betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

 
Preview Bundesliga 1: Μάχη για την πρώτη θέση
16:30 ΜΠΑΓΕΡΝ  ΜΟΝΑΧΟΥ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Προϊστορία: 1-0-0
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΠΑΓΕΡΝ  ΜΟΝΑΧΟΥ 1-2


ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Σφράγισε και τυπικά το εισιτήριο για τους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ, επικρατώντας και στη δεύτερη αναμέτρηση της Μαρσέιγ με το ίδιο σκορ όπως και στον πρώτο αγώνα. (2-0). Και τα δύο τέρματα τα σημείωσε ο Όλιτς (13’, 37’). Στα ημιτελικά θα συναντήσει τη Ρεάλ. Στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος επικράτησε δυσκολότερα από ότι περίμενε της Νυρεμβέργης εκτός έδρας με 0-1. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Ρόμπεν στο 69’. Σε συνδυασμό με την ισοπαλία που έφερε η Ντόρτμουντ, πλησίασε την κορυφή στους τρεις βαθμούς, και πλέον όλα θα κριθούν στο ντέρμπι με τη Ντόρτμουντ την ερχόμενη εβδομάδα. Τιμωρημένος ο μέσος Λουίζ Γκουστάβο (25 συμμ./1 γκ./1 ασίστ). Ο αμυντικός φαν Μπόιτεν (13 συμμ./4 γκ./1 ασίστ) παραμένει εκτός.



Εντός: 12-0-2
Γκολ: 45-5
Τελευταία 5: 4-0-1


ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Σε μία σημαντική αναμέτρηση για την παραμονή, η Άουγκσμπουργκ επικράτησε εντός έδρας της Κολωνίας με 2-1. Τα γκολ σημείωσαν οι Για-Τσέολ Κου (19’) και Νάντο Ραφαέλ (45’ πεν.). Παρέμεινε αήττητη για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι (3-3-0), φτάνοντας στους 30 βαθμούς και βγάζοντας την ξανά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Τα προβλήματα της φυσικά δεν λύθηκαν αφού ακόμα βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς μακριά από τον κίνδυνο και θα πρέπει να συνεχίσει στο ίδιο ρυθμό αν θέλει να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία. Εκτός ο αμυντικός ντε Γιόνγκ (12 συμμ./1 γκ.), οι μέσοι Μπρίνκμαν (15 συμμ./1 γκ./2 ασίστ), Γκόγκια (12 συμμ./1 ασίστ) και Μπα (1 συμμ.), και ο επιθετικός Oehri (13 συμμ./3 γκ./2 ασίστ).


Εκτός: 1-6-7
Γκολ: 13-27
Τελευταία 5: 2-3-0


Πρόταση: Δεν είναι εύκολο να συνεχίσει το αήττητό της η Άουγκσμπουργκ απέναντι στην ανεβασμένη Μπάγερν. Πολύ πιθανό over (ενδεικτική η πρόταση στο 1.42 Bet365), με την Μπάγερν να προέρχεται από τρία συνεχόμενα under και να έχει την ποιότητα να το καταφέρει και μόνη της… από το πρώτο ημίχρονο.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr


16:30 ΚΟΛΩΝΙΑ  – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ

Προϊστορία: 32-17-32
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΚΟΛΩΝΙΑ 3-2


ΚΟΛΩΝΙΑ: Πολύ άσχημο το αποτέλεσμα στην εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στη Άουγκσμπουργκ, που εκτός από την ήττα, έριξε την Κολωνία στη ζώνη του υποβιβασμού, δύο βαθμούς πίσω από Αμβούργο και Άουγκσμπουργκ. Για την ιστορία, το ματς έληξε 2-1, με τον Ποντόλσκι να σημειώνει το μοναδικό γκολ για την Κολωνία, το 17 φετινό του γκολ στη Μπουντεσλίγκα. Στα τρία τελευταία μετράει ισάριθμες ήττες, έχοντας δεχτεί 12 τέρματα, ενώ στα 8 τελευταία έχει σημειώσει μόλις μία νίκη και αυτή απέναντι στη Χέρτα. Το κλίμα πολύ κακό στην Κολωνία, ειδικά τώρα που πλησιάζει και η μεταγραφική περίοδος και οι φήμες για την αποχώρηση του Ποντόλσκι οργιάζουν. Αν τελικά η Κολωνία δε σωθεί, κάτι τέτοιο πρέπει να θεωρείται βέβαιο. Εκτός ο αμυντικός Αντρεζίνιο (7 συμμ.), οι μέσοι Πετσόνι (10 συμμ./1 γκ.), Τσιχί (10 συμμ./2 γκ.) και Πετί, και οι επιθετικοί Νοβάκοβιτς (17 συμμ./4 γκ./4 ασίστ) και Ουτ.


Εντός: 5-2-7
Γκολ: 17-23
Τελευταία 5: 1-1-3


ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Μπορεί να είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες αλλά η Μάιντς ήταν σίγουρα πιο εύστοχη, καταφέρνοντας να πετύχει τρία τέρματα στο Weserstadion, με τους οπαδούς της Βέρντερ να γιουχάρουν την ομάδα τους στο τέλος του αγώνα. Αυτή ήταν η τέταρτη ήττα στις έξι τελευταίες αγωνιστικές για τη Βέρντερ που την έριξε στην 8η θέση, ισοβαθμώντας με τη Στουτγάρδη, Λεβερκούζεν και Βόλφσμπουργκ στους 40 βαθμούς. Με την 7η θέση να οδηγεί και αυτή στην Ευρώπη, οι πιθανότητες είναι ακόμα ανοιχτές αλλά πλέον ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και η αποστολή ακόμα πιο δύσκολη. Δυστυχώς τα νέα για τον Σάαφ δεν είναι θετικά, αφού θα στερηθεί των υπηρεσιών πολλών παιχτών του. Εκτός οι αμυντικοί Νάλντο (13 συμμ./1 γκ.) και Πρεντλ (14 συμμ./2 γκ./1 ασίστ), οι μέσοι Μπάργκφρεντ (23 συμμ./1 ασίστ), Κρος (1 συμμ.), Ekici (21 συμμ./1 γκ./2 ασίστ), Χαντ (15 συμμ./3 γκ./2 ασίστ) και Στεφάνοβιτς (1 συμμ.), και οι επιθετικοί Αρναούτοβιτς (17 συμμ./6 γκ.) και Άβντιτς.


Εκτός: 3-4-7
Γκολ: 15-27
Τελευταία 5: 1-1-3


Πρόταση: Πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, για άκρως αντίθετους λόγους. Περιμένουμε ξέσπασμα από τη Βέρντερ και με την Κολωνία να μην υστερεί στο επιθετικό κομμάτι δεν αποκλείεται να έχουμε το over (1.70 Expekt).
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

16:30 ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ  – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Προϊστορία: 6-7-16
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 5-1


ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για τη Βόλφσμπουργκ, που επικράτησε της Χέρτα εύκολα με 1-4 αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 13’, με σκόρερ τους Χέλμες (34’, 81’) και Μάντζουκιτς (77’), ενώ την ισοφάριση πέτυχε ο Γιάνκερ με αυτογκόλ στο 29’. Παρέμεινε για πέμπτη αγωνιστική αήττητη, φτάνοντας στους 40 βαθμούς, όσους και Λεβερκούζεν, Στουτγάρδη και Βέρντερ, γεγονός που την έβαλε στο παιχνίδι για έξοδο στην Ευρώπη επί ίσοις όροις, αφού και η έβδομη θέση θα δώσει φέτος ευρωπαϊκό εισιτήριο. Εκτός οι αμυντικοί Τέλκε (6 συμμ.), Κρις (8 συμμ./1 γκ./2 ασίστ), Cale (1 συμμ.) και Σούλτζε (2 συμμ.), οι μέσοι Χιτζλσμπέργκερ (6 συμμ.), Μεντόγεβιτς, Σνίντζελορτζ (2 συμμ.) και Κλιζ, και ο επιθετικός Σαϊντάουερ.


Εντός: 9-2-3
Γκολ: 24-16
Τελευταία 5: 4-1-0


ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Σε ένα σπουδαίο από πλευράς θεάματος και εξέλιξης παιχνίδι, η Ντόρτμουντ παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία 4-4 στη Στουτγάρδη. Αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο 49’ με γκολ των Καγκάβα (33’) και Μπλαζικόφσκι (49’), η Στουτγάρδη με αντεπίθεση διαρκείας πήρε προβάδισμα στο σκορ, σκοράροντας τρία τέρματα σε 8 λεπτά (71’-79’). Η Ντόρτμουντ αντέδρασε και κατάφερε να ξαναπάρει προβάδισμα με τα γκολ των Χιούμελς (82’) και Πέρισιτς (87’), αλλά στο 92’ η Στουτγάρδη πέτυχε την ισοφάριση, γράφοντας το τελικό 4-4. Η ισοπαλία έφερε τη Μπάγερν στους τρεις βαθμούς διαφορά, και πλέον ο πρωταθλητής θα κριθεί κατά πολύ στην επόμενη αγωνιστική όταν η Ντόρτμουντ θα υποδεχθεί τη Μπάγερν. Επέστρεψε ο μεσοεπιθετικός Γκέτσε. Μοναδική (σημαντική) απώλεια ο αμυντικός Σαντάνα (11 συμμ./1 γκ.).


Εκτός: 8-4-2
Γκολ: 26-9
Τελευταία 5: 3-2-0


Πρόταση: Δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες από τη Ντόρτμουντ και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, προκειμένου να πάει στο ντέρμπι με τη Μπάγερν χωρίς απώλειες. Διπλό στο 1.62 (William Hill).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
19:30 ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΧΕΡΤΑ

Προϊστορία: 17-12-21
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΧΕΡΤΑ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 1-2
ΚΥΠΕΛΛΟ (08/02/2012): ΧΕΡΤΑ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 0-2


ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Δεύτερη συνεχόμενη ήττα γνώρισε η Γκλάντμπαχ, χάνοντας αυτή τη φορά εκτός έδρας από το Αννόβερο με 2-1. Στο 77’ είχε σημειωθεί το 2-0, με τη Γκλάντμπαχ να καταφέρνει να ισοφαρίσει ένα λεπτό αργότερα με τον Νόρτβελντ (78’). Με μία νίκη και δύο ισοπαλίες, η Μπορούσια έπεσε μετά από καιρό στην 4η θέση, βλέποντας την Σάλκε να βρίσκεται πλέον μπροστά της με τρεις βαθμούς διαφορά. Μοναδικός στόχος η ανακατάληψη της 3ης θέσης, που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Το να βγει Τσάμπιονς Λιγκ, έστω και στα προκριματικά είναι σχεδόν σίγουρο, με το Αννόβερο στην 5η θέση να απέχει 20 βαθμούς. Εκτός ο μέσος Μαρξ (19 συμμ.) και ο επιθετικός Λέκι (9 συμμ.).


Εντός: 8-5-1
Γκολ: 26-10
Τελευταία 5: 1-1-3


ΧΕΡΤΑ: Ακόμα ένα βήμα προς τη Τσβάιτελιγκα έκανε η Χέρτα, χάνοντας από τη Βόλφσμπουργκ με 1-4 εντός έδρας. Η εξέλιξη δεν προμηνυόταν τέτοια, με τον Κομπιασβίλι να ανοίγει το σκορ στο 13’, αλλά τη Βόλφσμπουργκ να σκοράρει από το 30’ ως το 80’ τέσσερα τέρματα. Η κατάσταση είναι δραματική για τη Χέρτα και ο Ρεχάγκελ ακόμα δεν έχει βρει τη φόρμουλα που θα «ξελασπώσει» τη Χέρτα από τις περιπέτειες. Για να τα καταφέρει θα χρειαστεί σίγουρα ένα πολύ καλό σερί και συνδυασμό αποτελεσμάτων από τις υπόλοιπες ομάδες που κινδυνεύουν. Εκτός οι αμυντικοί Μιγιάτοβιτς (21 συμμ./1 γκ.), Ρόνι (7 συμμ.) και Φράντζ (7 συμμ.), και ο μέσος Λουστενμπέργκερ (12 συμμ.).


Εκτός: 3-5-6
Γκολ: 16-28
Τελευταία 5: 2-0-3


Πρόταση: Η Γκλάντμπαχ δείχνει λίγο πεσμένη και χρειάζεται μια νίκη για να ανεβάσει το ηθικό και να εξασφαλίσει και μαθηματικά την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Από την άλλη η Χέρτα δεν έχει καθόλου περιθώρια για άλλες απώλειες και το μόνο που θα κυνηγήσει είναι η νίκη με κάθε κόστος. Δεν αποκλείεται να έχουμε αρκετά τέρματα στην αναμέτρηση, με το over να πληρώνει στο 1.90 (Expekt).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση