» » » » » Preview Ligue 2 Μονακο - Ναντ: Ανεβαίνει η Μονακό

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Ligue 2 Μονακο - Ναντ: Ανεβαίνει η Μονακό
Περίοδο φόρμας διανύει η Μονακό, που υποδέχεται τη Ναντ στην 31η αγωνιστική της Ligue 2.


Να επικρατήσει η Ναντ με 2-1 προσφέρεται στο 15,00.


Ξεφεύγει από τα… πλοκάμια του υποβιβασμού, όπως φαίνεται, η Μονακό, που με συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα αφήνει πίσω της την κάκιστη πορεία.



Οι Μονεγάσκοι επικράτησαν με 1-0 της Λανς την τελευταία αγωνιστική και διπλασίασαν τα συνεχόμενα τρίποντα (καθώς είχε προηγηθεί το 2-1 επί της Σατορού) και έφτασαν στις τέσσερις νίκες στις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους.


Αποτελέσματα που έχουν οδηγήσει την ομάδα του Πριγκιπάτου στη 14η θέση της γενικής βαθμολογίας με 37 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από τις θέσεις του υποβιβασμού.


Τους γηπεδούχους "στηρίζει" και η παράδοση, με την ομάδα του Λουντοβίκ Ζουλί να μετράει εννιά νίκες και δύο ισοπαλίες στις 15 τελευταίες φορές που υποδέχτηκε τη Ναντ, με μία δέκατη νίκη να προσφέρεται στο 2,00.


Το over στην αναμέτρηση της Μονακό με τη Ναντ προσφέρεται στο 2,25.


Στην 8η θέση της γενικής κατάταξης φιγουράρει η Ναντ, που με τους 42 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει απέχει δύο τρίποντα από την πρώτη προνομιούχο τριάδα.


Την τελευταία αγωνιστική οι φιλοξενούμενοι κόλλησαν στο 1-1 με την Τρουά, παρέμειναν για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από το τρίποντο και αύξησαν το ποσοστό του under από την εκκίνηση στο 57%.


Είχαν προηγηθεί για την ομάδα του Λαντρί Σοβέν η ήττα με 0-1 από τη Λανς καθώς και οι ισοπαλίες με Μπουλόν (3-3) και Λε Μαν (0-0).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση