» » » » » Preview Bundesliga 1: Με το μυαλό στη Μαδρίτη η Μπάγερν

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Bundesliga 1: Με το μυαλό στη Μαδρίτη η Μπάγερν
16:30 ΒΕΡΝΤΕΡ  ΒΡΕΜΗΣ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ
Προϊστορία: 27-24-44
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΠΑΓΕΡΝ-ΒΕΡΝΤΕΡ 4-1


ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Προηγήθηκε με 0-1 στο 25’ με τον Ρόζενμπεργκ, αλλά η Στουτγάρδη, φορτσάτη από το σερί που έχει το τελευταίο διάστημα, ισοφάρισε στο 37’, και πήρε προβάδισμα στο 45’+1. Χωρίς να εντυπωσιάσει στο δεύτερο ημίχρονο, και εκμεταλλευόμενη τις στημένες φάσεις, σκόραρε άλλες δύο φορές φτάνοντας στο τελικό 4-1 και αφήνοντας την ομάδα της Βρέμης για έκτο παιχνίδι χωρίς νίκη. Με την έβδομη θέση να βγάζει και αυτή Ευρώπη, οι ελπίδες δε σβήστηκαν για τη Βέρντερ, πρέπει πάντως να σταθεί πολύ καλύτερα στα παιχνίδια που μένουν,
αρχής γενομένης από τον εξαιρετικά δύσκολο σημερινό αγώνα με τη Μπάγερν. Τιμωρημένοι οι αμυντικοί Φριτζ (30 συμμ./1 γκ./3 ασίστ), Παπασταθόπουλος (28 συμμ./1 γκ.) και Boenisch (3 συμμ./1 γκ.). Εκτός ο αμυντικός Χάρτερζ (10 συμμ.) και οι μέσοι Μαρίν (21 συμμ./1 γκ./5 ασίστ), Μπάργκφρεντ (23 συμμ./1 ασίστ), Εκιτσί (21 συμμ./1 γκ./2 ασίστ), Κρος (1 συμμ.) και Στεφάνοβιτς (1 συμμ.).


Εντός: 8-4-3
Γκολ: 28-18
Τελευταία 5: 0-3-2


ΜΠΑΓΕΡΝ: Πολύ καλή στο μεσοβδόμαδα ημιτελικό με τη Ρεάλ, πήρε δίκαια τη νίκη με 2-1, αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό της Τετάρτης στη Μαδρίτη. Σκόρερ στην αναμέτρηση οι Ριμπερί (17’) και Γκόμεζ (90’) με κοντινή προβολή, ενώ η Ρεάλ είχε ισοφαρίσει προς στιγμή στο 53’ σε 1-1. Το προηγούμενο Σάββατο για το πρωτάθλημα, αν και είχε 14 σουτ και 77% κατοχή, δεν κατάφερε να βρει το δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα, παραχωρώντας στη Μάιντζ λευκή ισοπαλία εντός έδρας. Με αυτό το στραβοπάτημα ουσιαστικά αποχαιρέτησε τον τίτλο για φέτος, μένοντας 8 βαθμούς πίσω από την κορυφή. Πιθανότατα να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς ο Χάινκες. Τιμωρημένος ο αμυντικός Μπαντμπούστερ (31 συμμ./1 ασίστ). Παραμένει εκτός ο κεντρικός αμυντικός Φαν Μπόιτεν (13 συμμ./4 γκ./1 ασίστ).


Εκτός: 7-3-5
Γκολ: 22-14
Τελευταία 5: 3-1-1


Πρόταση: Το πρωτάθλημα χάθηκε για τη Μπάγερν και το μόνο που της έμεινε είναι (πέρα από τον τελικό κυπέλλου) η πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Ίσως μπορέσει να βρει την ευκαιρία η Βέρντερ να πάρει βαθμό/βαθμούς. 1Χ στο 1.65 (Expekt).
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
16:30 ΚΟΛΩΝΙΑ  – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

Προϊστορία: 33-22-26
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ-ΚΟΛΩΝΙΑ 2-2


ΚΟΛΩΝΙΑ: Παρά την απομάκρυνση του Σόλμπακεν και τον ερχομό του Σέφερ ως νέου προπονητή, η κακή εικόνα της Κολωνίας δεν άλλαξε και γνώρισε δίκαια την εκτός έδρας ήττα από τη Γκλάντμπαχ με 3-0. Η Κολωνία προσπάθησε στην αρχή του δευτέρου μέρους να απαντήσει στο γκολ που είχε δεχτεί στο 19’, αλλά οι ελπίδες της έσβησαν όταν δέχτηκε δύο γκολ μέσα σε ένα δίλεπτο (53’, 55’).  Με πέντε ήττες και μία ισοπαλία στα έξι τελευταία και με μία μόλις νίκη στις 11 πρόσφατες αγωνιστικές, η Κολωνία βρίσκεται στην 16η θέση που οδηγεί σε αγώνα μπαράζ για την παραμονή, ενώ πλέον η σωτηρία απέχει τέσσερις βαθμούς. Έχει μακράν τη χειρότερη άμυνα στη Μπουντεσλίγκα. Εκτός ο αμυντικός Αντρεζίνιο (7 συμμ.) και ο μέσος Τσιχί (10 συμμ./2 γκ.).


Εντός: 5-3-7
Γκολ: 18-24
Τελευταία 5: 0-1-4


ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Άκρως αποτελεσματική ομάδα η Στουτγάρδη. Δέχτηκε πρώτη τέρμα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Βέρντερ (25’), αλλά ισοφάρισε με το πολύ ωραίο γκολ του Γκέντνερ στο 37’ και έκλεισε το ημίχρονο με το γκολ του Χάρνικ (45’+1). Ο ίδιος παίχτης σκόραρε και στο 53’, με το τελικό 4-1 να γράφεται από τον Κακάου στο 89’. Παρέμεινε αήττητη για ένατο παιχνίδι, διάστημα στο οποίο έχει σημειώσει 7 νίκες και πλέον βρίσκεται αγκαλιά με την 5η θέση και την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ, αφού και η έβδομη θέση θα βγάλει Γιουρόπα και η Βέρντερ (8η) βρίσκεται 7 βαθμούς πίσω της. Με τέτοιες εμφανίσεις και με μικρές βελτιώσεις στην άμυνα θα μπορούσε να είχε διεκδικήσει και έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτός οι αμυντικοί Μπουλαρούζ (21 συμμ./2 γκ./5 ασίστ), Ρούντιγκερ (1 συμμ.), Κελότσι (2 συμμ.), ο μέσος Holzhauser (2 συμμ.) και ο επιθετικός Χέμλαϊν (3 συμμ.).


Εκτός: 5-4-6
Γκολ: 26-26
Τελευταία 5: 4-1-0


Πρόταση: Μοναδική ελπίδα της Κολωνίας για σωτηρία να πάρει τα δύο παιχνίδια που έρχονται (το σημερινό και το εκτός με τη Freiburg), ελπίζοντας να της χαριστεί η Bayern στο τελευταίο. Δε θα είναι πάντως και τόσο εύκολο κόντρα στην ανεβασμένη Στουτγάρδη. Άσος με αρκετό ρίσκο στο 4.10, κάλυψη με 1Χ στο 1.90 (Expekt).
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

16:30 ΧΕΡΤΑ  – ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ

Προϊστορία: 25-8-20
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ-ΧΕΡΤΑ 1-1
ΚΥΠΕΛΛΟ (21/12/11): ΧΕΡΤΑ-ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ 3-1


ΧΕΡΤΑ: Μεγάλες συγκινήσεις προσέφερε η Χέρτα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λεβερκούζεν. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 (44’, 51’) αλλά μείωσε σε 2-1 στο 63’ με τον Λασόγκα. Στο 65’ δόθηκε αυστηρό πέναλτι στο μαρκάρισμα του Κομπιασβίλι που αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη, αλλά ο τερματοφύλακας της Χέρτα, Κραφτ, το απέκρουσε. Η Χέρτα πήρε τα πάνω της και πήρε προβάδισμα με τα δύο γκολ του Τορούν (71’, 77’), αλλά η Λεβερκούζεν έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 84’. Τα περιθώρια στένεψαν για την ομάδα του Χερ Όττο, που βρίσκεται πέντε βαθμούς κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Μοναδικό εναλλακτικό σενάριο, και σαφώς πιο εφικτό, η «διεκδίκηση» της 16ης θέσης που οδηγεί σε αγώνες μπαράζ, αλλά ακόμα και από κει βρίσκεται στο -1 και η Κολωνία δεν είναι διατεθειμένη να της χαριστεί. Εκτός οι αμυντικοί Κομπιασβίλι (30 συμμ./2 γκ./2 ασίστ), Μιγιάτοβιτς (21 συμμ.), Φρανζ (7 συμμ.) και Νόιμαν (2 συμμ.), ο μέσος Λουστενμπέργκερ (12 συμμ.) και ο επιθετικός Τζούριτσιν (2 συμμ.).


Εντός: 3-3-9
Γκολ: 15-26
Τελευταία 5: 1-2-2


ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ: Στο τελευταίο εντός με τη Νυρεμβέργη, παρότι οι δυο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες, οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο αποτελεσματικοί σκοράροντας δύο φορές (43’, 73’), «σπρώχνοντας» ουσιαστικά την Καϊζερσλάουτερν στην Τσβάιτελιγκα. Τρεις νίκες όλες κι όλες για την Καϊζερσλάουτερν από τον περασμένο Οκτώβρη και το σερί της από τότε είναι μηδέν νίκες, 9 ισοπαλίες και 12 ήττες. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Τιμωρημένος ο μέσος Τιφέρ (30 συμμ./2 γκ./1 ασίστ). Εκτός οι αμυντικοί Σίμουνεκ (6 συμμ./1 ασίστ), Ορμπάν (2 συμμ.) και Λούκας, και οι επιθετικοί Κουεμάχα (17 συμμ./2 γκ./1 ασίστ), Ντέρστροφ (10 συμμ./1 γκ.) και Ζέλνερ (1 συμμ.).


Εκτός: 1-6-8
Γκολ: 9-23
Τελευταία 5: 0-0-5


Πρόταση: Η Χέρτα δε θα έχει δυσκολία να επικρατήσει της ήδη υποβιβασμένης Καϊζερσλάουτερν. Πρέπει άλλωστε, αν δε θέλει να την ακολουθήσει από αυτή κιόλας την αγωνιστική. Άσος στο 1.57 (William Hill).
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
19:30 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ  – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Προϊστορία: 26-27-25
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 1-1


ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Διπλή ευτυχία για την Ντόρτμουντ το προηγούμενο Σάββατο. Εκτός ότι πήρε το εκτός έδρας ντέρμπι με τη μισητή γειτόνισσα Σάλκε (1-2), είδε τρεις ώρες αργότερα τη Μπάγερν να παραχωρεί την ισοπαλία στη Μάιντζ, με αποτέλεσμα τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος η διαφορά να έχει πάει στους 8 βαθμούς και πλέον να χρειάζεται ένα βαθμό για να πάρει και επίσημα το δεύτερο συνεχόμενο τίτλο της. Στο ματς του Γκελζενκίρχεν οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 9’, αλλά η Ντόρτμουντ απάντησε 8 λεπτά αργότερα με τον Πίστσεκ και ολοκλήρωσε την ανατροπή με τον Κελ στο 63’. 25ο αήττητο ματς για τη Μπορούσια (29 με τα τέσσερα ματς κυπέλλου), έδειξε χαρακτήρα και σοβαρότητα σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και θα κατακτήσει επάξια για 8η φορά στην ιστορία της τη Μπουντεσλίγκα. Μόλις σε τρία παιχνίδια από τα 31 που έχει δώσει δεν έχει καταφέρει να σκοράρει. Ο Κλοπ θα έχει όλους τους παίχτες του διαθέσιμους, εκτός από τέσσερις μακροχρόνιους χωρίς χρόνο συμμετοχής.


Εντός: 12-2-1
Γκολ: 38-12
Τελευταία 5: 4-1-0


ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Σαφώς ανώτερη της Κολωνίας, πήρε δίκαια τη νίκη με 3-0 εντός έδρας. Ο Αράνκο άνοιξε το σκορ στο 19’ με απευθείας χτύπημα φάουλ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες ευκαιρίες στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου αλλά τα γκολ των Γιάντσκε (53’) και Ρόις (55’) δεν τους επέτρεψαν να αντιδράσουν. Εκμεταλλεύτηκε τις δύο συνεχόμενες ήττες της Σάλκε και μείωσε τη διαφορά από την τρίτη θέση στον ένα βαθμό και μοναδικός της στόχος στα εναπομείναντα παιχνίδια το 3/3 για να εξαντλήσει όποιες ελπίδες έχει για απευθείας είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.  Συνεχίζει εκτός ο μέσος Μαρξ (19 συμμ.). Νέα απώλεια ο επιθετικός ντε Καμάργκο (23 συμμ./4 γκ./1 ασίστ).


Εκτός: 7-2-6
Γκολ: 17-12
Τελευταία 5: 1-2-2


Πρόταση: Αναμένεται ανοιχτό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να είναι ικανές να σκοράρουν τουλάχιστον από ένα γκολ. G/G στο 2.00 (William Hill).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση