» » » » » » Preview Primera Division Σεβίλλη - Μαγιορκα: Για το 3x3 η Σεβίλλη

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Primera Division Σεβίλλη - Μαγιορκα: Για το 3x3 η Σεβίλλη
Προϊστορία: 9-9-5
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΑΓΙΟΡΚΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ 0-0

ΣΕΒΙΛΛΗ: Δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας επιτυχία σημείωσε η Σεβίλλη, και με το ίδιο ακριβώς σκορ, επικρατώντας της Γρανάδας με 3-0. Με τη νίκη αυτή ανέβηκε στην ένατη θέση και με τις ομάδες που βρίσκονται ψηλότερα στη βαθμολογία να μην κερδίζουν το Σαβ/κο (όλες εκτός της Ατλέτικο), έχει μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει την 6η θέση στον ένα βαθμό και να διεκδικήσει μια θέση στην Ευρώπη. Ισόπαλες οι δύο τελευταίες συναντήσεις των δύο ομάδων, με τη Σεβίλλη να χάνει στην περσινή τους αναμέτρηση στο «Σάντσες Πιθχουάν». Τα γκολ σημείωσαν οι Νεγρέδο (39’) και Μανού (54’, 91’). Τιμωρημένος ο αμυντικός Ναβάρο (27 συμμ.). Εκτός ο αμυντικός Σπάχιτς (22 συμμ.).


Εντός: 6-3-5
Γκολ: 19-19
Τελευταία 5: 2-1-2

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Δεχόμενη από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Μαγιόρκα γνώρισε την αναμενόμενη ήττα εντός έδρας από τη Μπαρτσελόνα με 0-2, χωρίς να καταφέρει να εκμεταλλευθεί το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με παίχτη λιγότερο στο τελευταίο 30λεπτο. Με τον τρόπο αυτό τερμάτισε το αήττητο των τεσσάρων αγωνιστικών. Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη, χρειάζεται ακόμα τέσσερις βαθμούς για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή. Εκτός ο αμυντικός Κέβιν (1 συμμ.), ο μέσος Τεγιέρα (12 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Ογκουντζίμι (6 συμμ.).

Εκτός: 3-5-6
Γκολ: 13-22
Τελευταία 5: 2-2-1

Πρόταση: Η Σεβίλλη βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τη Μαγιόρκα και αναμένεται να σημειώσει τη νίκη, με τον άσο να πληρώνει στο 1.77 (bet365).

William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση