» » » » » » Preview Ligue 1: Προβλήματα σε επίθεση και άμυνα για τη Σοσό

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Ligue 1: Προβλήματα  σε επίθεση και άμυνα για τη Σοσό
18:00 ΠΑΡΙ  ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΣΟΣΟ

Προϊστορία: 14-8-4
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΣΟΣΟ-ΠΑΡΙ 0-1


ΠΑΡΙ  ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Ξεκίνησε δυνατά στην εντός έδρα αναμέτρηση με την Οσέρ και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 23’ με τον Νενέ. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν έδειξε την ίδια μαχητικότητα, επιτρέποντας την Οσέρ να βγει μπροστά, κάτι που πλήρωσε λίγο πριν το τέλος, με την Οσέρ να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 86’. Την ώρα του αγώνα γνώριζε ήδη την γκέλα της Μονπελιέ αλλά δεν κατάφερε να την πιάσει στους 66 βαθμούς, μειώνοντας ωστόσο τη διαφορά στους 2. Η ομάδα του Αντσελότι πάντως δεν αποδίδει καλά στα τελευταία παιχνίδια, έχοντας μόλις 1 νίκη στα τελευταία πέντε για το πρωτάθλημα, ενώ έχει και μία ήττα από τη Λυόν (πριν ένα μήνα) για το κύπελλο. Μοναδική απουσία ο μέσος Σαντόμ (13 συμμ./3 ασίστ).



Εντός: 11-3-2
Γκολ: 31-15
Τελευταία 5: 1-3-1


ΣΟΣΟ: Με τη Ντιζόν να έχει σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αμυντική τακτική, η Σοσό βρήκε τον τρόπο να πάρει τη νίκη με 1-0, με το γκολ που σημείωσε ο Μαϊγκά στο 71’. Ανέβηκε κάπως βαθμολογικά φτάνοντας τους 33 βαθμούς, παρέμεινε όμως εντός επικίνδυνης ζώνης, ισοβαθμώντας με Αζαξιό (19η) και Μπρεστ (17η). Το μόνο θετικό είναι ότι υπάρχουν πέντε ομάδες μπροστά της με διαφορά δύο πόντων και με μία νίκη σήμερα θα μπορέσει να ξεπεράσει κάποια ή κάποιες από αυτές. Το πόσο εύκολο είναι αυτό είναι άλλο θέμα. Εκτός οι αμυντικοί Περκουί (18 συμμ.), Μικαρί (18 συμμ./1 ασίστ), Μουγιοκολό (4 συμμ.) και Μπρεσέ (5 συμμ.), και οι επιθετικοί Μπακαμπού (19 συμμ./3 γκ.), Μπουτέν (25 συμμ./6 γκ./4 ασίστ), Ντέιβις (2 συμμ.) και Γκουρλέ (1 συμμ.).


Εκτός: 2-5-9
Γκολ: 14-27
Τελευταία 5: 3-0-2


Πρόταση: Δεν έχει περιθώρια απώλειας κι άλλων βαθμών η Παρί, αν δε θέλει όλες οι πανάκριβες επενδύσεις που έκανε φέτος να πάνε χαμένες. Έτσι κι αλλιώς η Σοσό δεν την έχει κερδίσει ποτέ, δεν προβλέπεται να γίνει σήμερα. Άσος από ημίχρονο στο 1.95 (Bet365).
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

22:15 ΛΥΟΝ  – ΛΟΡΙΑΝ

Προϊστορία: 11-3-3
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΛΟΡΙΑΝ-ΛΥΟΝ 0-1
ΛΙΓΚ ΚΑΠ (31/01/12): ΛΟΡΙΑΝ-ΛΥΟΝ 2-4 (κανονική διάρκεια 2-2)


ΛΥΟΝ: Το Σάββατο αγωνίστηκε στον τελικό του Λιγκ Καπ, ίσως στον πιο βαρετό τελικό στην ιστορία του θεσμού, με την κανονική διάρκεια να λήγει 0-0, αλλά με τη Μαρσέιγ να σκοράρει στο 105’, παίρνοντας έτσι και τον τίτλο. Μεσοβδόμαδα έδωσε τον εξ αναβολής αγώνα με την Τουλούζ εκτός έδρας, γνωρίζοντας και εκεί την ήττα με 3-0 (9’, 22’, 91’). Η έκταση του σκορ πάντως δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα αφού η Λυόν δεν ήταν πολύ κατώτερη της αντιπάλου της. Ήταν πάντως για ένα ακόμα παιχνίδι πολύ μέτρια. Με την ήττα αυτή η Τουλούζ την έπιασε στην 4η θέση και τους 53 βαθμούς, έχοντας και οι δυο 6 βαθμούς διαφορά από την 3η Λιλ. Η ομάδα του Γκαρντ έχει αρκετές ευκαιρίες να σώσει τη χρονιά, κατακτώντας το κύπελλο στον τελικό του επόμενου Σαββάτου κόντρα στην Κεβιγί (ομάδα γ’ κατηγορίας), ενώ μπορεί να κάνει το 3/3 έχοντας τρία συνεχόμενα εντός να δώσει για το πρωτάθλημα (Λοριάν, Βαλενσιέν, Μπρεστ). Εκτός οι αμυντικοί Σισοκό (25 συμμ.) και Μενσά (1 συμμ.), ο μέσος Έντερσον (15 συμμ./2 γκ.) και ο επιθετικός Ταφέρ.


Εντός: 11-2-2
Γκολ: 33-19
Τελευταία 5: 3-1-1


ΛΟΡΙΑΝ: Έπαιξε πολύ καλά απέναντι στην πρωτοπόρο Μονπελιέ στην εντός έδρας αναμέτρηση των δύο ομάδων, παίρνοντας δίκαια τη νίκη με 2-1. Με το ημίχρονο να λήγει 0-0, οι φιλοξενούμενοι της έκανα δώρο το πρώτο γκολ, με το αυτογκόλ του Μπεντιμό (69’), ενώ ο Κάμπελ διπλασίασε τα τέρμα της Λοριάν 8 λεπτά αργότερα. Η Μονπελιέ ισοφάρισε αμέσως (78’), αλλά δεν κατάφερε κάτι παραπάνω μέχρι το τέλος. Ανέβηκε έτσι στη 13η θέση, αλλά ακόμα δεν έχει ξεμπλέξει με τις περιπέτειες, αφού βρίσκεται μόλις στους 2 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Δεν έχει κερδίσει ποτέ στο Ζερλάν. (0-2-5). Εκτός ο τερματοφύλακας Λεκόμ (5 συμμ.), ο αμυντικός Γκασαμά (8 συμμ.), ο μέσος Ντουκουρέ και οι επιθετικοί Κερσία (3 συμμ.) και Σουνού (15 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).


Εκτός: 1-6-9
Γκολ: 13-30
Τελευταία 5: 2-1-2


Πρόταση: Η Λυόν έχει μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο, αλλά επιπλέον χρειάζεται νίκη που θα της ανεβάσει τη ψυχολογία μετά την απώλεια του Λιγκ Καπ και ενόψει τελικού κυπέλλου. Αφού κέρδισε ήδη δύο φορές φέτος τη Λοριάν εκτός έδρας, το ίδιο αναμένεται να κάνει και εντός, με τον άσο να βρίσκεται στο 1.53 (Expekt).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση