» » » » » » Brian Hastings: Κερδίζει $600-$700 την ώρα από live cash games

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Brian Hastings: Κερδίζει $600-$700 την ώρα από live cash games
Ο Brian “$tinger 88” Hastings στα 23 του χρόνια θεωρείται ήδη ένας από τους πιο επιτυχημένους παίχτες πόκερ παγκοσμίως.


Αρχικά οι γονείς του αντιμετώπιζαν με δυσπιστία το πόκερ αλλά όταν είδαν τα κέρδη που αποφέρει στον γιο τους άρχισαν να το βλέπουν με καλύτερο μάτι. Το Δεκέμβριο του 2009 ο Hastings κατάφερε να κερδίσει  περισσότερα από 4 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε πέντε ώρες παίζοντας online πόκερ με αντίπαλο τον Viktor Blom, όταν ακόμη ο isildur1 ήταν «παίχτης φάντασμα».



Όταν η Black Friday έβαλε τέλος στο online πόκερ στις ΗΠΑ ο Hastings δεν γλύτωσε από την δύνη αφού τα χρήματά του που βρίσκονται παγωμένα στην Full Tilt ξεπερνούν τα $90.000 και αναγκάστηκε να αρχίσει τα ταξίδια προκειμένου να συνεχίσει να ζει από το πόκερ.


Το ίδιο έκαναν και εκατοντάδες παίχτες πόκερ για να συνεχίσουν να παίζουν online ενώ περισσότεροι από 1.000 επαγγελματίες εγκαταστάθηκαν στον Καναδά.


Τώρα, σχεδόν ένα χρόνο μετά, ο Hastings μιλώντας στο huffingtonpost.com com αποκαλύπτει πως ψάχνει ένα μέρος για να εγκατασταθεί μόνιμα, όπου θα μπορεί να μένει τουλάχιστον 8 μήνες το χρόνο μιας και τα αλλεπάλληλα ταξίδια του στερούν την προσωπική ζωή.


Από τις 15 Απριλίου του 2011, ημέρα που ονομάστηκε Black Friday, ο Hastings έχει κερδίσει $700.000, τα $214.000 από αυτά προήλθαν από την νίκη του στο World Poker Tour Seminole Hard Rock Casino τον Αύγουστο.


Τον Οκτώβριο κέρδισε επιπλέον $73.219 στο World Series of Poker Europe event στις Κάννες.


Ο Hastings εξακολουθεί να είναι σπεσιαλίστας τόσο στο Omaha όσο και στο Texas Hold 'Em και όπως αποκάλυψε ο ίδιος τα κέρδη του φτάνουν τα $600 με $700 την ώρα στα high stakes παίζοντας live παιχνίδια μετρητών.


Ο ίδιος πιστεύει πως δεν αργεί η στιγμή που το online πόκερ στις ΗΠΑ θα γίνει και πάλι νόμιμο αλλά μέχρι τότε παίζει περιστασιακά σε ένα site το οποίο λειτουργεί ακόμη παρά την Black Friday.


Σε συνεργασία με το  www.pokerlobbygr.com
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση