» » » » » » Preview Champions League Μπάγερν - Μαρσεϊγ: Με το ένα πόδι στους 4 η Μπάγερν

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Champions League Μπάγερν - Μαρσεϊγ: Με το ένα πόδι στους 4 η Μπάγερν
Α’ ΑΓΩΝΑΣ: ΜΑΡΣΕΪΓ-ΜΠΑΓΕΡΝ 0-2
Μεγάλο βήμα πρόκρισης έκανα  οι Βαυαροί στο Βελοντρόμ, επικρατώντας της Μαρσέιγ με 0-2 στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση. Ένα λεπτό πριν τη λήξη του 1ου ημιχρόνου ο Γκόμεζ σκόραρε για τη Μπάγερν, με τη φάση να είναι «ύποπτη» για χέρι από τον Γερμανό φορ. Η Μαρσέιγ έβγαλε κάποιες φάσεις, κυρίως με τον Ρεμί, αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, με αποτέλεσμα να δεχτεί και δεύτερο τέρμα από τον Ρόμπεν στο 69’, κάνοντας το έργο της ακόμα πιο δύσκολο στον επαναληπτικό.



ΜΠΑΓΕΡΝ: Δυσκολεύτηκε περισσότερο από όσο θα περίμενε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νυρεμβέργη, αλλά τελικά το γκολ του Ρομπέν λύτρωσε τη Μπάγερν, με τον Ολλανδό να σκοράρει στο ίδιο λεπτό που σκόραρε και στο ματς με τη Μαρσέιγ (69’). Πολύ σημαντικό το διπλό για τη Μπάγερν, που σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Ντόρτμουντ την Παρασκευή, πλησίασε την κορυφή στους τρεις βαθμούς. Με το σκορ του πρώτου αγώνα βρίσκεται ήδη στην επόμενη φάση αλλά θα ευχόταν να μην είχε να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ στον επόμενο γύρο, δίνοντας της την ευκαιρία να βρεθεί στον τελικό της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στο Αλιάνζ Αρίνα. Αυτό το σενάριο αν φυσικά Μπάγερν και Ρεάλ κάνουν το αυτονόητο και προκριθούν στα ημιτελικά. Η κάρτα που δέχθηκε ο Σβαϊνστάιγκερ στα τελευταία λεπτά του πρώτου παιχνιδιού με τη Μαρσέιγ του στερεί το δικαίωμα συμμετοχής στο σημερινό αγώνα.


Εντός (Champions League): 5-0-0
Γκολ: 17-3



ΜΑΡΣΕΪΓ: Η Μαρσέιγ δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις το Σαβ/κο που μας πέρασε. Στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος (24/03) είχε έρθει ισόπαλη εκτός έδρας με τη Νις, ενώ τέσσερις μέρες πριν είχε αποκλεισθεί από το κύπελλο Γαλλίας από την Κιβεγί, ομάδα γ’ κατηγορίας. Μετά την ήττα από τη Μπάγερν συμπλήρωσε 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς νίκη, διάστημα στο οποίο μετράει μόλις μία ισοπαλία. Δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα του Ντεσάμπ που αν θέλει να «σώσει» τη χρονιά στη Γαλλία θα πρέπει να κατακτήσει το Λιγκ Καπ στον τελικό στις 14 Απριλίου, παίρνοντας ταυτόχρονα το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ. Δύσκολα να καταφέρει κάτι τέτοιο από το πρωτάθλημα, αφού η απόσταση των 10 βαθμών από την 4η θέση δύσκολα καλύπτεται, ενώ ακολουθούν τα ντέρμπι με Παρί και Μονπελιέ. Από το παιχνίδι με τη Μπάγερν θα απουσιάσει ο βασικός μέσος Αλού Ντιαρά, λόγω της κάρτας που δέχθηκε στο πρώτο παιχνίδι.


Εκτός (Champions League): 2-1-1
Γκολ:5-4


Πρόταση: Η Μαρσέιγ έδειξε ότι δεν είναι για πολλά πράγματα φέτος και η συμμετοχή στους «8» της διοργάνωσης πρέπει να θεωρηθεί μεγάλη επιτυχία. Η Μπάγερν έχει μεγάλο πλεονέκτημα και ίσως πληρώσει τυχόν εφησυχασμό της. Δεν αποκλείεται οι Γάλλοι να καταφέρουν να σκοράρουν (όπως έκαναν στα 3 από τα 4 ευρωπαϊκά εκτός) και σε συνδυασμό με την επιθετική δεινότητα των γηπεδούχων να μας προσφέρουν το G/G (2.05 William Hill), που είναι και το μοναδικό αξιόλογό σημείο.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση