» » » » Preview Ligue 1: Ντέρμπι «Ευρώπης» στην Τουλούζη

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Ligue 1: Ντέρμπι «Ευρώπης» στην Τουλούζη
19:30 ΜΑΡΣΕΪΓ  - ΚΑΕΝ

Προϊστορία: 7-1-4
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΚΑΕΝ-ΜΑΡΣΕΪΓ 0-3


ΜΑΡΣΕΪΓ: Τι κι αν δεν είχε κερδίσει σε 12 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις; Στο 13ο και «φαρμακερό» ματς έκανε αυτό που χρειαζόταν, συνδυάζοντας τη νίκη με την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου Λιγκ Καπ (δεύτερος τίτλος για φέτος, μετά το Σούπερ Καπ στα τέλη Ιουλίου). Με την κανονική διάρκεια να τελειώνεις το 0-0, χρειάστηκε η παράταση για να καταφέρει να ανοίξει το σκορ (105’ Μπραντάο) που αποδείχθηκε υπερ-αρκετό. Σώθηκε κάπως η χρονιά, αφού με το Λιγκ Καπ εξασφάλισε και την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ του χρόνου. Αδύνατο να συνέβαινε κάτι τέτοιο από το πρωτάθλημα, που βρίσκεται στη 10η θέση, 13 βαθμούς πίσω από την τετράδα και έχοντας μείνει χωρίς νίκη για 10 αγωνιστικές. Εξαιτίας της κακής εικόνας της ομάδας πολλά δημοσιεύματα στο γαλλικό τύπο αναφέρουν ότι ο Ντεσάμπ λογικά θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας το καλοκαίρι. Μοναδική απουσία ο κεντρικός αμυντικός Ντιαβαρά (23 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).



Εντός: 6-6-4
Γκολ: 21-14
Τελευταία 5: 0-1-4


ΚΑΕΝ: Την πρώτη της νίκη μετά από 6 αγωνιστικές πέτυχε η Καέν, επικρατώντας εντός έδρας της Μπορντό με 1-0 χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Seube μόλις στο 2’.  Βελτίωσε κάπως την άσχημη κατάσταση στην οποία βρισκόταν (17η), αλλά με τις θέσεις 16-19 να ισοβαθμούν στους 33 βαθμούς δεν έχει ξεμπλέξει ακόμα από τα προβλήματα. Οι διαφορές πάντως στις τελευταίες θέσεις είναι τόσο μικρές, που με μία νίκη σήμερα μπορεί να «εκτοξευθεί» στη 13η θέση, αλλά και πάλι να απέχει τρεις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Αμφίβολοι ο αμυντικός Μονταρού (9 συμμ.), ο μέσος Αμουμά (28 συμμ./2 γκ./2 ασίστ) και οι επιθετικοί Ναμπάμπ (17 συμμ./3 γκ./1 ασίστ) και Νιάνγκ (16 συμμ./1 γκ.).


Εκτός: 3-4-8
Γκολ: 16-26
Τελευταία 5: 1-2-2


Πρόταση: Εδώ και τρεις μήνες η Μαρσέιγ έχει σημειώσει μόλις μία νίκη εντός έδρας. Όσο και να καίγεται για τους βαθμούς η Καέν, εκτός έδρας παρουσιάζεται αδύναμη και η ομάδα του Ντεσάμπ έχει τη δυνατότητα να πάρει το παιχνίδι για το γόητρο και μόνο. Άσος στο 1.75 (Bet365).
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
19:30 ΤΟΥΛΟΥΖ  - ΛΥΟΝ

Προϊστορία: 3-8-13
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΛΥΟΝ-ΤΟΥΛΟΥΖ 3-2


ΤΟΥΛΟΥΖ: Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την Τουλούζ το προηγούμενο Σάββατο, που έχασε από τη Βαλενσιέν με 2-0. Παρά τα άσχημα αποτελέσματα παραμένει κοντά στην τετράδα και με μία νίκη σήμερα πιάνει την 4η Λυόν στους 53 βαθμούς. Παραμένει η ομάδα με την καλύτερη άμυνα στη Λιγκ 1 (28 γκολ κατά) αλλά αντιμετωπίζει πρόβλημα στην επίθεση, έχοντας την 4η χειρότερη επίδοση για φέτος (32 γκολ υπέρ). Εκτός από τη σημερινή αναμέτρηση δύο βασικά στελέχη: ο κεντρικός αμυντικός Αμπντενούρ (26 συμμ./2 γκ.) και ο αριστερός χαφ Ταμπανού (30 συμμ./3 γκ.). Μόλις μία φορά στις τελευταίες 8 συναντήσεις με τη Λυόν έχει καταφέρει να κερδίσει η Τουλούζ, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι, ανεξαρτήτως έδρας, στα 9 από τα 10 τελευταία μεταξύ τους έχει κερδίσει ο γηπεδούχος (9-1-0).


Εντός: 9-4-2
Γκολ: 17-8
Τελευταία 5: 2-1-2


ΛΥΟΝ: Απογοήτευση στο στρατόπεδο της Λυόν μετά την απώλεια του Λιγκ Καπ από τη Μαρσέιγ, δεχόμενη το γκολ στην παράταση. Αν και την είχαμε συνηθίσει σε πρωταγωνιστικό ρόλο στη Γαλλία τα τελευταία χρόνια, οι μέτριες εμφανίσεις της φέτος είχαν αφενός σαν αποτέλεσμα τον αποκλεισμό από τον ΑΠΟΕΛ στο Τσάμπιονς Λιγκ και αφετέρου να μάχεται για έξοδο στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος. Αν είχε κατακτήσει το Λιγκ Καπ θα είχε πετύχει το στόχο της εξόδου (κατά το ήμισυ, γιατί Τσάμπιονς Λιγκ θα ήθελε κατά βάθος), αλλά αυτό μπορεί να το πετύχει και με την κατάκτηση του κυπέλλου, ειδικά τώρα που θα αντιμετωπίσει στον τελικό στις 28 Απριλίου την Κεβιγί (γ’ κατηγορία). Με μία νίκη σήμερα μπορεί να πλησιάσει την 3η Λιλ στους 3 βαθμούς, με τη συνέχεια να είναι αρκετά εύκολη (θεωρητικά πάντα), αφού ακλουθούν τρεις εντός έδρας αναμετρήσεις με Λοριάν, Βαλενσιέν, Μπρεστ. Ο αμυντικός Λοβρέν (17 συμμ./1 γκ.) είναι τιμωρημένος. Εκτός ο αμυντικός Μενσά (1 συμμ.), οι μέσοι Γκουρκίουφ (7 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και Έντερσον (15 συμμ./2 γκ.), και ο επιθετικός Ταφέρ.


Εκτός: 5-3-8
Γκολ: 16-19
Τελευταία 5: 4-1-0


Πρόταση: Μετά από 6 συνεχόμενα εντός έδρας under για την Τουλούζη και 7 στα 8 εκτός της Λυόν, οι δύο ομάδες αναμένεται να μας προσφέρουν το over (2.25 Expekt), αφού τη δεδομένη στιγμή το να κλειστούν δεν θα εξυπηρετήσει καμία.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση