» » » » » Preview Primera Division Μάλαγα - Σανταντερ: Βλέπει "σεντόνι" η Μάλαγα

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Primera Division Μάλαγα - Σανταντερ: Βλέπει "σεντόνι" η Μάλαγα
Προϊστορία: 10-5-6
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ-ΜΑΛΑΓΑ 1-3

ΜΑΛΑΓΑ: Αν και πολύ καλύτερη της αντιπάλου της, η Μάλαγα γνώρισε απρόσμενη εντός έδρας από την Μπέτις με 2-0. Δημιούργησε πολλές φάσεις αλλά οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν πιο τυχεροί, σκοράροντας και στις δύο περιπτώσεις από στημένες φάσεις. Ήταν η πρώτη ήττα μετά από έξι αγώνες, μένοντας έτσι στους 47 βαθμούς, πέφτοντας στην 5η θέση μετά τη χθεσινή νίκη της Λεβάντε. Καλή παράδοση απέναντι στη Σανταντέρ, από την οποία έχει χάσει έξι φορές στις 21 τελευταίες συναντήσεις τους, ενώ έχει κερδίσει και στις τελευταίες τέσσερις, με τις τρεις από αυτές να είναι εκτός έδρας. Δε θα είναι διαθέσιμοι ο βασικός τερματοφύλακας Καμπαγιέρο (28 συμμ.), ο αμυντικός Ροζάριο, οι μέσοι Χοακίν (19 συμμ./2 γκ./2 ασίστ), Μπαπτίστα (4 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και Τουλαλάν (25 συμμ./3 γκ.).


Εντός: 10-2-3
Γκολ: 29-20
Τελευταία 5: 3-1-1

ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ: Έφτασε τα 12 ματς χωρίς νίκη για η Σανταντέρ, χάνοντας εντός έδρας και από την Γρανάδα με 0-1, με γκολ από πέναλτι στο 89’. Με την «κατηφόρα» να συνεχίζεται, οι ελπίδες για παραμονή συνεχώς μειώνονται, αφού παραμένει στη 19η θέση, με τη σωτηρία να βρίσκεται 7 βαθμούς μακριά. Είναι η πιο αντι-παραγωγική ομάδα της Πριμέρα έχοντας σημειώσει μόλις 23 γκολ. Ούτε η αλλαγή προπονητή φαίνεται να βοηθάει τη Σανταντέρ, με τον Θερβέρα να έχει μόλις μία ισοπαλία στα πέντε παιχνίδια που βρίσκεται στην ομάδα. Αμφίβολοι δίνονται ο βασικός τερματοφύλακας Τόνιο (25 συμμ.) και ο επιθετικός Ακόστα (15 συμμ./1 γκ.).

Εκτός: 1-6-7
Γκολ: 14-29
Τελευταία 5: 0-1-4

Πρόταση: Δεν έχει πολλά περιθώρια η Μάλαγα για απώλεια βαθμών και δύσκολα να χάσει και σε δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι, απέναντι σε μία από τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας. Ενδεικτική επιλογή ο άσος του 1.40 (Interwetten).

William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση