» » » » » Preview Ligue 1: Μάχες σε όλα τα μέτωπα.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Ligue 1: Μάχες σε όλα τα μέτωπα.
20:00 ΝΤΙΖΟΝ  – ΛΙΛ

Προϊστορία: 0-0-1
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΛΙΛ-ΝΤΙΖΟΝ 2-0


ΝΤΙΖΟΝ: Παρά την αμυντική τακτική και την προσπάθεια να πάρει έστω και την ισοπαλία στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σοσό, δεν τα κατάφερε και γνώρισε δίκαιη μεν, οριακή δε, ήττα με 1-0 (71’). Τρίτο παιχνίδι χωρίς νίκη για τη Ντιζόν, που βρίσκεται στη 16η θέση, μόλις ένα βαθμό πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού, ισοβαθμώντας με Νις και Καέν στους 33. Το κακό για τη συνέχεια είναι ότι έχει να δώσει αγώνες με ομάδες σε υψηλότερες θέσεις που ενδιαφέρονται (Τουλούζ, Σεντ Ετιέν, Ρεν) αλλά το ίδιο ισχύει και για αυτές που είναι σε χαμηλότερες (Οσέρ). Μοναδική απουσία ο μέσος Ματσούι (3 συμμ.).



Εντός: 6-3-7
Γκολ: 22-21
Τελευταία 5: 2-1-2


ΛΙΛ: Πολύ καλύτερη της Αζαξιό, πήρε άνετη εντός έδρας νίκη με 4-1. Σκόρερ οι Πουλάρ (15’), Κόουλ (37’), Μπρούνο (81’) και Αζάρ (87’ πεν.). Ακόμα ελπίζει να ανεβαίνει ψηλότερα στη βαθμολογία κάνοντας ντεμαράζ στις τελευταίες αγωνιστικές, με τη διαφορά από τη ΠΣΖ να έχει μειωθεί στους πέντε βαθμούς. Έχει σημειώσει τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία και πλέον έχει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία (60). Ελπίζει σε όνειρο κατάκτησης του πρωταθλήματος και φέτος, ελπίζοντας να κόψει βαθμούς τόσο από την Παρί (εντός 29/04), όσο και από τη Μονπελιέ (εκτός 13/05), έχοντας αρκετά εύκολο πρόγραμμα στα άλλα ματς που μένουν (Νις, Καέν, Νανσί). Τιμωρημένος ο επιθετικός Παγιέ (28 συμμ./5 γκ./3 ασίστ). Εκτός ο μέσος Μπαλμόντ (26 συμμ./2 γκ.).


Εκτός: 7-6-3
Γκολ: 21-15
Τελευταία 5: 4-0-1


Πρόταση: Μόλις σε δύο εντός έδρας δεν έχει καταφέρει να σκοράρει η Ντιζόν και στη φάση που είναι δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά παρά να κυνηγήσει τη νίκη. Ασχέτως αποτελέσματος, και η Λιλ το έχει ένα γκολάκι, όπως έχει κάνει άλλωστε στα 9 από τα 10 τελευταία εκτός. G/G στο 1.70 (William Hill).
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
20:00 ΕΒΙΑΝ  – ΤΟΥΛΟΥΖ

Προϊστορία: 0-0-1
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΤΟΥΛΟΥΖ-ΕΒΙΑΝ 2-1


ΕΒΙΑΝ: Άκρως αποτελεσματική η Εβιάν στην τελευταία εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βαλενσιέν με τη Βαλενσιέν. Επιχειρώντας μόλις τέσσερα σουτ στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να σκοράρει τρεις φορές. Σκόρερ οι Κελιφά (29’), Μπεριγκό (34’) και Σαγκμπό (44’). Η Βαλενσιέν προσπάθησε να απαντήσει στο δεύτερο μέρος αλλά παρά τα 21 σουτ (!) που επιχείρησε δε μπόρεσε να μειώσει. Δεν τίθεται θέμα εξασφάλισης της παραμονής για τη νεοφώτιστη Εβιάν, αφού το έχει καταφέρει εδώ και καιρό. Εκτός ο τερματοφύλακας Λακέ (7 συμμ.), οι αμυντικοί Τζα Τζετζέ (32 συμμ./2 γκ./1 ασίστ), Ριπέρ (10 συμμ./1 ασίστ), Μενσά (1 συμμ.) και Τσίλινσεκ, οι μέσοι Φαρίνα (12 συμμ.) και Ερέ (17 συμμ./2 ασίστ) και οι επιθετικοί Γκοβού (18 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και Αντνάν (9 συμμ.).


Εντός: 7-2-6
Γκολ: 24-23
Τελευταία 5: 3-0-2


ΤΟΥΛΟΥΖ: Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επέστρεψε στις νίκες η Τουλούζ, επικρατώντας εντός έδρας της Λυόν και πιάνοντας την στη βαθμολογία στους 53 βαθμούς. Μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησε να σκοράρει δύο φορές στο πρώτο 20λεπτο (Σιριέξ 9’, Ριβιέρ 22’). Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν σε αρκετές περιπτώσεις χωρίς όμως να καταφέρουν να μειώσουν, με το Μπουλούτ να γράφει το τελικό 3-0 στο 91’. Ισοφαρίζοντας τη Λυόν στη βαθμολογία έφερε το κυνήγι της 4ης θέσης στα ίσια. Η αλήθεια είναι πως η Λυόν έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα έχοντας να δώσει τέσσερα από τα 6 τελευταία εντός, ενώ η Τουλούζ έχει τρία εκτός και σε ένα από τα εντός έχει να αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο Μονπελιέ. Εκτός οι αμυντικοί Οριέρ (9 συμμ./1 γκ.) και Φερμέν (7 συμμ.), και ο μέσος Ντιντό (23 συμμ./1 γκ./2 ασίστ).


Εκτός: 5-4-7
Γκολ: 15-20
Τελευταία 5: 3-0-2


Πρόταση: Σπάνιο φαινόμενο το over για την Τουλούζ φέτος. Θα είναι προσεχτική στην έξοδο της σήμερα θέλοντας να διατηρηθεί κοντά στη Λυόν και δε θα αφήσει το παιχνίδι να της ξεφύγει. Under στο 1.63 (Expekt).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

20:00 ΜΟΝΠΕΛΙΕ  – ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ

Προϊστορία: 3-2-2
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ 1-0


ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Παρά τις πολλές φάσεις που δημιούργησε δεν κατάφερε να τις μετουσιώσει σε γκολ, γνωρίζοντας έτσι την εκτός έδρας ήττα από τη Λοριάν με 2-1. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το αυτογκόλ του Μπεντιμό στο 69’ και διπλασίασαν τα τέρματα τους 8 λεπτά αργότερα. Η Μονπελιέ κατάφερε να μειώσει αμέσως με τον Ζιρού στο 78’, πιέζοντας για την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά, χωρίς όμως να καταφέρει τίποτα περισσότερο. Παρά την ήττα της, είδε τη Παρί να φέρνει ισοπαλία στο δικό της παιχνίδι και διατηρήθηκε στην πρώτη θέση, με τη διαφορά όμως να μειώνεται πλέον στους 2. Η πορεία της φέτος, τρίτη σεζόν μετά την επιστροφή από τη Ligue 2, αξιέπαινη και πολύ σοβαρή, και οδεύει ολοταχώς για την κατάκτηση του παρθενικού της τίτλου. Τιμωρημένος ο μέσος Saihi (26 συμμ./2 ασίστ). Εκτός ο μέσος Τινάν (4 συμμ./1 γκ.) και ο επιθετικός Ντερνίς (16 συμμ./5 γκ./1 ασίστ).


Εντός: 14-1-1
Γκολ: 33-9
Τελευταία 5: 3-0-2


ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ: Παρά τη μοιρασμένη κατοχή και τα 21 σουτ που επιχείρησε γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την αποτελεσματικότατη Εβιάν με 3-0, η οποία κατάφερε να σκοράρει τρεις φορές στις τέσσερις φάσεις που δημιούργησε στο πρώτο ημίχρονο (29‘, 34’, 44’). Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μειώσουν στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δε στάθηκαν το ίδιο τυχεροί, γνωρίζοντας έτσι την τέταρτη φετινή τους ήττα στην έδρα τους. μπορεί να μην έχει σωθεί, μαθηματικά τουλάχιστον, αλλά έχει μια σχετική ασφάλεια από τη γραμμή του υποβιβασμού (12η, 37 βαθμούς). Επιπλέον είναι ομάδα έδρας, όπου έχει στηρίξει κατά βάση τη φετινή της πορεία (9-3-4, 30 από τους 37 βαθμούς) σε αντίθεση με την ελάχιστη συγκομιδή βαθμών από τα εκτός (1-4-11, χειρότερη επίδοση μαζί με την Auxerre, 10-28 τα γκολ). Τιμωρημένοι οι μέσοι Ντάνιτς (31 συμμ./6 γκ./2 ασίστ) και Κάρλος Σάντσες (18 συμμ./1 ασίστ). Εκτός οι αμυντικοί Ανγκουά (20 συμμ.), Μπονγκ (23 συμμ./1 ασίστ) και Λαλά (2 συμμ.), και οι επιθετικοί Σαμάσα (27 συμμ./4 γκ.) και Πουζόλ (13 συμμ./3 γκ.).


Εκτός: 1-4-11
Γκολ: 10-28
Τελευταία 5: 2-0-3


Πρόταση: Δύσκολα να κάνει δεύτερη συνεχόμενη γκέλα η Montpellier, με την ελλιπέστατη Βαλενσιέν. Άσος από ημίχρονο στο 2.15 (Bwin).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
22:00 ΜΠΟΡΝΤΟ  – ΜΑΡΣΕΪΓ

Προϊστορία: 14-13-7
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΑΡΣΕΪΓ-ΜΠΟΡΝΤΟ 0-0


ΜΠΟΡΝΤΟ: Μοιρασμένο το παιχνίδι, μοιρασμένο και το αποτέλεσμα στο εκτός έδρας 2-2 της Μπορντό με τη Νανσί. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Γκουφράν στο 17’ αλλά οι Νανσί απάντησε στο δεύτερο ημίχρονο σκοράροντας δύο τέρματα (47’, 73’). Η Μπορντό είχε δοκάρι στο 79’, αλλά κατάφερε να φέρει το βαθμό της ισοπαλίας στο 90’ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τρεμουλινάς. Έμεινε για πέμπτο παιχνίδι χωρίς νίκη αλλά μετρώντας στο ίδιο διάστημα τέσσερις ισοπαλίες. Βρίσκεται στη 8η θέση με 43 βαθμούς, 10 πίσω από την 4η θέση, πράγμα που σημαίνει ότι θα παίξει για το γόητρο κόντρα στη Μαρσέιγ. Τιμωρημένοι ο αμυντικός Πλανούς (24 συμμ./1 γκ.) και ο μέσος Ν’Γκουέμε (28 συμμ./1 ασίστ). Εκτός ο μέσος Σερτίκ (18 συμμ./1 ασίστ).


Εντός: 6-8-2
Γκολ: 20-13
Τελευταία 5: 0-4-1


ΜΑΡΣΕΪΓ: Στο τελικό του Λιγκ Καπ το Σάββατο η Μαρσέιγ, σε ένα κάκιστο από πλευράς ποιότητας παιχνίδι, επικράτησε της Λυόν με 1-0 με το γκολ του Μπραντάο στο 105’, είχε μπει ως αλλαγή 7 λεπτά πριν), κατακτώντας το τρόπαιο για τρίτη συνεχόμενη φορά. Σώθηκε, κάπως, η χρονιά με αυτό τον τρόπο γιατί από το πρωτάθλημα μόνο απογοητεύσεις για την ομάδα του Ντεσάμπ. Μεσοβδόμαδα υποδέχθηκε την Καέν και αν και είχε τον έλεγχο του αγώνα, δέχθηκε πρώτη γκολ στο 11’, απαντώντας με το πέναλτι του Ρεμί. Στο δεύτερο μέρος είχε κατοχή και τον έλεγχο αλλά παίζοντας κάπως ανορθόδοξα, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, μένοντας χωρίς τρίποντο στο πρωτάθλημα για ενδέκατη αγωνιστική. Εκτός του Λιγκ Καπ η Μαρσέιγ φέτος τον Ιούλιο κατέκτησε και το Σουπερ Καπ Γαλλίας, ενώ έφτασε και στους 8 του Champions League, αλλά παρόλα αυτά ο Ντεσάμπ δύσκολα να συνεχίσει και του χρόνου στο τιμόνι της Ολυμπικ. Τιμωρημένος ο μέσος Αμαλφιτανό (28 συμμ./1 γκ./3 ασίστ). Εκτός ο αμυντικός Ντιαβαρά (23 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και οι επιθετικοί Ρεμί (24 συμμ./10 γκ./4 ασίστ) και Ομρανί (1 συμμ.).


Εκτός: 4-4-7
Γκολ: 17-21
Τελευταία 5: 0-2-3


Πρόταση: Πληγωμένα θηρία η πρωταθλήτρια του 2009 (Μπορντό) και η πρωταθλήτρια του 2010 (Μαρσέιγ). Δεν έχουν κανένα λόγο να κλειστούν και αναμένουμε ανοιχτό παιχνίδι και γκολ, με το over να πληρώνει στο 2.40 (Bwin).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση