» » » » » » Preview Serie A Ιταλίας Κίεβο - Μίλαν:Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τη Μίλαν

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Serie A Ιταλίας Κίεβο - Μίλαν:Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τη Μίλαν
Προϊστορία: 2-3-14
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΙΛΑΝ-ΚΙΕΒΟ 4-0


ΚΙΕΒΟ: Ευτύχησε να ανοίξει το σκορ, με το πρώτο γκολ του Αμερικανού Μπράντλεϊ μετά από ενάμιση χρόνο, μόλις στο 6’. Στο 19’ ο αμυντικός της Κατάνια Σπόλι είδε την κόκκινη κάρτα για φάουλ εντός περιοχής, και η Κιέβο διπλασίασε τα τέρματα της με το πέναλτι του Πελισιέ (20’). Στο 32’ σημείωσε αυτογκόλ για να μειώσει για την Κατάνια σε 2-1, αλλά στο 51’ πήρε ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Παλόσι. Το τελικό 3-2 γράφτηκε στο 85’. Με αυτή τη νίκη η Κιέβο ανέβηκε στην 9η θέση με 42 βαθμούς και θεωρητικά μπορεί να ελπίζει ακόμα και στην έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ, με ακόμα 7 αγωνιστικές να υπολείπονται και τη Ρόμα στην 6η θέση να απέχει 5 βαθμούς. Εκτός οι αμυντικοί Γκουλάν (1 συμμ.) και Ακέρμπι (12 συμμ./1 γκ.) και οι επιθετικοί Μοσκαρντέλι (25 συμμ./4 γκ./1 ασίστ) και Ουρίμπε (1 συμμ.).



Εντός: 7-4-4
Γκολ: 15-14
Τελευταία 5: 2-2-1



ΜΙΛΑΝ: «Αυτοκτονία» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μονολεκτικά η εντός έδρας ήττα της Μίλαν από τη Φιορεντίνα με 2-1 το προηγούμενο Σάββατο. Είχε τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο, καταφέρνοντας να σκοράρει με πέναλτι του Ιμπραΐμοβιτς στο 37’, αλλά δέχτηκε δύο τέρματα από τους φιλοξενούμενος, το πρώτο δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους και το δεύτερο δύο λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να πέσει από τη κορυφή και να βρίσκεται πλέον ένα βαθμό πίσω από τη Γιουβέντους. Εξαιρετική παράδοση για τη Μίλαν απέναντι στην Κιέβο, την οποία έχει κερδίσει και τις 10 τελευταίες φορές που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες. Επέστρεψε τελικά ο Κασσάνο μετά την εγχείρηση στην καρδιά, παίρνοντας μερικά λεπτά συμμετοχής στον αγώνα με τη Φιορεντίνα. Εκτός οι αμυντικοί Τιάγκο Σίλβα (27 συμμ./2 γκ.) και Αντονίνι (18 συμμ.), οι μέσοι φαν Μπόμελ (21 συμμ.), Μέρκελ (1 συμμ.), Στράσσερ και Φλαμινί, και οι επιθετικοί Πάτο (11 συμμ./1 γκ.) και Ινζάγκι (6 συμμ.).


Εκτός: 10-3-3
Γκολ: 31-17
Τελευταία 5: 3-1-1


Πρόταση: Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη για τη Μίλαν, που πλέον βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Διπλό στο 1.62 (William Hill).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση