» » » » Preview Champions League Τσελσι - Μπαρτσελονα: Χωρίς Λουίζ η Τσέλσι

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Champions League Τσελσι - Μπαρτσελονα: Χωρίς Λουίζ η Τσέλσι
Προϊστορία: 2-4-2


ΤΣΕΛΣΙ: Μπορεί να μην εντυπωσίασε, αλλά με τις δύο νίκες που πέτυχε στον προηγούμενο γύρο κόντρα στην Μπενφίκα, πήρε επάξια την πρόκριση στα φετινά ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Τελευταία φορά που αγωνίστηκε στους 4 ήταν την περίοδο 2008/09, όταν είχε αποκλεισθεί από τη σημερινή της αντίπαλο λόγω του εκτός έδρας γκολ (1-1 εντός, 0-0 εκτός). Προέρχεται από πολύ καλή εμφάνιση στο κύπελλο Αγγλίας, επικρατώντας της Τόττεναμ εκτός έδρας με 5-1, εξασφαλίζοντας έτσι το εισιτήριο για τον τελικό του θεσμού. Σκόρερ στην αναμέτρηση οι Ντρογκμπά (43’), Μάτα (50’), Ραμίρες (77’), Λαμπάρντ (81’) και Μαλουντά (94’). Αναγεννημένη με τον Ντι Ματέο στον πάγκο: ημιτελικά Τσάμπιονς, τελικός κυπέλλου και διεκδίκηση της 4ης θέσης στην Πρέμιερ δεν είναι άσχημα για μια χρονιά που πριν λίγο καιρό φάνταζε χαμένη (συνολικά 9-2-1). Αήττητη για τέταρτο παιχνίδι, έχει μειώσει τη διαφορά από την Τόττεναμ στους δύο βαθμούς, αν και ο στόχος δείχνει αρκετά δύσκολος (σε σχέση με την Τόττεναμ που έχει να αντιμετωπίσει ευκολότερους αντιπάλους), έχοντας να αντιμετωπίσει Άρσεναλ (εκτός), Νιουκάστλ (εντός), Λίβερπουλ (εκτός). Αμφίβολος από τη σημερινή αναμέτρηση ο αμυντικός Νταβίντ Λουίζ (20 συμμ./2 γκ.) που αποχώρησε τραυματίας στο παιχνίδι κυπέλλου.



Εντός (Champions League): 5-0-0
Γκολ: 16-2
Τελευταία 5: 4-1-0


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βρέθηκε στα ημιτελικά αποκλείοντας τη Μίλαν, παίρνοντας 0-0 στο Σαν Σίρο κι επικρατώντας με 3-1 στη Βαρκελώνη. Αν προκριθεί θα έχει την ευκαιρία να υπερασπισθεί τον περσινό της τίτλο, όταν είχε κερδίσει στο Γουέμπλεϊ τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-1. Στο πρωτάθλημα, με πρωταγωνιστή για πολλοστή φορά φέτος τον Μέσι που σκόραρε δύο φορές (64’, 72’), επικράτησε εκτός έδρας της Λεβάντε με 2-1, ανατρέποντας το 1-0 των γηπεδούχων (23’). Διατήρησε έτσι τη διαφορά από την πρωτοπόρο Ρεάλ στους 4 βαθμούς και πλέον έχει στραμμένο όλο της το ενδιαφέρον στο Ελ Κλάσικο του Σαββάτου στη Βαρκελώνη, όπου με νίκη θα πλησιάσει στον ένα βαθμό, έχοντας ψαλιδίσει τη διαφορά των 10 πόντων που είχαν οι δύο ομάδες πριν από περίπου ένα μήνα. Παραμένουν αήττητοι εδώ και 15 παιχνίδια (14-1-0) σε όλες τις διοργανώσεις, Οι Καταλανοί δεν έχουν κερδίσει στις 5 τελευταίες συναντήσεις τους με την Τσέλσι (1-4-0). Σταθερά εκτός οι Βίγια, Αφελάι, Φόντας και Αμπιντάλ.


Εκτός (Champions League): 4-1-0
Γκολ: 15-3
Τελευταία 5: 4-1-0


Πρόταση: Τα λόγια είναι λίγα για τη Μπάρτσα, αλλά και η Τσέλσι δεν πάει πίσω το τελευταίο διάστημα. Θέλει πάντως πολύ δρόμο για να φτάσει το επίπεδο της. Αν και σε τέτοιο επίπεδο οποιαδήποτε πρόβλεψη είναι επισφαλής, η Μπαρτσελόνα έχει την ποιότητα να φύγει από το Στάμφορντ Μπριτζ με το διπλό, σημείο που πληρώνει στο 1.75 (Interwetten).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση