» » » » Preview Premier League : Για μία θέση στο Champions League

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Premier League : Για μία θέση στο Champions League
17:00 ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ  – ΜΠΟΛΤΟΝ

Προϊστορία: 46-16-35
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΠΟΛΤΟΝ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 0-2

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Πήρε σπουδαίο διπλό εκτός έδρας από τη Σουόνσι έχοντας σε πολύ καλή μέρα για ακόμα ένα παιχνίδι τον Παπί Σισέ, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα για την ομάδα του. Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη για τη Νιουκάστλ, η οποία συνεχίζει χέρι-χέρι με την Τσέλσι στη διεκδίκηση της 5ης θέσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Νιουκάστλ στις τέσσερις τελευταίες νίκες της έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ, ενώ έχει πετύχει 8, εκ των οποίων τα 7 προήλθαν από τον Σενεγαλέζο φορ. Με μία νίκη απέναντι στη Μπόλτον, και αναλόγως του αποτελέσματος στο Άρσεναλ-Σίτι, μπορεί να πιάσει την 4η πλέον Τόττεναμ στους 59 βαθμούς. Εκτός οι αμυντικοί Στίβεν Τέιλορ (14 συμμ.) και Κολοτσίνι (29 συμμ.) οι μέσοι Γκάθρι (16 συμμ./1 γκ.) και Μαρβό (6 συμμ./1 ασίστ), και οι επιθετικοί Σάμι Αμεόμπι (10 συμμ.), Λόβενκραντς (9 συμμ./1 ασίστ), Μπεστ (18 συμμ./4 γκ./2 ασίστ) και Ομπερτάν (22 συμμ./1 γκ./3 ασίστ). Αμφίβολος ο μέσος Καμπαγιέ (28 συμμ./2 γκ.).


Εντός: 9-5-2
Γκολ: 24-15
Τελευταία 5: 4-0-1
ΜΠΟΛΤΟΝ: Με κατεβασμένα χέρια έχασε από τη Φούλαμ εντός έδρας με 3-0, τερματίζοντας έτσι το νικηφόρο σερί των τριών τελευταίως αγωνιστικών. Παρέμεινε έτσι μόλις μία θέση και ένα βαθμό πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες που κινδυνεύουν (16η-19η) και δε μπόρεσε να εκμετταλευτεί το γεγονός ότι όλες τους έχασαν. Τουλάχιστον έχει ένα παιχνίδι λιγότερο και με μία νίκη σήμερα μπορεί να αυξήσει τη διαφορά στους 4 βαθμούς. Παραμένουν εκτός οι αμυντικοί Μιρς (1 συμμ.) και Ράιλι (3 συμμ.) και οι μέσοι Χόλντεν, Λι και Γκάρντνερ (4 συμμ.). Ο μέσος Μουάμπα (20 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) με το γνωστό πλέον σε όλους πρόβλημα στην καρδιά, βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο με την κατάσταση του να δείχνει βελτίωση.

Εκτός: 5-0-10
Γκολ: 17-31
Τελευταία 5: 3-0-2

Πρόταση: Πολύ ανεβασμένη η Νιούκαστλ, που δείχνει να πιστεύει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά δε θα έχει εύκολο έργο απέναντι στη Μπόλτον που καίγεται για βαθμούς και θέλει να ξεφύγει όσο το δυνατόν πιο μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Πολύ πιθανή η ισοπαλία, με το σημείο να πληρώνει στο 4.20 (SportingBet).
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
17:00 ΤΟΤΤΕΝΑΜ  – ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ

Προϊστορία: 18-12-11
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ-ΤΟΤΤΕΝΑΜ 0-2

ΤΟΤΤΕΝΑΜ: Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις νίκες η Τόττεναμ και αναδείχτηκε ισόπαλη με 0-0 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σάντερλαντ. Μετά από αυτή την ισοπαλία, παρέμεινε αήττητη για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι ανεβαίνοντας στη 3η θέση για μια μέρα, αλλά μετά τη χθεσινή νίκη της Άρσεναλ επί της Σίτι ξανάπεσε στην 4η. Μονόδρομος η νίκη, με τις Τσέλσι και Νιούκαστλ να έχουν πλησιάσει στους 3 βαθμούς. Την Κυριακή θα υποδεχθεί την Τσέλσι, παιχνίδι που θα κρίνει πολλά για τις θέσεις 3 ως 6. 5 νίκες και μία ισοπαλία μετράει η Τόττεναμ στις 6 τελευταίες συναντήσεις της με την Νόργουϊτς. Παραμένουν εκτός ο τερματοφύλακας Γκόμεζ, ο αμυντικός Ντόσον (7 συμμ.) και οι μέσοι Χάντλστοουν (2 συμμ.), Τζένας και Μπέντλεϊ.

Εντός: 11-3-2
Γκολ: 34-15
Τελευταία 5: 1-3-1

ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ: Αν και αγωνίζεται χωρίς κάποιο κίνητρο κάθε άλλο παρά αγγαρεία ήταν το ματς με την Έβερτον. Έβγαλε ψυχή και παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ (23’, 61’) κατάφερε να ισοφαρίσει και στις δύο περιπτώσεις με τους Χόουσον (39’) και Ολτ (74’). Αν και ανέβηκε μόλις φέτος στην Πρέμιερ, ως δευτεραθλήτρια της Τσάμπιονσιπ, η χρονιά θεωρείται ήδη επιτυχημένη, έχοντας δείξει εδώ και καιρό ότι θα εξασφάλιζε από νωρίς την παραμονή. Εκτός ο τερματοφύλακας Ρουντ (2 συμμ.), οι αμυντικοί Αγιάλα (7 συμμ.) και Τάιρνι (17 συμμ./1 ασίστ), ο μέσος Πίλκινγκτον (25 συμμ./7 γκ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Vaughan (3 συμμ.).

Εκτός: 4-4-8
Γκολ: 19-30
Τελευταία 5: 1-2-2

Πρόταση: Η Τόττεναμ, έχοντας σκοράρει και στα 21 τελευταία εντός σε όλες τις διοργανώσεις και με τη Νόργουιτς να προέρχεται από 7 G/G στα 9 τελευταία και να παίζει χωρίς άγχος, δεν αποκλείεται να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, με το G/G να πληρώνει στο 1.80  (William Hill).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
22:00 ΦΟΥΛΑΜ  – ΤΣΕΛΣΙ

Προϊστορία: 3-14-28
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΤΣΕΛΣΙ-ΦΟΥΛΑΜ 1-1
ΛΙΓΚ ΚΑΠ (21/09/11): ΤΣΕΛΣΙ-ΦΟΥΛΑΜ 0-0

ΦΟΥΛΑΜ: Αν και αδιάφορη στο πρωτάθλημα, δε δυσκολεύτηκε να επικρατήσει εύκολα εκτός έδρας της Μπόλτον με 3-0. Σκόρερ οι Ντέμπσεϊ (38’, 45’) και Ντιαρά (81’). Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχομένη νίκης της που την έφερε στην 10η θέση. Θα παίξει χωρίς άγχος και μόνο για το γόητρο απέναντι στην Τσέλσι, από την οποία στις 6 από τις 9 τελευταίες συναντήσεις τους. Σίγουρα εκτός o αμυντικός Γκριγκέρα (5 συμμ.), ο μέσος Σίντγουελ (14 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και οι επιθετικοί Άντι Τζόνσον (20 συμμ./3 γκ./1 ασίστ), Ρουίζ (27 συμμ./2 γκ.) και Πογκρέμπνιακ (7 συμμ./5 γκ.).

Εντός: 8-4-4
Γκολ: 31-23
Τελευταία 5: 2-0-3

ΤΣΕΛΣΙ: Με αρκετή δόση τύχης επικράτησε εντός έδρας της Γουίγκαν, αφού χρειάστηκε να περιμένει μέχρι το 93’ για να πετύχει το νικητήριο τέρμα. Σκόρερ ο Μάτα, ενώ νωρίτερα στο 61’ είχε ανοίξει το σκορ ο Ιβάνοβιτς, με τον Ντιαμέ να ισοφαρίζει στο 81’ με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής. Παρέμεινε έτσι αήττητη για τρίτο παιχνίδι πρωταθλήματος, ενώ μαζί με τις νίκες κόντρα στη Μπενφίκα, έφτασε τις τέσσερις στα τέσσερα τελευταία. Συνεχίζει να «καλοβλέπει» και αυτή με τη σειρά της την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, απέχοντας μόλις τρεις βαθμούς από την 4η Τόττεναμ και ισοβαθμώντας στους 56 με τη Νιούκαστλ. Εξαιρετική η παράδοση των μπλε απέναντι στη Φούλαμ από την οποία έχει χάσει μόλις τρεις φορές στις 45 (!) συναντήσεις τους, ενώ στις τελευταίες πέντε επισκέψεις τους στο Κρέιβεν Κότατζ μετράνε 3 νίκες και 2 ισοπαλίες. Συνεχίζουν εκτός οι αμυντικοί Τέρι (25 συμμ./4 γκ./1 ασίστ) και Κόουλ (30 συμμ./6 ασίστ), και ο μέσος Λάμπαρντ (27 συμμ./10 γκ./5 ασίστ).

Εκτός: 6-5-5
Γκολ: 22-17
Τελευταία 5: 3-1-1

Πρόταση: Αν και αδιάφορη, η Φούλαμ ακόμα παραμένει επικίνδυνη. Η Τσέλσι πρέπει να κυνηγήσει τη νίκη οπωσδήποτε, αν θέλει να πετύχει το στόχο της. Δεν αποκλείεται να έχουμε πάνω από 2.5 στην αναμέτρηση, με το over να πληρώνει στο 1.87 (Expekt).

William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση