» » » » » » Preview Bundesliga 1 Μαϊντζ - Βολφσμπουργκ: Ανοικτό ματς

Preview Bundesliga 1 Μαϊντζ - Βολφσμπουργκ: Ανοικτό ματς
Προϊστορία: 4-5-10
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΑΪΝΤΖ 2-2


ΜΑΪΝΤΖ: Παρά το 23% κατοχής και τα 14 που δοκίμασε η Μπάγερν, η Μάιντζ, παίζοντας πολύ καλή άμυνα, κατάφερε να «κλέψει» το βαθμό της ισοπαλίας στην Αλιάνζ Αρένα. Σε 3-4 περιπτώσεις στάθηκε πολύ τυχερή και δε δέχτηκε γκολ, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι στο 44’. Με την ισοπαλία αυτή καθόρισε ουσιαστικά και τον φετινό πρωταθλητή, αφού ανάγκασε τους Βαυαρούς να μείνουν 8 βαθμούς πίσω από τη Ντόρτμουντ, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος. Με μία μόνο ήττα στα τελευταία τέσσερα, η Μάιντζ έχει αποκτήσει διαφορά ασφαλείας οχτώ βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Είναι αρκετά καλή επιθετικά (47 γκολ - 5η καλύτερη επίδοση), αλλά το ίδιο κακή αμυντικά (48 γκολ κατά), με συνέπεια να σημειώνονται 3.06 γκολ μ.ο στα παιχνίδια της για το πρωτάθλημα. Στα 9 από τα 11 τελευταία σημειώθηκαν πάνω από 2.5 τέρματα. Σταθερά εκτός ο αμυντικός Μπο Σβένσον (9 συμμ.) και ο μέσος Μαρσέλ Ρίσε (10 συμμ./1 γκ./3 ασίστ).


Εντός: 7-2-6
Γκολ: 27-23
Τελευταία 5: 2-1-2



ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Τρίτη διαδοχική ήττα για τη Βόλφσμπουργκ, που δεν τα κατάφερε ούτε απέναντι στην Άουγκσμπουργκ, χάνοντας εντός έδρας με 1-2, αν και στάθηκε αρκετά άτυχη χάνοντας πολλές ευκαιρίες (23 σουτ). Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 13’ με αρκετή δόση τύχης (μπήκε από καραμπόλα), ο Χέλμες ισοφάρισε στο 27’, στο 62’ ο Μάντζουκιτς δεν κατάφερε να σκοράρει στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι, κάτι που πλήρωσε η ομάδα του δεχόμενη γκολ από στημένη φάση στο 88’.  Μαθηματικά προλαβαίνει την εξάδα (5 βαθμούς πίσω από τη Λεβερκούζεν), αλλά πρακτικά θα είναι πολύ δύσκολο να  το πετύχει. Έχει τη τρίτη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα, έχοντας δεχτεί 56 γκολ, και την τρίτη χειρότερη εκτός έδρας συγκομιδή βαθμών (3-2-10), ενώ στα παιχνίδια της σημειώνονται κατά μ.ο. 3.16 γκολ. Οχτώ από τα 9 τελευταία της ήρθαν over. Επέστρεψε ο επιθετικός Ντεγιάγκα (24 συμμ./3 γκ.). Παραμένουν εκτός οι αμυντικοί Σούλτζε (2 συμμ.) και Φελίπε Λόπες (13 συμμ.), και οι μέσοι Σίντζελορζ (2 συμμ.) και Βιεϊρίνια (6 συμμ.). Αμφίβολος ο επιθετικός Μάντζουκιτς (29 συμμ./12 γκ.).


Εκτός: 3-2-10
Γκολ: 16-35
Τελευταία 5: 2-0-3


Πρόταση: Με τη Μάιντζ να έχει σωθεί (μαθηματικά χρειάζεται ακόμα ένα βαθμό) και τη Βόλφσμπουργκ να έχει αποχαιρετήσει ουσιαστικά το όνειρο της εξόδου στο Γιουρόπα, οι δύο ομάδες δεν έχουν λόγο να κλειστούν, χαρίζοντας μας ένα άνετο over (1.55 Bet365), όπως άλλωστε το συνηθίζουν στα τελευταία τους παιχνίδια.
William Hill Sports






About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση