τυχερή στο κύπελλο, όπου έχει μεγάλη ευκαιρία να συμμετάσχει στο τελικό, αντιμετωπίζοντας στα ημιτελικά την Κιβεγί (γ΄ κατηγορία). Το σενάριο να έχουμε τελικό κυπέλλου ανάμεσα στις δύο σημερινές αντιπάλους είναι πολύ κοντά, αφού και η Λυόν πέρασε στα ημιτελικά και έχει επίσης να αντιμετωπίσει ομάδα γ΄ κατηγορίας (Γκαζελέκ Αζαξιό). Εκτός από τη σημερινή αναμέτρηση ο αμυντικός Μανγκάν (13 συμμ./2 γκ.) και οι μέσοι Τζεμπούρ (1 συμμ.) και Παγιό (19 συμμ.).


Εντός: 5-7-2
Γκολ: 18-14
Τελευταία 5: 1-2-2


ΛΥΟΝ: Μετά τις πολύ σημαντικές νίκες με Λιλ και Σαιντ Ετιέν, η Λυόν επικράτησε και της Σοσό με 2-1 εντός έδρας. Σκόρερ οι Λοβρέν (3’) και Γκομίς (66’), με τη Σοσό να μειώνει στο 72’. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Garde, που την βοήθησε να ανέβει στην 5η θέση, ένα μόλις βαθμό πίσω από τη Τουλούζ. Όπως αναφέραμε πιο πάνω έχει μεγάλη ευκαιρία να συμμετάσχει στον τελικό του κυπέλλου, που εκτός από το γόητρο και το τρόπαιο, θα προσφέρει και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ. Η Λυόν που έχει όμως καλομάθει τα τελευταία χρόνια στο Ch.L., ακόμα ελπίζει στην κατάληψη της 3ης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά της διοργάνωσης, από την οποία απέχει τέσσερις βαθμούς. Εκτός οι αμυντικοί Μενσά (1 συμμ.) και Κρις (14 συμμ.) και ο μέσος Γκουρκίφ (7 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).


Εκτός: 5-2-8
Γκολ: 15-18
Τελευταία 5: 3-1-1


Πρόταση: Δε δείχνει σε καλή κατάσταση η Ρεν και η Λυόν με την έμπειρα που διαθέτει μπορεί να πάρει τη νίκη που θα την ανεβάσει κι άλλο στη βαθμολογία, ελπίζοντας και σε μία «γκέλα» της Τουλούζ. Διπλό στο 3.00 (William Hill).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση