» » » » » » Preview Primera Division: Καίγονται Μπέτις και Βιγιαρεάλ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Primera Division: Καίγονται Μπέτις και Βιγιαρεάλ
19:00 ΕΣΠΑΝΙΟΛ  – ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Προϊστορία: 8-9-12
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ 0-0


ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Σε ένα απόλυτα μοιρασμένο παιχνίδι απέναντι στη Βιγιαρρεάλ εκτός έδρας, η Εσπανιόλ αναδείχτηκε ισόπαλη με 0-0, παραμένοντας για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από τις νίκες. Η πρόσφατη συγκομιδή βαθμών την έριξαν στην 9η θέση, αλλά ακόμα βρίσκεται στο παιχνίδι της εξόδου στη Ευρώπη, έχοντας μόλις δύο βαθμούς διαφορά από την 6 Οσασούνα. Μετράει τρεις νίκες στις τρεις τελευταίες φορές που υποδέχτηκε τη Σοσιεδάδ. Αμφίβολος ο αμυντικός Γκαλάν (11 συμμ.). Εκτός ο μέσος Μάρκεζ (9 συμμ.), μακροχρόνιος ο αμυντικός Ματιόνι.



Εντός: 8-2-5
Γκολ: 24-18
Τελευταία 5: 2-2-1


ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Άνετη επικράτηση για τη Σοσιεδάδ, επικρατώντας της Ράγιο Βαγιεκάνο εντός έδρας με 4-0. Τα γκολ σημείωσαν οι Αγιρέτσε (6’), Θουρουτούθα (31’), Γκριέζμαν (51’) και Βέλα (53’). Μετά τη νίκη αυτή, η πρώτη στα τελευταία τέσσερα, μπορεί να παρέμεινε στη 14η θέση, αλλά διατήρησε τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη στους 8 βαθμούς, κάνοντας τη συνέχεια στο πρωτάθλημα σαφώς ευκολότερη. Τελευταία της νίκη στη Βαρκελώνη απέναντι στην Εσπανιόλ πριν από περίπου 10 χρόνια. Εκτός οι αμυντικοί Ινιγκο Μαρτίνεζ (26 συμμ./3 γκ.) και Κάρλος Μαρτίνεζ (19 συμμ./2 ασίστ), και ο μέσος Μπεργκάρα (11 συμμ.). Αμφίβολος ο αμυντικός Γκονζάλες (23 συμμ./1 γκ.).


Εκτός: 3-2-10
Γκολ: 13-30
Τελευταία 5: 2-0-3


Πρόταση: Η Εσπανιόλ έχει αποδείξει τη μαχητικότητά της και ήρθε η ώρα να πάρει τη νίκη εντός έδρας μετά από τρεις αγώνες μακριά από το τρίποντο. Άσος στο 1.91 (William Hill).
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21:00 ΣΑΡΑΓΟΣΑ  – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Προϊστορία: 8-4-25
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΣΑΡΑΓΟΣΑ 4-0


ΣΑΡΑΓΟΣΑ: Τρίτη συνεχόμενη νίκη πέτυχε η Σαραγόσα που δείχνει πως ακόμα το πιστεύει για την παραμονή, επικρατώντας της Σπόρτινγκ Χιχόν εκτός έδρας με 2-1. Το σκορ άνοιξε για τη Σαραγόσα ο Έλντερ Πόστιγκα στο 37’, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 49’ με τον Εγουρέν, αλλά η Σαραγόσα ήταν αυτή που χαμογέλασε στο τέλος, πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ στο 91’ με τον Λαφίτα. Παρέμεινε για τέταρτο παιχνίδι αήττητη, ενώ μετράει μόλις μία ήττα στα τελευταία 6. Παρόλα αυτά, βρίσκεται ακόμα στην επικίνδυνη ζώνη, τέσσερις βαθμούς μακριά από τη σωτηρία. Τιμωρημένοι για το παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα ο αμυντικός Ματέος (13 συμμ./1 ασίστ), ο μέσος Απόνιο (11 συμμ./3 γκ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Λουίς Γκαρσία (28 συμμ./4 γκ./3 ασίστ). Εκτός ο μέσος Λακρούζ.


Εντός: 4-4-6
Γκολ: 12-19
Τελευταία 5: 3-1-1


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Όπως οι περισσότεροι περίμεναν, η Μπαρτσελόνα πήρε το εισιτήριο για τους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ, επικρατώντας της Μίλαν με 3-1. Το σκορ άνοιξε ο Μέσι στο 11’ από πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Στο 32’ η Μίλαν ισοφάρισε, αλλά στο 41’ με ένα ακόμα πέναλτι, αμφισβητούμενο από πολλούς για το αν είχε προηγηθεί φάουλ από τον Πουγιόλ προηγουμένως, ο Μέσι έδωσε ξανά το προβάδισμα στους Καταλανούς. Το τελικό 3-1 γράφτηκε στο 54’ από τον Ινιέστα. Στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι, με το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας στις 18 Απριλίου. Στο τελευταίο παιχνίδι για το πρωτάθλημα είχε πετύχει την εντός έδρας νίκη με 2-0 κόντρα στη Μπιλμπάο με τα γκολ των Ινιέστα (40’) και Μέσι (58’ πεν.). Παρέμεινε στο -6 από την κορυφή και πλέον θα ψάξει να μην έχει απώλειες μέχρι να υποδεχθεί τη Ρεάλ σε 2 εβδομάδες. Σταθερά εκτός οι Αμπιντάλ, Φόντας, Αφελάι και Βίγια. Αμφίβολος ο αμυντικός Πικέ (21 συμμ./2 γκ.).


Εκτός: 8-5-2
Γκολ: 26-14
Τελευταία 5: 5-0-0


Πρόταση: Δεν είναι εύκολο να συνεχίσει το αήττητο η Σαραγόσα απέναντι στη Μπαρτσελόνα, αλλά οι Καταλανοί έχουν δείξει πολλές φορές αδυναμίες στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της, γεγονός που μπορεί να εκμεταλλευθεί για να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ. Για την Μπάρτσα είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρει απέναντι στην 3η χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. G/G στο 2.30 (William Hill).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr


23:00 ΜΠΕΤΙΣ  – ΒΙΓΙΑΡΡΕΑΛ

Προϊστορία: 7-5-7
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΒΙΓΙΑΡΡΕΑΛ-ΜΠΕΤΙΣ 1-0


ΜΠΕΤΙΣ: Σημαντικό διπλό που την βγάζει από νωρίς από λοιπές περιπέτειες και ανησυχίες πέτυχε η Μπέτις εκτός έδρας, επικρατώντας της Μάλαγα με 2-0. Όλα κρίθηκαν σε ένα «ξέσπασμα» της Μπέτις στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου, όταν και κατάφερε να σημειώσει και τα δύο τέρματα της (Ρουμπέν Κάστρο 40’, Ντοράδο 45’). Παρέμεινε έτσι αήττητη για τρίτο παιχνίδι, κρατώντας την απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη στους επτά βαθμούς. Απόλυτη ισορροπία αποτελεσμάτων και τερμάτων για τη Μπέτις στα 15 εντός που έχει δώσει, έχοντας από 5 νίκες, ισοπαλίες και ήττες, και έχοντας πετύχει ίδιο αριθμό τερμάτων με  όσα έχει δεχτεί. Στα τελευταία έξι εντός έχει σημειώσει μόλις μία νίκη. Εκτός οι αμυντικοί Μάριο (12 συμμ.) και Ουστάριτζ (7 συμμ.) και ο μέσος Σέρχιο (2 συμμ.). Αμφίβολος ο αμυντικός Παουλάο (9 συμμ.).


Εντός: 5-5-5
Γκολ: 20-20
Τελευταία 5: 1-2-2


ΒΙΓΑΡΡΕΑΛ: Ισορροπημένο το τελευταίο εντός έδρας ματς με τη Εσπανιόλ με τις δύο ομάδες να μοιράζονται δίκαια το βαθμό της ισοπαλίας. Παρέμεινε για τρίτο παιχνίδι αήττητη, έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ στο ίδιο χρονικό διάστημα, αλλά ακόμα δεν έχει «ξεμπλέξει» με την υπόθεση της παραμονής, βλέποντας τη Σαραγόσα να μειώνει την απόσταση στους τέσσερις βαθμούς. Κακές εκτός έδρας επιδόσεις για τη Βιγιαρρεάλ, μετρώντας 10 ήττες στις 15 φετινές της εξορμήσεις. Έχει τουλάχιστον καλή παράδοση απέναντι στη Μπέτις, από την οποία έχει χάσει μόλις δύο φορές στις 10 τελευταίες τους αναμετρήσεις, και σε αυτή μπορεί να ελπίζει για να καταφέρει να πάρει το τρίποντο. Σταθερά εκτός ο αριστερός μπακ Κάταλα (10 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Ρόσι (9 συμμ./3 γκ.). Αμφίβολος ο επιθετικός Νίλμαρ (16 συμμ./4 γκ./1 ασίστ).


Εκτός: 2-3-10
Γκολ: 8-26
Τελευταία 5: 1-2-2


Πρόταση: Πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να μη φαίνεται να αφήσουν να ξεφύγει το σκορ. Under στο 1.72 (Expekt).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση