» » » » » Preview Primera Division : Το come-back της Βαλένθια

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Primera Division : Το come-back της Βαλένθια
21:00 ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

Προϊστορία: 10-2-3
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ 1-2


ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Εξαιρετική εκτός έδρας εμφάνιση για τη Βαλένθια απέναντι στη Ρεάλ, την κόντραρε στα ίσια, κάνοντας μάλιστα και δύο δοκάρια. Δίκαιο το 0-0 και για τις δύο ομάδες, που η καθεμιά με τη σειρά της είχε ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Μπορεί να παρέμεινε χωρίς νίκη για τέταρτο σερί παιχνίδι, αλλά το 0-0 στο Μπερναμπέου μπορεί να χαρακτηριστεί και σαν νίκη, που θα βοηθήσει κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι. Μετά τη νίκη της Μάλαγα τη Δευτέρα, έπεσε στη 4η θέση, ένα βαθμό πίσω, και πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες αν θέλει να διεκδικήσει την απευθείας είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Μοναδική απουσία ο μέσος Μπανέγκα (13 συμμ.).



Εντός: 7-4-4
Γκολ: 27-19
Τελευταία 5: 1-2-2


ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Διέσυρε την Οσασούνα με 6-0 εντός έδρας και πλέον μπήκε και η Ράγιο στη διεκδίκηση μίας θέσης που οδηγεί Ευρώπη. Σκόρερ της αναμέτρησης οι Μοβίγια (5’), Μίτσου (17’, 28’), Ντιέγκο Κόστα (36’), Αρμεντέρος (57’) και Τίτο (79’). Παρέμεινε στη 12η θέση, αλλά πλησίασε στους 3 βαθμούς την 6η θέση. Μπορεί να χαρακτηριστεί η πιο αλλοπρόσαλλη ομάδα της Πριμέρα, αφού μπορεί να «φάει» τέσσερα η πέντε στη μία αγωνιστική και την επόμενη να διασύρει οποιοδήποτε αντίπαλο. Τιμωρημένος ο μέσος Πίτι (13 συμμ./3 γκ.). Αμφίβολοι οι μέσοι Αρμεντέρος (11 συμμ./2 γκ.) και Χάβι Φουέγο (30 συμμ.).


Εκτός: 5-3-7
Γκολ: 20-35
Τελευταία 5: 2-0-3


Πρόταση: Μετά από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα στο Μεστάγια και βλέποντας τη Μάλαγα να συνεχίζει ακάθεκτη, ήρθε η ώρα η Βαλένθια να κερδίσει (1.50 William Hill), ανεβαίνοντας έστω και προσωρινά, ξανά στην 3η θέση.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

23:00 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Προϊστορία: 35-2-9
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 4-1


ΑΤΛΕΤΙΚΟ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Δέχτηκε πολύ γρήγορα δύο γκολ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λεβάντε (1’, 9’), τα οποία ήταν αρκετά για να γνωρίσει την ήττα, χωρίς να μπορέσει να αντιδράσει στο υπόλοιπο του αγώνα, ενώ τελείωσε το ματς με παίχτη λιγότερο χάρη στην αποβολή του Μιράντα στο 83’. Παρά την ήττα έμεινε στους 42 βαθμούς, ένα μόλις πίσω από την Οσασούνα, και βρίσκεται ακόμα στο κυνήγι της 6ης θέσης και της εξόδου στην Ευρώπη. Δυστυχώς έχει να αντιμετωπίσει απόψε τη Ρεάλ, από την οποία χάνει… συνεχώς και παντού. Ούτε και το υπόλοιπο πρόγραμμα όμως την ευνοεί, έχοντας να αντιμετωπίσει ομάδες με κίνητρο. Τιμωρημένοι ο βασικός αμυντικός Μιράντα (23 συμμ./1 γκ.), ο μέσος Μάριο Σουάρες (23 συμμ.) και ο επιθετικός Σάλβιο (25 συμμ./3 γκ.).


Εντός: 9-4-2
Γκολ: 29-10
Τελευταία 5: 2-0-3


ΡΕΑΛ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Τα βρήκε σκούρα απέναντι στη Βαλένθια στο Μπερναμπέου, είχε καλές ευκαιρίες και ένα δοκάρι, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Μετά το 0-0, η διαφορά από τη Μπαρτσελόνα μειώθηκε στους 4 βαθμούς, άκρως επικίνδυνο σενάριο, αφού θα την αντιμετωπίσει στο Καμπ Νου σε 10 ημέρες, ενώ τρεις μέρες νωρίτερα (17/4) θα δώσει τον πρώτο εκτός έδρας ημιτελικό στο Τσάμπιονς Λιγκ στο Αλιάνζ Αρίνα απέναντι στη Μπάγερν. Δεν έχει χάσει στις 22 τελευταίες αναμετρήσεις της με την Ατλέτικο ενώ μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες στο Βιθέντε Καλντερόν. Τελευταία ήττα της Ρεάλ από την Ατλέτικο το 1999. Θα αγωνιστεί πλήρης απέναντι στην Ατλέτικο.


Εκτός: 12-2-1
Γκολ: 40-10
Τελευταία 5: 2-3-0


Πρόταση: Πολύ δυνατή αναμέτρηση αναμένεται στο Βιθέντε Καλντερόν, με τη Ρεάλ να θέλει τη νίκη για να μην την πλησιάσει κι άλλο η Μπάρτσα, και την Ατλέτικο για να ξεπλύνει την ντροπή από τις τόσες «σφαλιάρες» που έχει φάει από τη συμπολίτισσα, αλλά και για το κυνήγι της 6ης θέσης. Πολύ πιθανό το over, το οποίο πληρώνει στο 1.53 (Bwin).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση