» » » » » » » Preview Premier League: Μάχες με φόντο το Champions League

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Premier League: Μάχες με φόντο το Champions League
15:30 ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ  – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Προϊστορία: 39-34-66
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 3-1


ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Άνετη εκτός έδρας επικράτηση πέτυχε η Νιουκάστλ την προηγούμενη Κυριακή απέναντι στη Γουέστ Μπρομ. Στο ημίχρονο βρέθηκε να προηγείται με 0-3, χάρη στα γκολ των Σισέ (6’, 34’) και Μπεν Αρφά (12’), με τους γηπεδούχους απλά να καταφέρνουν να μειώσουν σε 1-3 στο 53’, που ήταν και το τελικό σκορ. Συνεχίζει τη φετινή της εξαιρετική χρονιά η Νιουκάστλ, η οποία στη δεύτερη σεζόν της μετά την άνοδο από την Τσάμπιονσιπ, διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη. Βρίσκεται στην 6η θέση με 50 βαθμούς, ισοβαθμώντας με την Τσέλσι που είναι 5η, επιτρέποντας στην ομάδα του Άλαν Πάρντιου να κάνει όνειρα ακόμα και για έξοδο στο Ch.L., όσο δύσκολο και να είναι λόγω του μεγάλου ανταγωνισμού. Εκτός οι αμυντικοί Κολοτσίνι (29 συμμ.) και Στίβεν Τέιλορ (14 συμμ.), ο μέσος Μαρβό (6 συμμ./1 ασίστ) και οι επιθετικοί Σάμι Αμεόμπι (10 συμμ.), Λόβενκραντς (9 συμμ./1 ασίστ) και Μπεστ (18 συμμ./4 γκ./2 ασίστ).  Αμφίβολος ο αμυντικός Ράιαν Τέιλορ (25 συμμ./2 γκ./3 ασίστ), ενώ λογικά επιστρέφουν ο μέσος Τιοτέ (17 συμμ.) και ο επιθετικός Σισέ (6 συμμ./5 γκ.).



Εντός: 8-5-2
Γκολ: 22-15
Τελευταία 5: 2-2-1


ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τραγικοί οι κόκκινοι στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Γουίγκαν, από την οποία έχασα με 1-2. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 30’, ισοφάρισαν προσωρινά στο 48’ με τον Σουάρεζ, αλλά στο 63’ δέχτηκαν και δεύτερο τέρμα, αναγκάζοντας τους να υποστούν δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα. Η Λίβερπουλ βρίσκεται στη χειρότερη φετινή της φόρμα, έχοντας πέντε ήττες στα έξι τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Αυτή η καθίζηση έχει προέλθει καθαρά από την κατάκτηση του Λιγκ Καπ και την αυτόματη έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ, με τον Νταλγκλίς να δηλώνει πως δε ξέρει γιατί παρουσιάζεται έτσι η ομάδα. Να θυμίσουμε ότι οι δύο τελευταίες ήττες ήρθαν από δύο εκ των ουραγών του πρωταθλήματος. «Βάλσαμο» στην κακή πορεία του πρωταθλήματος η συμμετοχή στον ημιτελικό του κυπέλλου. Ο μέσος Τσάρλι Άνταμ (28 συμμ./2 γκ./6 ασίστ) χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Εκτός οι μέσος Λούκας (12 συμμ.). Αμφίβολοι οι αμυντικοί Κέλι (10 συμμ.) και Άγκερ (21 συμμ.) και ο επιθετικός Μπέλαμι (21 συμμ./6 γκ./2 ασίστ). Πιθανότατα επιστρέφει ο αμυντικός Τζόνσον (18 συμμ./1 γκ.)


Εκτός: 6-1-8
Γκολ: 17-19
Τελευταία 5: 1-0-4


Πρόταση: Με τις απουσίες που έχει η Λίβερπουλ και την αδιαφορία που δείχνει στα ματς για το πρωτάθλημα, θα πάμε με τον άσο της Νιουκάστλ (2.90 VistaBet), που εμφανίζεται σαφώς πιο σοβαρή στους αγώνες της και έχει σημαντικό κίνητρο για να ανεβεί στη βαθμολογία.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

18:00 ΤΟΤΤΕΝΑΜ  – ΣΟΥΟΝΣΙ

Προϊστορία: 2-1-2
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΣΟΥΟΝΣΙ-ΤΟΤΤΕΝΑΜ 1-1


ΤΟΤΤΕΝΑΜ: Σε ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι, η Τόττεναμ ήρθε ισόπαλη με την Τσέλσι στ Στάμφορντ Μπριτζ με 0-0, μένοντας για πέμπτο σερί αγώνα στο πρωτάθλημα μακριά από τις νίκες. Μετράει δύο συνεχόμενες ισοπαλίες και τρεις ήττες στα πέντε τελευταία. Μπορεί να έπεσε από την 3η θέση, αλλά η διαφορά με την Άρσεναλ είναι στους τρεις βαθμούς και με μία νίκη απέναντι στη Σουόνσι έχει την ευκαιρία να την πλησιάσει ή και να την πιάσει στη βαθμολογία (ανάλογα φυσικά με το αποτέλεσμα στον αγώνα της Άρσεναλ). Μεσοβδόμαδα πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου, επικρατώντας της Μπόλτον με 3-1 στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν (74’ Νέλσεν, 77’ Μπέιλ, 93’ Σαχά / 90’ Ντέιβις), και θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι ακριβώς σε δύο εβδομάδες με στόχο τη συμμετοχή στον τελικό. Το ματς με τη Μπόλτον είχε αναβληθεί λόγω της κατάρρευσης του Μουάμπα της Μπόλτον στο 41’. Εκτός ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Γκόμεζ (0 συμμ.), ο αμυντικός Ντόσον (7 συμμ.) και ο μέσος Χάντλστοουν (2 συμμ.). Λογικά επιστρέφουν ο αμυντικός Κινγκ (19 συμμ.) και ο μέσος Λένον (15 συμμ./3 γκ./3 ασίστ).


Εντός: 10-3-2
Γκολ: 31-14
Τελευταία 5: 0-2-3


ΣΟΥΟΝΣΙ: Η Σουόνσι ηττήθηκε από την Έβερτον με 0-2 εντός έδρας και σταμάτησε το νικηφόρο σερί των τριών αγωνιστικών, έχοντας κρατήσει το μηδέν και στις τρεις περιπτώσεις. Παρά τα δύο γκολ που δέχτηκε, έχει τη δεύτερη καλύτερη εντός έδρας άμυνα πίσω από την Σίτι, έχοντας δεχτεί 12 γκολ σε 15 αναμετρήσεις (όσα και η Άρσεναλ με τη Λίβερπουλ). Η χρονιά κάθε άλλο παρά αποτυχημένη μπορεί να θεωρηθεί, αφού η Σουόνσι, στην πρώτη συμμετοχή της στην Πρέμιερ από το 1983, έχει καταφέρει να βρίσκεται στην πρώτη 10αδα παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, αν και είναι η ομάδα με το μικρότερο μπάτζετ στην κατηγορία. Εκτός ο αμυντικός Κόλκερ (19 συμμ./1 ασίστ) και ο μέσος Αγκουστιέν (13 συμμ.). Αμφίβολος ο μέσος Ορλάντι (2 συμμ.).


Εκτός: 4-3-8
Γκολ: 15-24
Τελευταία 5: 3-0-2


Πρόταση: Δεν έχει περιθώρια για λάθη η Τόττεναμ και μετά από πέντε αγώνες χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, θα πετύχει τη νίκη απέναντι στη συμπαθέστατη Σουόνσι. Άσος στο 1.44 (Expekt)
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση