» » » » » » Preview Premier League Σουονσι - Νιουκαστλ: Στο κυνήγι της 5ης θέσης η Νιουκάστλ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Premier League Σουονσι - Νιουκαστλ: Στο κυνήγι της 5ης θέσης η Νιουκάστλ
Προϊστορία: 0-2-1
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΣΟΥΟΝΣΙ 0-0


ΣΟΥΟΝΣΙ: Δεύτερη συνεχόμενη ήττα γνώρισε η ομάδα της Ουαλίας, αυτή τη φορά εκτός έδρας από την Τόττεναμ με 3-1. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 1-0, αλλά ο Σίγκουρντσον στο 59’ ισοφάρισε, σκορ που άλλαξε στο τελευταίο τέταρτο, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν άλλες δύο φορές και να παίρνουν δίκαια. Μαθηματικά δεν έχει εξασφαλιστεί η πρόκριση, αλλά με 11 βαθμούς διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη θα ήταν αυτοκτονία, αν έμπλεκε σε περιπέτειες στο τέλος της χρονιάς. Άλλωστε η αξιοπρεπέστατη φετινή της παρουσία στην Πρέμιερ δεν προμηνύει κάτι τέτοιο. Ο Ρότζερς δε μπορεί να υπολογίζει στον μέσο Αγκουστιέν (13 συμμ.) και στον μακροχρόνια απόντα μέσο Μποντέ. Αμφίβολος ο μέσος Ορλάντι (2 συμμ.).



Εντός: 6-6-3
Γκολ: 19-12
Τελευταία 5: 3-0-2



ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Έχοντας τον Παπί Σισέ σε εξαιρετική μέρα, η Νιουκάστλ επικράτησε εντός έδρας της Λίβερπουλ με 2-0 με το Σενεγαλέζο στράικερ να σκοράρει δύο φορές (19’, 59’). Μάλιστα η εμφάνιση του Σισέ υποχρέωσε τον Πάρντιου να του δώσει τα εύσημα, χαρακτηρίζοντας τον τρόπο παιχνιδιού του παρόμοιο με του Άλαν Σίρερ. Όπως όλα δείχνουν, η Νιουκάστλ έχει εξασφαλισμένη την 6η θέση, απέχοντας 10 βαθμούς από την 7η Έβερτον 10 βαθμούς. Σκοπός της πλέον να ξεπεράσει την Τσέλσι με την οποία ισοβαθμεί στους 53 βαθμούς και να πάρει το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ, αν και ακόμα υπάρχουν ελπίδες στην ομάδα για μία θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού Τόττεναμ (4η) και Άρσεναλ (3η) βρίσκονται πέντε βαθμούς μπροστά. Εκτός οι αμυντικοί Κολοτσίνι (29 συμμ.) και Στίβεν Τέιλορ (14 συμμ.), ο μέσος Γκάθρι (16 συμμ./1 γκ.) και οι επιθετικοί Σάμι Αμεόμπι (10 συμμ.), Λόβενκραντς (9 συμμ./1 ασίστ) και Μπεστ (18 συμμ./4 γκ./2 ασίστ). Αμφίβολος ο μέσος Μαρβό (6 συμμ./1 ασίστ) που ετοιμάζεται να επιστρέψει μετά από 5 μήνες απουσίας.


Εκτός: 6-3-6
Γκολ: 22-27
Τελευταία 5: 3-1-1


Πρόταση: Δεν θα είναι εύκολη η αποστολή της Νιουκάστλ αλλά το κίνητρο είναι σίγουρα με το μέρος της, αφού η Σουόνσι θα παίξει χωρίς άγχος και χωρίς να διεκδικεί τίποτα παραπάνω πέρα από τη συνέχιση των επιτυχημένων εμφανίσεων της. Μοναδική αξιόλογη επιλογή το Χ2 που το βρίσκουμε ως και 1.53 (Bwin).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση