» » » » » Preview Premier League: Ο Κένι Νταλγκλίς έχει μπει στο στόχαστρο.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Premier League: Ο Κένι Νταλγκλίς έχει μπει στο στόχαστρο.
14:45 ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ  – ΤΟΤΤΕΝΑΜ

Προϊστορία: 34-26-35
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΤΟΤΤΕΝΑΜ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ 1-0


ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, και με μόλις τέσσερα σουτ στην εστία, η Σάντερλαντ έκανε τη ζημιά στη Σίτι, για δεύτερη φορά φέτος, και αν ήταν πιο προσεχτική ίσως να είχε φύγει και με το διπλό από το Μάντσεστερ. Το σκορ άνοιξε ο Λάρσον στο 31’, η Σίτι ισοφάρισε με πέναλτι στο 43’, αλλά στο 45’+3 ο Μπέντνερ έδωσε και πάλι το προβάδισμα. Στο 55’ ο Λάρσον σημείωσε το δεύτερο του γκολ, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας η Σίτι κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, ισοφαρίζοντας στο 86’ σε 3-3.
Ξέμεινε από στόχους η ομάδα του Μάρτιν Ο’Νιλ, με 12 βαθμούς να τη χωρίζουν από τις ευρωπαϊκές θέσεις, ενώ έχει και την ασφάλεια των 13 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη. Επιπλέον έχει αποκλειστεί και από το κύπελλο. Επέστρεψαν οι αμυντικοί Ρίτσαρντσον και Ο’Σι. «Κλειδί» για την αμυντική λειτουργία της Σάντερλαντ ο Ο’Σι χωρίς τον οποίο η ομάδα δέχεται εύκολα γκολ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα πέντε τέρματα που δέχτηκε στα δύο τελευταία ματς που έλειψε. Εκτός οι αμυντικοί Μπράουν (20 συμμ./1 γκ.), Μπραμπλ (7 συμμ./1 γκ.) και Ανχελέρι.


Εντός: 7-4-4
Γκολ: 24-14
Τελευταία 5: 2-2-1


ΤΟΤΤΕΝΑΜ: Η Τόττεναμ έκανε το καθήκον της και μετά από πέντε ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, πηρέ εντός έδρας νίκη κόντρα στη Σουόνσι με 3-1. Σκόρερ οι Φαν Ντερ Φάαρτ στο 19’, ενώ δύο γκολ σημείωσε ο Αντεμπαγιόρ (73’, 86’). Με τη νίκη αυτή έπιασε την Άρσεναλ στην τρίτη θέση και διατήρησε τη διαφορά των πέντε βαθμών από τις Τσέλσι και Νιουκάστλ. Παίρνοντας βαθμό ή βαθμούς απέναντι στη Σάντερλαντ, η Τόττεναμ μπορεί να ξεπεράσει την Άρσεναλ, η οποία θα έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι στη Σίτι την Κυριακή. Ο Ρέντναπ θα ελπίζει οι παίχτες της Σάντερλαντ να έχουν πλέον το μυαλό τους την επερχόμενη διακοπή, για να καταφέρει να πάρει το διπλό, γιατί αν αγωνιστούν όπως απέναντι στη Σίτι σίγουρα δε θα έχει εύκολο έργο. Εκτός ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Γκόμεζ, όπως και ο αμυντικός Ντόσον (7 συμμ.). Μακροχρόνια εκτός ο Χάντλστοουν (2 συμμ.).


Εκτός: 6-4-5
Γκολ: 22-21
Τελευταία 5: 1-2-2


Πρόταση: Έχει την ποιότητα η Τόττεναμ να πάρει το διπλό στο Stadium of Light, αλλά κυρίως έχει μεγάλο κίνητρο. Διπλό στο 2.40 (Interwetten).
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
17:00 ΤΣΕΛΣΙ – ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Προϊστορία: 11-2-1
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΓΟΥΙΓΚΑΝ-ΤΣΕΛΣΙ 1-1


ΤΣΕΛΣΙ: Η Μπενφίκα μπήκε πιο δυνατά στο ματς της προηγούμενης Τετάρτης, αλλά η Τσέλσι ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λάμπαρντ στο 21’. Στο 85’ οι οπαδοί της Τσέλσι ανησύχησαν βλέποντας τη Μπενφίκα να ισοφαρίζει σε 1-1, αλλά η κούρσα του Μεϊρέλες που ξεκίνησε πίσω από το κέντρο και το εξαιρετικό τελείωμα του, έγραψαν το τελικό 2-1 (92’) για τους «Μπλε» που μαζί πήραν και την πρόκριση για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου σε περίπου δύο εβδομάδες θα αντιμετωπίσουν τη Μπαρτσελόνα. Στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος, η Τσέλσι επικράτησε εκτός έδρας της Άστον Βίλλα με 2-4. Σκόρερ οι Στάριτζ (9’), Ιβάνοβιτς (51’, 83’) και Τόρρες (92’). Με τη νίκη αυτή η Τσέλσι παρέμεινε στην 5η θέση, ισοβαθμώντας με τη Νιουκάστλ και διατηρώντας τους πέντε βαθμούς διαφορά από τι Άρσεναλ (3η) και Τόττεναμ (4η). Εκτός οι αμυντικοί Ιβάνοβιτς (24 συμμ./2 γκ./1 ασίστ) και Νταβίντ Λουίζ (19 συμμ./2 γκ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Ντρογκμπά (20 συμμ./5 γκ./1 ασίστ). Αμφίβολος ο μέσος Μεϊρέλες (24 συμμ./1 γκ./2 ασίστ) και ο αμυντικός Τέρι (25 συμμ./4 γκ.).


Εντός: 9-3-3
Γκολ: 31-19
Τελευταία 5: 2-1-2


ΓΟΥΙΓΚΑΝ: Για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι παρέμεινε αήττητη η Γουίγκαν, επικρατώντας της Στόουκ εντός έδρας με 2-0. Σκόρερ οι Αλκάζαρ (55’) και Μόουζες (93’). Να σημειώσουμε ότι αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα για τη Γουίγκαν από τις 27 Αυγούστου. Με τους 8 βαθμούς που μάζεψε στα τελευταία 4 ματς, κατάφερε να ισοφαρίσει Μπλάκμπερν και ΚΠΡ, ενώ είναι στον ένα βαθμό από τη Μπόλτον, και από «καταδικασμένη» έχει βάσιμες ελπίδες για παραμονή. Όχι και τόσο εύκολο έργο αφού εκτός από τη Τσέλσι, στα επόμενα τέσσερα έχει να αντιμετωπίσει Μάντσεστερ Γιουν (εντός), Άρσεναλ και Φούλαμ (εκτός), και Νιούκαστλ (εντός). Δείχνει πάντως πως το παλεύει ακόμα, έχοντας 1 μόλις ήττα στα 8 τελευταία παιχνίδια. Αμφίβολος ο μέσος Ντιαμέ (23 συμμ./2 γκ.) και ο επιθετικός (22 συμμ./2 γκ./3 ασίστ).


Εκτός: 4-3-8
Γκολ: 15-30
Τελευταία 5: 2-2-1


Πρόταση: Η κούραση της Τσέλσι από το παιχνίδι με τη Μπενφίκα θα είναι καθοριστικός παράγοντας. Πιθανόν να μην έχουμε πολλά γκολ, με τη Γουίγκαν να μην είναι και τόσο εύκολος αντίπαλος όπως αποδεικνύεται από τα τελευταία ματς. Under στο 2.35 (Bwin).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

17:00 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ  – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ
Προϊστορία: 78-34-47
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 0-2


ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ακόμα μία ήττα γνώρισε η Λίβερπουλ, αυτή τη φορά εκτός έδρας από τη Νιούκαστλ με 2-0. Το σκορ είχε διαμορφωθεί από το 59’, ενώ από το 83 έπαιξε με παίχτη λιγότερο, λόγω της απευθείας αποβολής του τερματοφύλακα Ρέινα. Η κατάκτηση του Λιγκ Καπ σίγουρα δεν της έκανε καλό, αφού οι έξι ήττες στα επτά τελευταία ματς πρωταθλήματος, αποτελούν το χειρότερο ρεκόρ της ομάδας τα τελευταία 59 χρόνια! Ο Κένι Νταλγκλίς έχει μπει στο στόχαστρο με τον ίδιο να δηλώνει ότι δε ξέρει τι συμβαίνει στην ομάδα. Μαζί με το ματς με τη Βίλλα, η Λίβερπουλ έχει να δώσει τρία παιχνίδια σε οχτώ ημέρες, συμπεριλαμβανομένου και του ημιτελικού του κυπέλλου απέναντι στην Έβερτον, που θα αποτελέσει σημαντικό κριτήριο για το μέλλον του Σκοτσέζου στον πάγκο της ομάδας. Ο βασικός πορτιέρο Ρέινα (31 συμμ.) είναι τιμωρημένος. Αντικαταστάτης του ο βραζιλιάνος Ντόνι. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα ξεκινήσει βασικός τερματοφύλακας άλλος εκτός του Ρέινα σε αγώνα πρωταθλήματος για πρώτη φορά από το 2007. Εκτός ο αμυντικός Ρόμπινσον και οι μέσοι Λούκας (12 συμμ.) και Άνταμ (28 συμμ./2 γκ./6 ασίστ) που χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς. Αμφίβολοι οι αμυντικοί Κέλι (10 συμμ.), Τζόνσον (18 συμμ./1 γκ.) και Άγκερ (21 συμμ.).


Εντός: 5-8-2
Γκολ: 19-12
Τελευταία 5: 1-0-4


ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ: Αν και βρέθηκε να χάνει με 0-2 εντός έδρας από την Τσέλσι, κατάφερε να ισοφαρίσει με τα γκολ του Κόλινς (77’) και Λιτσάι (80’), τα οποία δεν αποδείχτηκαν αρκετά για να δώσουν στη Βίλλα το βαθμό της ισοπαλίας, αφού στο τελευταίο επτάλεπτο δέχτηκε ακόμα δύο γκολ, γνωρίζοντας έτσι τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της. Στόχος πλέον του ΜακΛίς οι 40 πόντοι που μπορούν να του εξασφαλίσουν την παραμονή. Για να το πετύχει αυτό θα πρέπει οι παίχτες του να βελτιώσουν πολύ την απόδοσή τους, βρισκόμενοι μόλις πέντε βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και έχοντας μόλις δύο νίκες στα τελευταία 11 παιχνίδια. Εκτός οι αμυντικοί Χάτον (24 συμμ./2 ασίστ), Νταν (25 συμμ./1 γκ.) και Κλαρκ (11 συμμ./2 ασίστ) και Ν’Ζόγκμπια (24 συμμ./2 γκ./2 ασίστ) και ο επιθετικός Ντάρεν Μπεντ (22 συμμ./9 γκ./1 ασίστ) που χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς. Η Άστον Βίλλα δέχτηκε ακόμα ένα σημαντικός πλήγμα, αφού ο μέσος Στίλιαν Πετρόφ (27 συμμ./4 γκ./2 ασίστ) διαγνώστηκε με λευχαιμία και αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.


Εκτός: 3-8-4
Γκολ: 16-21
Τελευταία 5: 1-2-2


Πρόταση: Σε κακά χάλια οι δύο ομάδες χωρίς καμία από τις δύο ομάδες να εμπνέει εμπιστοσύνη για ποντάρισμα. Με τη Βίλλα να έχει ως στόχο να μαζέψει τους βαθμούς που θα της εξασφαλίσουν την παραμονή και τη Λίβερπουλ να σκέφτεται ήδη τον ημιτελικό με την Έβερτον, δεν αποκλείεται να έχουμε ισόπαλο αποτέλεσμα στην αναμέτρηση (4.33 Bet365). Ο άσος πάντως στο 140-1.45 είναι απλά αστείος.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr


17:00 ΝΟΡΓΟΥΪΤΣ  – ΕΒΕΡΤΟΝ
Προϊστορία: 13-14-17
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΕΒΕΡΤΟΝ-ΝΟΡΓΟΥΪΤΣ 1-1


ΝΟΡΓΟΥΪΤΣ: Συνέχισε την πτωτική της πορεία η Σίτι, γνωρίζοντας ακόμα μία ήττα, από τη Φούλαμ αυτή τη φορά εκτός έδρας με 2-1. Στο 13’ το σκορ ήταν 2-0 και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 77’ με τον Wilbraham. Μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι και αυτή απέναντι στην ουραγό Γουλβς. Αποτελεί μια εκ των πολλών ομάδων στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα που αγωνίζονται χωρίς κάποιο κίνητρο πέρα από το να τερματίσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία. Εκτός ο τερματοφύλακας Ρουντ (2 συμμ.), οι αμυντικοί Τάιρνι (17 συμμ./1 ασίστ) και Αγιάλα (7 συμμ.) και ο επιθετικός Vaughan (3 συμμ.). Αμφίβολος ο μέσος Πίλκινγκτον (25 συμμ./7 γκ./1 ασίστ).


Εντός: 6-5-4
Γκολ: 23-19
Τελευταία 5: 1-1-3


ΕΒΕΡΤΟΝ: Άνετη επικράτηση για την Έβερτον το προηγούμενο Σάββατο απέναντι στη Γουέστ Μπρομ με 2-0. Το σκορ άνοιξε με αυτογκόλ του ΜακΌλεϊ στο 18’, ενώ το δεύτερο γκολ σημείωσε ο Ανιτσέμπε στο 68’. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Μόγιες ανέβηκε στην 7η θέση, με τη δυναμική της να στηρίζεται στην εξαιρετική άμυνα, έχοντας την τρίτη καλύτερη επίδοση στο πρωτάθλημα (32), πίσω από Γιουνάιτεντ και Σίτι. Μετράει μόλις δύο ήττες στα τελευταία 11 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, ενώ έχει προκριθεί και στα ημιτελικά του κυπέλλου Αγγλίας. Συνολικά στα τελευταία τρία (κύπελλο και πρωταθ.) έχει τρεις σερί νίκες. Σίγουρα εκτός ο μέσος Όσμαν (24 συμμ./3 γκ./1 ασίστ). Αμφίβολος ο αμυντικός Κόλμαν (16 συμμ.) και ο μέσος Ρόντγουελ (14 συμμ./2 γκ./1 ασίστ).


Εκτός: 5-4-6
Γκολ: 15-18
Τελευταία 5: 3-0-2


Πρόταση: Με 6 στα 8 τελευταία να έχουν έρθει G/G για τη Νόργουϊτς και χωρίς άγχος και από τις δύο πλευρές, δεν αποκλείεται να καταφέρουν αμφότερες να σκοράρουν. G/G στο 1.80 (WilliamHill).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση