» » » » » » Preview Europa League Ατλέτικο Μαδρίτης - Βαλένθια: Ισπανική υπόθεση τα ημιτελικά του Europa League

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Europa League Ατλέτικο Μαδρίτης - Βαλένθια: Ισπανική υπόθεση τα ημιτελικά του Europa League
Προϊστορία: 51-38-55 (πρωτάθλημα), 0-2-0 (Ευρώπη)


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:
11/09/11 ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ 1-0
05/02/12 ΑΤΛΕΤΙΚΟ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ 0-0


ΑΤΛΕΤΙΚΟ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Παίρνοντας δύο νίκες με το ίδιο σκορ (2-1) απέναντι στο Αννόβερο, η Ατλέτικο πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Πριν από δύο χρόνια κατέκτησε τον τίτλο, παίρνοντας την πρόκριση στα ημιτελικά κόντρα στη Λίβερπουλ, και επικρατώντας της Φούλαμ στον τελικό με 2-1 στην παράταση. Φέτος παίζει στην Ευρώπη από τις 4 Αυγούστου (β’ γύρος προκριματικών), έχοντας μόλις 1 ήττα στους 16 αγώνες της (14-1-1), ενώ έχει 9/9 νίκες στα τελευταία της παιχνίδια στο Γιουρόπα. Στα 27 εντός στη διοργάνωση έχει μόλις μία ήττα, πέρυσι τον Δεκέμβρη, από τον Άρη (2-3)!
Έχει την καλύτερη επίθεση στη διοργάνωση, έχοντας σκοράρει 25 γκολ σε 12 αγώνες, ενώ είχε σημειώσει άλλα 10 στους 4 αγώνες των προκριματικών. Μετά από δύο ήττες στο πρωτάθλημα, επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας εκτός έδρας της Ράγιο Βαγιεκάνο με 0-1 (Φαλκάο 65’). Βρίσκεται στην 8η θέση, ισοβαθμώντας με άλλες τέσσερις ομάδες (Μπιλμπάο, Σεβίλλη, Εσπανιόλ, Χετάφε) στους 45 βαθμούς, 1 βαθμό πίσω από την πρώτη εξάδα, που είναι και ο μόνος στόχος για φέτος, πέρα από την κατάκτηση του Γιουρόπα φυσικά. Έχει τη τέταρτη καλύτερη άμυνα στην Πριμέρα. Μοναδική απουσία ο τιμωρημένος κεντρικός αμυντικός (22 συμμ./1 γκ.).


Εντός (Europa League): 8-0-0
Γκολ: 19-4
Τελευταία 5: 3-0-2



ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Παρά την ήττα με 2-1 στην Ολλανδία από την Άλκμααρ, επικράτησε με 4-0 εντός έδρας και προκρίθηκε έτσι στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Την περίοδο 2003/04 η Βαλένθια είχε κατακτήσει το τρόπαιο, παίρνοντας την πρόκριση στα ημιτελικά από τη Βιγιαρρεάλ (0-0, 1-0) και επικρατώντας της Μαρσέιγ στον τελικό με 2-0. Αυτή ήταν και ο μοναδικός της τίτλος στο θεσμό. Επιχειρώντας (ατυχές) ροτέισον ενόψει ημιτελικού, γνώρισε ντροπιαστική εκτός έδρας ήττα με 4-0 από την Εσπανιόλ την Κυριακή. Ήταν «χαλαρά» τρίτη στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά πλέον με 1 νίκη στις 6 τελευταίες αγωνιστικές, Μάλαγα και Λεβάντε τη «μαρκάρουν στενά» (-1 και -4 αντίστοιχα). Έχει την τρίτη καλύτερη επίθεση στην κατηγορία (50), πίσω από Ρεάλ και Μπάρτσα. Στις 10 τελευταίες ευρωπαϊκές της εξόδους, η Βαλένθια μετράει μόλις δύο νίκες. Επέστρεψε ο επιθετικός Σολδάδο (26 συμμ./16 γκ./2 ασίστ). Εκτός εδώ και δύο μήνες ο κεντρικός χαφ Μπανέγκα (13 συμμ./ ασίστ). Τιμωρημένος ο δεξιός μπακ Μπαραγκάν (14 συμμ.). Αμφίβολος ο έτερος δεξιός μπακ Μιγκέλ (11 συμμ./2 ασίστ).


Εκτός (Europa League/Champions League): 1-1-1 / 0-1-2
Γκολ: 3-3 / 1-5
Τελευταία 5: 2-2-1


Πρόταση: Το κίνητρο μεγάλο και για τις δύο ομάδες. Παρά το μόλις ένα γκολ στις δύο αναμετρήσεις τους στο πρωτάθλημα, με την Ατλέτικο να έχει καταφέρει να σκοράρει στα 15 από τα 16 φετινά της ευρωπαϊκά και τη Βαλένθια να «τρώει» πολύ γκρίνια από τους οπαδούς της (κυρίως ο Ουνάι Έμερι για την ακρίβεια), περιμένουμε τουλάχιστον 2.5 τέρματα στην αναμέτρηση. Over στο 1.85 (Bwin).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση