» » » » » » » Preview Primera Division:Μονόδρομος η νίκη για την ομάδα του Σιμεόνε.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Primera Division:Μονόδρομος η νίκη για την ομάδα του Σιμεόνε.
13:00 ΑΤΛΕΤΙΚΟ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΧΕΤΑΦΕ

Προϊστορία: 8-5-4
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΧΕΤΑΦΕ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 3-2


ΑΤΛΕΤΙΚΟ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Ήττα «εκτός προγράμματος» για την Ατλέτικο, σε ένα παιχνίδι που πριν την έναρξη δε φαινόταν ότι θα έχει προβλήματα. Η ήττα ήρθε με πολύ ατυχή τρόπο, χάρη σε πέναλτι που κέρδισε η Σαραγόσα και ευστόχησε στο 95’. Μεσοβδόμαδα αγωνίστηκε εντός έδρας με το Αννόβερο για τους «8» του Γιουρόπα Λιγκ, επικρατώντας των Γερμανών με 2-1, με τα γκολ των Φαλκάο (9’) και Σάλβιο (89’), ενώ το Αννόβερο είχε ισοφαρίσει προσωρινά με στο 38’. Δεν είναι και σκορ πρόκρισης, αλλά τουλάχιστον έχει το πάνω χέρι στον επαναληπτικό της ερχόμενης Πέμπτης. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 8η θέση, τέσσερις βαθμούς πίσω από την 6η Εσπανιόλ και θέλει, πέρα από τις δικές της νίκες, συνδυασμό αποτελεσμάτων από τις υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν έξοδο στην Ευρώπη αν θέλει να τα καταφέρει και να τερματίσει στην πρώτη εξάδα. Εκτός οι αμυντικοί Αντόνιο Λόπεζ (2 συμμ.) και Σίλβιο (9 συμμ.).



Εντός: 8-4-2
Γκολ: 26-10
Τελευταία 5: 2-1-2


ΧΕΤΑΦΕ: Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Βαλένθια στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Βαλένθια μόλις στο 5’, κατάφερε όχι μόνο να απαντήσει γρήγορα (Ρίος 12’), αλλά και να πάρει το προβάδισμα με 3-1 πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στη συνέχεια, αν και απειλήθηκε, κατάφερε να κρατήσει τη νίκη, παραμένοντας αήττητη για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι. Στη βαθμολογία ισοβαθμεί με την σημερινή της αντίπαλο, και παρότι βρίσκεται στην ίδια απόσταση από την πρώτη εξάδα, λόγος για έξοδο στην Ευρώπη ακόμα δε γίνεται. Τιμωρημένος ο μέσος Πέδρο Ρίος (17 συμμ.). Σίγουρα εκτός οι αμυντικοί Λόπο (16 συμμ.) και Ράφα Λόπεζ (11 συμμ.) και ο μέσος Μίσελ (17 συμμ./1 γκ./1 ασίστ). Αμφίβολοι ο αμυντικός Βαλέρα (26 συμμ./1 γκ./2 ασίστ) και οι μέσοι Μπαράδα (24 συμμ./4 γκ./1 ασίστ) και Πέδρο Λεόν (9 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).


Εκτός: 4-4-7
Γκολ: 16-24
Τελευταία 5: 3-1-1


Πρόταση: Μονόδρομος η νίκη για την ομάδα του Σιμεόνε (1.67 Interwetten), αν δε θέλει να δει τις υπόλοιπες ομάδες να ξεφεύγουν στη βαθμολογία, με τη νίκη να βοηθάει και ψυχολογικά ενόψει της αναμέτρησης με το Αννόβερο. Πολύ καλή η πορεία της Χετάφε αλλά δεν θα μπορέσει να πάρει κάτι στο Βιθέντε Καλντερόν.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
19:00 ΒΑΛΕΝΘΙΑ  – ΛΕΒΑΝΤΕ

Προϊστορία: 7-3-1
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΛΕΒΑΝΤΕ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ 0-3


ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Προηγήθηκε μόλις στο 5’ από το γκολ του Σολδάδο, αλλά βρήκε απέναντι της μια άκρως μαχητική ομάδα, από την οποία βρέθηκε να χάνει πριν το τέλος του ημιχρόνου. Το σκορ διατηρήθηκε και στο δεύτερο ημίχρονο και παρά τις προσπάθειες των παιχτών της Βαλένθια το τελικό αποτέλεσμα παρέμεινε το ίδιο. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχομένη ήττα για την ομάδα του Έμερι, που είδε τη Μάλαγα να την πιάνει στη βαθμολογία, και τη Λεβάντε να απέχει μόλις τρεις βαθμούς. Μεσοβδόμαδα αγωνίστηκε στην Ολλανδία κόντρα στην Άλκμααρ, από την οποία ηττήθηκε με 2-1, κάνοντας δύσκολο τον επαναληπτικό στην Ισπανία την ερχόμενη εβδομάδα. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της Βαλένθια ο Τοπάλ στο 52’. Τιμωρημένοι οι αμυντικοί Μπρούνο (13 συμμ./1 ασίστ) και Ζόρντι Άλμπα (24 συμμ./1 γκ./4 ασίστ) και ο επιθετικός Σολδάδο (28 συμμ./16 γκ./2 ασίστ). Εκτός οι αμυντικοί Ντελμπέρτ (10 συμμ.) και Μιγκέλ (11 συμμ./2 ασίστ), οι μέσοι Μπανέγκα (13 συμμ./1 ασίστ) και Κανάλες (8 συμμ./1 γκ.) και ο νεαρός επιθετικός Αλκασέρ (1 συμμ.).


Εντός: 7-3-4
Γκολ: 26-18
Τελευταία 5: 2-1-2


ΛΕΒΑΝΤΕ: Μπορεί να είχε περισσότερες φάσεις και κατοχή από την Οσασούνα, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο αποτελεσματικοί και με τα δύο γκολ που σημείωσαν οδήγησαν τη Λεβάντε στην ήττα, μετά από δύο συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα. Έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοβαθμήσει με τις Μάλαγα και Βαλένθια, αλλά τουλάχιστον παρέμειναν αρκετά κοντά, τρεις μόλις βαθμούς πίσω τους. Με τις τέσσερις νίκες στα έξι τελευταία τον τελευταίο μήνα και με αρκετές επιστροφές βασικών, δείχνει ότι αποκτά ξανά την ανταγωνιστικότητα που είχε δείξει στο πρώτο γύρο. Επέστρεψε ο αριστερός χαφ Χουανλού, οπότε η Λεβάντε θα ταξιδέψει στη Βαλένθια χωρίς απουσίες.


Εκτός: 5-2-7
Γκολ: 17-24
Τελευταία 5: 3-0-2


Πρόταση: Λίγο ο επαναληπτικός με την Άλκμααρ, λίγο η απουσία του Σολδάδο, λίγο η κακή εικόνα των τελευταίων αγωνιστικών, κάνουν ΠΟΛΥ αποτρεπτικό τον άσο στην αναμέτρηση. Πιο πιθανό δείχνει το under που πληρώνει στο 2.05 (Expekt), αφού λογικά καμία από τις δύο ομάδες δε θα θελήσει να ρισκάρει.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

22:30 ΡΕΑΛ  ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

Προϊστορία: 6-5-9
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ 4-0


ΡΕΑΛ  ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Φυσιολογική ήττα γνώρισε η Σοσιεδάδ εκτός έδρας από τη Ρεάλ με 5-1, αν και σίγουρα θα προτιμούσε οι γηπεδούχοι να είναι λιγότερο εύστοχοι. Το γκολ της τιμής πέτυχε στο 42’ ο Χάβι Πριέτο. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα για τους Βάσκους, που μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε. Βρίσκονται στη 14η θέση, αλλά δύσκολα θα κινδυνεύσουν, με τη ζώνη του υποβιβασμού να απέχει 8 βαθμούς. Θα χρειαστούν τουλάχιστον 2-3 νίκες μέχρι το τέλος για να είναι σίγουροι και μαθηματικά. Αμφίβολος ο αμυντικός Μίκελ Γκονζάλες (23 συμμ./1 γκ.)


Εντός: 6-4-4
Γκολ: 19-15
Τελευταία 5: 1-0-4


ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Η Βαγιεκάνο γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τη Βιγιαρρεάλ με 0-2 στον τελευταίο της αγώνα την προηγούμενη Κυριακή. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη, ενώ μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία τέσσερα. Με 37 βαθμούς μαθηματικά προλαβαίνει ακόμα και έξοδο στην Ευρώπη, αλλά με τις διαφορές μεταξύ των ομάδων θα χρειαστεί και πολλές νίκες και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να το καταφέρει. Προς το παρόν απολαμβάνει την άνετη παραμονή στην κατηγορία. Εκτός ο μέσος Μίσελ (6 συμμ.).


Εκτός: 5-3-6
Γκολ: 20-31
Τελευταία 5: 2-0-3


Πρόταση: Σε παρόμοια κατάσταση οι δύο ομάδες, δεν αποκλείεται να έχουμε την ισοπαλία, με το σημείο να πληρώνει στο 3.35 (Expekt).
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
22:30 ΒΙΓΙΑΡΡΕΑΛ  – ΕΣΠΑΝΙΟΛ

Προϊστορία: 9-12-4
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΒΙΓΙΑΡΡΕΑΛ 0-0


ΒΙΓΙΑΡΡΕΑΛ: Η ισοπαλία κόντρα στη Ρεάλ της έδωσε άλλο αέρα για τη συνέχεια, με συνέπεια να πάρει σημαντική νίκη εκτός έδρας απέναντι στη Ράγιο Βαγιεκάνο με 0-2. Σκόρερ οι Ρουμπέν (29’) και Άνχελ Λόπεζ (85’). Προς το παρόν δείχνει να ξέμπλεξε από τις περιπέτειες που είχε μπλέξει το τελευταίο διάστημα, αλλά η απόσταση των έξι βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη δεν επιτρέπει εφησυχασμούς. Σύμμαχος της απέναντι στην Εσπανιόλ η παράδοση, από την οποία δεν έχει χάσει στις οχτώ τελευταίες συναντήσεις τους. Παραμένει εκτός ο αμυντικός Κάταλα (10 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Ρόσι (9 συμμ./3 γκ.). Νέα απώλεια ο επιθετικός Νίλμαρ (16 συμμ./4 γκ./1 ασίστ).


Εντός: 5-7-2
Γκολ: 22-16
Τελευταία 5: 1-1-3


ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Μπορεί να άνοιξε το σκορ με τον εξαιρετικό Κουτίνιο στο 24’ και να κρατούσε το σκορ μέχρι το 75’, αλλά χρειάστηκαν μόλις δύο λεπτά για να καταφέρει η Μάλαγα να φύγει νικήτρια από την έδρα της Εσπανιόλ. Με αυτή την ήττα σταμάτησε ένα μίνι αήττητο τριών αγωνιστικών για την Εσπανιόλ, κρατώντας την τρεις βαθμούς μακριά από την 6η θέση. Μόλις μία φορά έχει καταφέρει να κερδίσει τη Βιγιαρρεάλ στο Ελ Μαδριγάλ στις 12 τελευταίες της επισκέψεις εκεί. Εκτός ο βασικός πορτιέρο Αλβάρεζ (17 συμμ.) και ο μέσος Ρούι Φόντε (16 συμμ./1 γκ./1 ασίστ). Αμφίβολος ο μέσος Χουάν Αλμπίν (6 συμμ./1 γκ.).


Εκτός: 3-5-6
Γκολ: 13-21
Τελευταία 5: 2-1-2


Πρόταση: Αν δεν περιοριστούν σε ποδόσφαιρό σκοπιμότητας οι δύο ομάδες, δεν αποκλείεται να καταφέρουν να σκοράρουν αμφότερες, με τη Βιγιαρρεάλ να προέρχεται από 4 G/G στα 6 τελευταία και την Εσπανιόλ 6 στα 7 τελευταία. G/G στο 1.91 (William Hill).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση