» » » » » Preview Bundesliga 1: Το ντέρμπι που θα κρίνει τον πρωταθλητή

Preview Bundesliga 1: Το ντέρμπι  που θα κρίνει τον πρωταθλητή
21:00 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

Προϊστορία: 21-26-39
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 0-1


ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Δίκαιη εκτός έδρας νίκη για τη Ντόρτμουντ, που επικράτησε της Βόλφσμπουργκ με 1-3. Σκόρερ οι Λεβαντόφσκι (22’, 92’) και Γκουντογάν (49’), ενώ οι γηπεδούχοι είχαν μειώσει σε 2-1 στο 61’, ενώ αγωνίστηκαν στα τελευταία 8 λεπτά με παίχτη λιγότερο. Παρέμεινε έτσι αήττητη για 23 παιχνίδια στη Μπουντεσλίγκα και πρώτη στη βαθμολογία, τρεις βαθμούς από τη Μπάγερν. Θέλει να διευρύνει το σερί νικών απέναντι στους Βαυαρούς, έχοντας κερδίσει και στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις τους. Το σημερινό παιχνίδι μπορεί να κρίνει το φετινό πρωταθλητή και
αυτό θέλει και ο Κλοπ, αν και προσπαθώντας να αποφορτίσει το κλίμα, δήλωσε ότι ο νικητής στο σημερινό αγώνα δε σημαίνει ότι αυτόματα θα είναι και ο πρωταθλητής. Ακολουθούν δύο δύσκολες αναμετρήσεις για τη Ντόρτμουντ μετά το ματς με τη Μπάγερν: Σάλκε εκτός, Γκλάντμπαχ εντός. Ο μεσοεπιθετικός Γκέτσε (14 συμμ./5 γκ./5 ασίστ) έχει επιστρέψει αλλά ακόμα δεν έχει αγωνιστεί. Μοναδική απουσία αυτή του αμυντικού Σαντάνα (11 συμμ.).


Εντός: 11-2-1
Γκολ: 37-12
Τελευταία 5: 3-2-0


ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Άνοιξε το σκορ πολύ νωρίς με τον Γκόμεζ (1’), αλλά έδωσε χώρο στην Άουγκσμπουργκ με αποτέλεσμα να ισοφαρίσει στο 24’, Χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα στη συνέχεια διπλασίασε τα τέρματά της και πάλι με τον Γκόμεζ (60’), φτάνοντας έτσι στις 11 συνεχόμενες εντός έδρας νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, με συντελεστή τερμάτων 36-5. Αυτή ήταν η πέμπτη συνεχόμενη νίκη της Μπάγερν στο πρωτάθλημα, που την έχει φέρει στο -3 από τη Ντόρτμουντ. Έχει σαφώς ευκολότερο πρόγραμμα από τη Ντόρτμουντ, αφού θα υποδεχθεί Μάιντς και Στουτγάρδη, ενώ θα ταξιδέψει σε Βρέμη και Κολωνία. Σταθερά εκτός ο αμυντικός φαν Μπόιτεν (13 συμμ./4 γκ.).


Εκτός: 7-3-4
Γκολ: 22-13
Τελευταία 5: 5-0-0


Πρόταση: Ματς που αξίζει κανείς να παρακολουθήσει, και πέρα του στοιχηματικού ενδιαφέροντος. Δύσκολα μπορεί να βγει κάποιο σημείο, αν και το 1Χ (1.48 Bwin) έχει καλές πιθανότητες, με εναλλακτική επιλογή το Over (1.70 Interwetten).
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21:00 ΑΝΝΟΒΕΡΟ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Προϊστορία: 5-6-14
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ 4-1


ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Με κατεβασμένα χέρια, έχασε εύκολα εκτός έδρας από τη Σάλκε με 3-0, δεχόμενη το πρώτο γκολ μόλις στο 6’. Συνέχισε έτσι τις κακές εκτός έδρας επιδόσεις, μετρώντας μόλις 2 νίκες στις 15 φετινές της εξόδους. Στο πρωτάθλημα μετράει μόλις δύο νίκες στα τελευταία 7, αλλά βρίσκεται σταθερά στο παιχνίδι της διεκδίκησης μιας θέσης για το Γιουρόπα Λιγκ, ισοβαθμώντας στην 6η θέση με τις Βέρντερ και Λεβερκούζεν, υστερώντας όμως στη διαφορά γκολ. Παρά την κακή εικόνα στα εκτός έδρας παιχνίδια, τα πηγαίνει εξαιρετικά στα εντός,  όντας η μοναδική αήττητη εντός έδρας ομάδα στη Μπουντεσλίγκα. Εκτός ο βασικός επιθετικός Αμπντελλαουέ (25 συμμ./11 γκ.), αμφίβολος ο μέσος Στιντλ (25 συμμ./2 γκ.).


Εντός: 8-6-0
Γκολ: 27-16
Τελευταία 5: 2-0-3


ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Το νικηφόρο σερί της Βόλφσμπουργκ τερμάτισε στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ντόρτμουντ, από την οποία ηττήθηκε με 1-3. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος ο Μάντζουκιτς στο 62’, που μείωσε σε 2-1, ενώ στο 84’ η αποβολή του Μάντλουνγκ ανάγκασε την ομάδα του να αγωνιστεί για σχεδόν 10 λεπτά με παίχτη λιγότερο, με αποτέλεσμα στις καθυστερήσεις να δεχτεί και τρίτο τέρμα. Παρά την ήττα, βρίσκεται στην 9η θέση αλλά ένα μόλις βαθμό πίσω από τις θέσεις 6-8 και τρεις από την 5η, οπότε η έξοδος στην Ευρώπη έχει ακόμα πολύ… ψωμί για την ομάδα του Μάγκατ. Η διεκδίκηση της 6ης ή 7ης θέσης, θα κριθεί κατά βάση στα δύο τελευταία παιχνίδια, όταν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει τις Στουτγάρδη και Βέρντερ. Θετική παράδοση για τη Βόλφσμπουργκ στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με το Αννόβερο έχοντας χάσει μόλις μία φορά στις 6 τελευταίες συναντήσεις τους. Χωρίς τους δύο μακροχρόνιους Σαϊντάουερ και Κλιχ η Βόλφσμπουργκ.


Εκτός: 3-2-9
Γκολ: 16-33
Τελευταία 5: 4-0-1


Πρόταση: Με 11 στα 11 over το Αννόβερο σε όλες τις διοργανώσεις και 8 στα 9 για τη Βόλφσμπουργκ στο πρωτάθλημα. Τι άλλο εκτός από over για την αναμέτρηση, με το σημείο να πληρώνει 1.65 (Expekt).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
21:00 ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΣΑΛΚΕ

Προϊστορία: 13-13-25
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΣΑΛΚΕ-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ 4-0


ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Φράιμπουργκ, αν και βρέθηκε μπροστά στο ημίχρονο με 2-0, πλήρωσε τον εφησυχασμό της και ισοφαρίστηκε (53’, 79’), χάνοντας έτσι την ευκαιρία να επιστρέψει στης νίκες μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Τουλάχιστον δεν ξανα-ηττήθηκε και επιπλέον βρήκε δίχτυα μετά από δύο «άσφαιρα» παιχνίδια, με Μπάγερν και Στουτγάρδη. Διατηρήθηκε έτσι στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού και θα πρέπει να συνεχίσει να δίνει τη μάχη της παραμονής μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Για να το κάνει αυτό θα πρέπει να βελτιώσει την επιθετική της λειτουργιά, έχοντας τη δεύτερη χειρότερη επίθεση μετά την Καϊζερσλάουτερν. Εκτός οι αμυντικοί Χλούζεκ (11 συμμ.) και Φόιλνερ (24 συμμ./1 γκ.), και οι μέσοι Άιγκλερ (23 συμμ./1 γκ.) και Εσβάιν (26 συμμ./4 ασίστ).


Εντός: 5-3-6
Γκολ: 16-19
Τελευταία 5: 0-1-4


ΣΑΛΚΕ: Δίκαιη η εντός έδρας επικράτηση της Σάλκε επί του Αννόβερο με 3-0, παραμένοντας παράλληλα αήττητη για πέμπτη αγωνιστική. Σκόρερ στην αναμέτρηση οι Ραούλ (6’, 47’) και Χούντελααρ (63’). Παραμένει στην 3η θέση, και βλέποντας τη Γκλάντμπαχ να μην μπορεί να κερδίσει στα τελευταία ματς, θεωρείται απολύτως δικαιολογημένα το φαβορί για απευθείας είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε πολύ καλή κατάσταση το δίδυμο Ραούλ-Χούντελααρ, που έχουν σημειώσει τα 9 από τα τελευταία 13 γκολ της ομάδας. Επέστρεψαν όλοι οι παίχτες, τιμωρημένοι και τραυματίες, οπότε θα ταξιδέψει πλήρης στη Νυρεμβέργη.


Εκτός: 6-2-6
Γκολ: 22-23
Τελευταία 5: 4-1-0


Πρόταση: Πολύ ανεβασμένη η Σάλκε που θέλει να ξεμπερδέψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα με την κατάληψη της 3ης θέσης. Και η Νυρεμβέργη χρειάζεται τους βαθμούς για δικούς της λόγους αλλά θα πρέπει να περιμένει τις επόμενες αγωνιστικές για να το καταφέρει. Διπλό στο 2.20 (Interwetten).
William Hill Sports






About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση