betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Premier League: Τελευταία ελπίδα για τη Σίτι
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  ΣΙΤΙ – ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Προϊστορία: 47-21-46
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ–ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 0-0


ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  ΣΙΤΙ: Σε ένα παιχνίδι με πολύ γρήγορα ρυθμό και με πολλές αψιμαχίες, η Σίτι έχασε από την Άρσεναλ εκτός έδρας με 1-0, ενώ τελείωσε το παιχνίδι και με 10, λόγω της κόκκινης που αντίκρισε ο Μπαλοτέλλι σε ένα αδικαιολόγητο σκληρό μαρκάρισμα στον Κλισί. Όπως είχε δηλώσει και ο Μαντσίνι πριν το παιχνίδι, με μία ήττα η ομάδα του θα αποχαιρετήσει το όνειρο για τίτλο και φαίνεται ότι έπεσε μέσα, αφού πλέον η Σίτι βρίσκεται 8 βαθμούς πίσω από τη Γιουνάιτεντ, 6 αγωνιστικές πριν το τέλος. Η διαφορά αυτή οφείλεται κυρίως στην κακή απόδοση της Σίτι το τελευταίο διάστημα, όπου μετράει μία μόλις νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Δύο προβλήματα έχει ο Μαντσίνι στη μεσαία γραμμή: εκτός ο Γιάγια Τουρέ (26 συμμ./4 γκ./4 ασίστ) ενώ ο Νταβίντ Σίλβα (30 συμμ./5 γκ./12 ασίστ) είναι
αμφίβολος. Βασικότερο πρόβλημα όμως η απουσία του Μπαλοτέλλι (22 συμμ./13 γκ.), μετά την κόκκινη που δέχτηκε στο παιχνίδι με την Άρσεναλ. Μονόδρομος η συμμετοχή του Τέβεζ ως βασικού, παρτενέρ του Τζέκο, ο οποίος δεν έχει σκοράρει στα 6 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος.


Εντός: 15-1-0
Γκολ: 47-10
Τελευταία 5: 1-2-2


ΓΟΥΕΣΤ  ΜΠΡΟΜ: Άνετη εντός έδρας νίκη πέτυχε η Γουέστ Μπρομ απέναντι στη Μπλάκμπερν με 3-0, ξεφεύγοντας από τη ζώνη του υποβιβασμού με 11 βαθμούς και κάνοντας σημαντικό βήμα για την αποφυγή περιπετειών μέχρι το τέλος της σεζόν. Σκόρερ οι Φορτουνέ (69’) και Ρίτζγουελ (85’), ενώ το σκορ είχε ανοίξει ο αμυντικός της Μπλάκμπερν Όλσον με αυτογκόλ στο 7’. Αυτή ήταν το πρώτο τρίποντο μετά από 4 ανεπιτυχή αποτελέσματα, που την ανέβασε στην 13η θέση. «Αγκάθι» στη μέχρι τώρα πορεία της Γουέστ Μπρομ η άμυνα, αφού το παιχνίδι με τη Μπλάκμπερν ήταν μόλις το 7ο φετινό (από τα 32 συνολικά) στο οποίο κράτησε το μηδέν. Εκτός ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Φάλοπ και οι μέσοι Τόμας (26 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Μόρισον (28 συμμ./4 γκ./3 ασίστ), Ριντ (22 συμμ./1 γκ./2 ασίστ) και Γκέρα (3 συμμ./1 ασίστ).


Εκτός: 6-4-6
Γκολ: 21-24
Τελευταία 5: 1-1-3


Πρόταση: Πιο χαμηλά ο άσος δεν πάει. Απόλυτα λογικό, με τις δεδομένες συνθήκες για τη Σίτι. Ας ελπίσουμε να το κάνει τουλάχιστον από το πρώτο 45λεπτο. Άσος από ημίχρονο στο 1.65 (Bwin). Ο Τζέκο για σκόρερ της αναμέτρησης πληρώνει στο 1.85 (Bwin).
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΟΥΙΓΚΑΝ  – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Προϊστορία: 14-0-0
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ-ΓΟΥΙΓΚΑΝ 5-0


ΓΟΥΙΓΚΑΝ: Αδικημένη αισθάνεται η Γουίγκαν μετά την εκτός έδρας ήττα από την Τσέλσι με 2-1. Το μοναδικό τέρμα των φιλοξενουμένων πέτυχε ο Ντιαμέ με ωραίο σουτ στο 82’, αλλά όπως φάνηκε δεν ήταν αρκετό, με τη Τσέλσι να σημειώνει και τα δύο τέρματα της (61’, 93’) από θέση οφσάιντ. Παρέμεινε έτσι σε πολύ δύσκολη θέση, 19η στο πρωτάθλημα, ισοβαθμώντας με Μπλάκμπερν και ΚΠΡ στους 28 βαθμούς, υστερώντας όμως στη διαφορά γκολ. Έχει άλλωστε τη χειρότερη επίθεση στη φετινή Πρέμιερ. Τουλάχιστον έχει βρει κάποιο ρυθμό στην επιθετική της λειτουργία και έχει καταφέρει να σκοράρει σε όλα τα τελευταία ματς, όπου μετράει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και μία (άδικη) ήττα. Μοναδική απουσία ο βασικός επιθετικός Ροδαλέγκα (22 συμμ./2 γκ./3 ασίστ).


Εντός: 2-7-7
Γκολ: 14-25
Τελευταία 5: 2-2-1


ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Με τη βοήθεια του… διαιτητή, πήρε πέναλτι στο 14’ που ευστόχησε ο Ρούνεϊ και παίζοντας με παίχτη παραπάνω δε δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της ΚΠΡ, σκοράροντας ξανά στο 68’ με τον Σκόουλς. Αυτή ήταν η όγδοη συνεχόμενη νίκη για τη Γιουνάιτεντ, χωρίς να δεχτεί γκολ στις πέντε τελευταίες και με συντελεστή τερμάτων 12-0 (!). Στο +8 από τη Σίτι, θα είναι θαύμα αν καταφέρει να μην πάρει τον 20ο τίτλο της στην Πρέμιερ. «Πελάτης» η Γουίγκαν για τη Μάντσεστερ, έχοντας το απόλυτο των νικών στις 14 τελευταίες συναντήσεις τους. Συνεχίζουν εκτός Φλέτσερ, Βίντιτς, Όουεν και Λίντεγκααρντ. Το ίδιο ισχύει και για τον επιθετικό Άντερσον (10 συμμ./2 γκ./1 ασίστ), επέστρεψε τραυματίας από την ΚΠΡ ο επιθετικός Μακέντα (3 συμμ.). Αμφίβολος ο μέσος Νάνι (24 συμμ./6 γκ./8 ασίστ).


Εκτός: 12-3-1
Γκολ: 36-12
Τελευταία 5: 5-0-0


Πρόταση: Από τρία συνεχόμενα under προέρχεται η Γιουνάιτεντ, αλλά σήμερα αντιμετωπίζει τη Γουίγκαν, η οποία έχει σκοράρει και στα πέντε τελευταία της. Δεν αποκλείεται να έχουμε πάνω από2.5 τέρματα, με το over να πληρώνει στο 1.60 (William Hill).
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΓΟΥΛΒΣ  – ΑΡΣΕΝΑΛ

Προϊστορία: 25-25-44
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΑΡΣΕΝΑΛ-ΓΟΥΛΒΣ 1-1


ΓΟΥΛΒΣ: Ένα από τα χειρότερα ρεκόρ της Πρέμιερ έπιασε η Γουλβς, που έφτασε τα 20 παιχνίδια με μία μόλις νίκη. Το Σάββατο γνώρισε την έκτη συνεχόμενη ήττα της, χάνοντας από τη Στόουκ εκτός έδρας με 2-1. Σκόρερ του μοναδικού της τέρματος ο Κάιτλι στο 26’, ο οποίος άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, αλλά όπως φάνηκε δεν ήταν αρκετό. Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι ότι στα τρία τελευταία η Γουλβς κατάφερε να σκοράρει πρώτη αλλά σε κανένα από τα τρία δεν κατάφερε να πάρει κάποιο βαθμό. Παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας, με 22 βαθμούς, 6 μακριά από τη σωτηρία, έχοντας τη χειρότερη άμυνα (70, δέχεται περίπου 2.2/αγώνα) και τη δεύτερη χειρότερη επίθεση. Μαθηματικά έχει κάποιες ελπίδες, αλλά με την εικόνα της να είναι από μέτρια εως κάκιστη, δύσκολα να ανατρέψει το σκηνικό. Αν το κάνει πάντως θα πρόκειται για θαύμα. Εκτός ο αμυντικός Κράντοκ (1 συμμ.) και οι μέσοι Χαντ (21 συμμ./3 γκ./1 ασίστ) και Ο’Χάρα (19 συμμ./2 γκ./1 ασίστ).


Εντός: 3-2-11
Γκολ: 19-38
Τελευταία 5: 0-0-5


ΑΡΣΕΝΑΛ: Πολύ δίκαια κατάφερε να επικρατήσει εντός έδρας της Σίτι με 1-0, με γκολ που σημείωσε ο Αρτέτα στο 87’, ενώ είχε και τρία δοκάρια. Πέρα από την επιστροφή στις νίκες (μετρούσε 6 συνεχόμενες πριν την ήττα από την ΚΠΡ) είδε την Τόττεναμ να χάνει και πλέον βρίσκεται 2 βαθμούς μπροστά της, έχοντας μάλιστα και αγώνα λιγότερο. Με μία νίκη σήμερα και με τη διαφορά να φτάνει στους πέντε βαθμούς, η Άρσεναλ θα είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάληψη της 3ης θέσης. Πανευτυχής ο Βενγκέρ, ο οποίος όχι μόνο σώζει τη χρονιά, αλλά αντιστρέφει το κακό κλίμα γύρω από το όνομα του προ δύο μηνών, που τον ήθελε να αποχωρεί από την ομάδα λόγω της κακής τότε πορείας. Εκτός ο αμυντικός Μερτεσάκερ (21 συμμ.) και οι μέσοι Ντιαμπί (2 συμμ.), Κοκελίν (8 συμμ./1 ασίστ), Φριμπόνγκ (6 συμμ.) και Γουίλσιρ. Τιμωρημένος ο αμυντικός Κοσκιελνί (29 συμμ./1 γκ.).


Εκτός: 7-2-7
Γκολ: 28-29
Τελευταία 5: 4-0-1


Πρόταση: Χαμηλό το διπλό (1.50) αλλά δίκαιο με την εικόνα που παρουσιάζουν οι δύο ομάδες το τελευταίο διάστημα.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση