» » » » » » » Preview Ligue 1: Μεγάλες μάχες στην κορυφή και την ουρά της βαθμολογίας

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Ligue 1: Μεγάλες μάχες στην κορυφή και την ουρά της βαθμολογίας
20:00 ΜΠΡΕΣΤ  – ΛΙΛ

Προϊστορία:0-0-3
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΛΙΛ-ΜΠΡΕΣΤ 2-0


ΜΠΡΕΣΤ:Τέταρτη συνεχόμενη ήττα για την Μπρεστ, η οποία έχασε εκτός έδρας και από τη Σοσό με 2-1. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Γκρουγκί μόλις στο 3’ αλλά δεν ήταν αρκετό για να δώσει βαθμό/βαθμούς στην ομάδα του, με τη Σοσό να σκοράρει δύο φορές στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα. Μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία δέκα, επίδοση που την έχει ρίξει στη 17η θέση, ισοβαθμώντας με τις Καέν και Σοσό στους 30 βαθμούς που βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη.
Έχει την 3η καλύτερη άμυνα στην κατηγορία και τις περισσότερες ισοπαλίες. Η εικόνα της πάντως πριν από τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα δεν έδειχνε ότι θα έμπλεκε σε τέτοιες περιπέτειες. Εκτός οι αμυντικοί Κάλεντ (6 συμμ.), Λορένζι (12 συμμ.) και Απάνγκα, οι μέσοι Κούλμα, Γκιουντιλεγιέ (6 συμμ.) και Φεράτζ (1 συμμ.), και οι επιθετικοί Αγιτέ (6 συμμ./1 ασίστ), Μίκολα (1 συμμ.) και Τουρέ (8 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).


Εντός: 5-7-3
Γκολ: 18-15
Τελευταία 5: 0-1-4


ΛΙΛ:Τρίτη συνεχόμενη νίκη πέτυχε η Λιλ, επικρατώντας της Τουλούζ εντός έδρας με 2-1. Σκόρερ ο Αζάρ (13’) και Παγιέ (31’). Η Τουλούζ μείωσε στο 60’ σε 2-1, ενώ αγωνίστηκε με 10 παίχτες στα τελευταία 8 λεπτά, γεγονός που διευκόλυνε το έργο της Λιλ. Με αυτή τη νίκη πλησίασε την κορυφή στους τέσσερις βαθμούς και έχει κάθε λόγο να ελπίζει σε ανατροπή της κατάστασης. Αν πάει στο τέλος του μήνα στο ντέρμπι με την Παρί χωρίς απώλειες, τότε σίγουρα έχει κάθε λόγο να μπορεί να τα καταφέρει, αφού στο ενδιάμεσο εκτός από τη Μπρεστ, θα αντιμετωπίσει τις Αζαξιό (εντός) και Ντιζόν (εκτός). Εκτός οι αμυντικοί Σετζού (21 συμμ./5 γκ.) και Μπάσα (13 συμμ./2 γκ.), και ο μέσος Ροντελίν.


Εκτός: 7-6-2
Γκολ: 20-12
Τελευταία 5: 3-1-1


Πρόταση: Η Λιλ έχει μπει ξανά στο παιχνίδι για την κατάκτηση και θέλει να εκμεταλλευτεί την άσχημη κατάσταση που βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Μπρεστ. Διπλό στο 1.90 (Interwetten).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

20:00 ΕΒΙΑΝ  – ΡΕΝ

Προϊστορία:0-0-2
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΡΕΝ-ΕΒΙΑΝ 3-2
ΚΥΠΕΛΛΟ: ΡΕΝ-ΕΒΙΑΝ 3-2


ΕΒΙΑΝ:Σε ένα πολύ φτωχό από πλευράς θεάματος παιχνίδι, η Εβιάν επικράτησε τη ς Λοριάν με 0-1, με γκολ που σημείωσε ο Τζατζετζέ στο 19’. Βρίσκεται στη 10η θέση και πλέον έχει εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία, απέχοντας εννιά βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Είναι πάντως από τις ομάδες που σκοράρουν και δέχονται εύκολα τέρματα, με τα παιχνίδια της να έχουν μ.ο. τερμάτων 2.83. Εκτός ο τερματοφύλακας Λακέ (7 συμμ.), οι αμυντικοί Ριπέρ (10 συμμ./1 ασίστ), Μενσά (1 συμμ.) και Τσίλιντσεκ, οι μέσοι Ραμπιού (18 συμμ./1 ασίστ) και Ερέ (17 συμμ./2 ασίστ), και οι επιθετικοί Αντνάν (9 συμμ.) και Γκοβού (18 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) που θα χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς.


Εντός: 7-2-5
Γκολ: 23-20
Τελευταία 5: 3-0-2


ΡΕΝ: Κρατούσε τη νίκη στα χέρια της από το 6ο λεπτό, με το γκολ που σημείωσε ο Erdinc, αλλά η Λυόν βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει και να στερήσει τους τρεις βαθμούς από τη Ρεν. Ο στόχος της εξόδου στην Ευρώπη από το πρωτάθλημα έχει απομακρυνθεί, με την 4η θέση να απέχει πέντε βαθμούς, αλλά αυτό έχει την ευκαιρία να το κάνει και μέσω του κυπέλλου, αν πάρει την πρόκριση για τον τελικό την επόμενη εβδομάδα, όταν και θα αντιμετωπίσει την Κιβεγί στα ημιτελικά. Τιμωρημένος ο μέσος Ντούμπια (20 συμμ./1 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο αμυντικός Μανγκάν (13 συμμ./2 γκ.), οι μέσοι Παζό (19 συμμ.) και Τζεμπούρ (1 συμμ.), και οι επιθετικοί Χατζί (15 συμμ./4 γκ./3 ασίστ), Ντιαρά (1 συμμ.) και Σανέ.


Εκτός: 7-1-7
Γκολ: 19-19
Τελευταία 5: 1-2-2


Πρόταση: Με την μέχρι τώρα εικόνα των δύο ομάδων δεν αποκλείεται να σημειωθούν πάνω από 2,5 τέρματα στον αγώνα, με το over να πληρώνει στο 2.10 (Bwin).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr


20:00 ΜΟΝΠΕΛΙΕ  – ΣΟΣΟ

Προϊστορία:6-4-8
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΣΟΣΟ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ 1-3


ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Το προηγούμενο Σαβ/κο δεν έγινε ο αγώνας με τη Μαρσέιγ, λόγω της συμμετοχής της στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Τελευταία αναμέτρηση για το πρωτάθλημα στις 24 Απριλίου, όπου είχε επικρατήσει της Σεντ Ετιέν εντός έδρας με 1-0. Το θετικό από την αναβολή του αγώνα με τη Μαρσέιγ (θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη) είναι ότι παραμένει ισόβαθμη με την Παρί, ενώ έχει πλέον και ένα ματς λιγότερο. Έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, και τη δεύτερη καλύτερη επίθεση, ενώ έχει μακράν την καλύτερη έδρα, μετρώντας 13 νίκες σε 15 παιχνίδια. Μοναδική απουσία ο επιθετικός Ντερνίς (16 συμμ./5 γκ./1 ασίστ).


Εντός: 13-1-1
Γκολ: 31-8
Τελευταία 5: 3-1-1


ΣΟΣΟ: Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 3’ από τη Μπρεστ, κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να πάρει σπουδαία νίκη με 2-1 χάρη σε γκολ των Μαϊγκά (77’) και Πριβά (82’). Με αυτή τη νίκη έφτασε τους 30 βαθμούς, όσους έχουν Καέν και Μπρεστ, αλλά υστερεί στη διαφορά τερμάτων. Τουλάχιστον έτσι διατηρεί ακόμα ελπίδες για παραμονή. Έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Εκτός ο τερματοφύλακας Κρος (6 συμμ.), οι αμυντικοί Περκί (18 συμμ.), Μικαρί (18 συμμ./1 ασίστ), Μουγιοκολό (4 συμμ.), Μπρεσέ (5 συμμ.) και Πεϊμπέρν (22 συμμ./1 γκ.), και οι επιθετικοί Μπουτέν (25 συμμ./6 γκ./4 ασίστ), Ντέιβις (2 συμμ.), Γκουρλέ (1 συμμ.) και Μπακαμπού (18 συμμ./3 γκ.).


Εκτός: 2-5-8
Γκολ: 13-25
Τελευταία 5: 3-1-1


Πρόταση: Η Μονπελιέ είχε μία εβδομάδα ξεκούρασης παραπάνω, και αυτό μπορεί να λειτουργήσει θετικά. Η Σοσό δεν μπορεί παρά να κυνηγήσει τη νίκη και ίσως βοηθήσει στο να σημειώσουν τουλάχιστον 2.5 γκολ, με το over να πληρώνει στο 1.90 (Bet365).
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
22:00 ΛΥΟΝ  – ΟΣΕΡ

Προϊστορία:12-8-7
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΟΣΕΡ-ΛΥΟΝ 0-3


ΛΥΟΝ: Δέχτηκε νωρίς το γκολ (6’) και παιδεύτηκε αρκετά να δημιουργήσει φάσεις στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ρεν, αλλά τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Λισάντρο Λόπεζ στο 76’, παραμένοντας αήττητη για τέταρτο παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Με αυτή την ισοπαλία ανέβηκε στην 4η θέση, ισοβαθμώντας στους 50 βαθμού με τη 5η Τουλούζ. Το επόμενο Σαβ/κο δε θα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω της συμμετοχής της στον τελικό του Λιγκ Καπ απέναντι στη Μαρσέιγ, ενώ την Τρίτη θα αντιμετωπίσει την Γκαζελέκ Αζαξιό στον ημιτελικό του κυπέλλου Γαλλίας. Τιμωρημένοι ο αμυντικός Κονέ (21 συμμ./1 γκ.) και ο επιθετικός Λακαζέ (21 συμμ./4 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο τερματοφύλακας Βαλβέρδε, οι αμυντικοί Κρις (14 συμμ.) και Μενσά, ο μέσος Γκουρκιούφ (7 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Ταφέρ.


Εντός: 10-2-2
Γκολ: 31-18
Τελευταία 5: 3-1-1


ΟΣΕΡ: Σημαντική νίκη με τις οποίες διατηρεί ακόμα τις ελπίδες της για παραμονή πέτυχε η Οσέρ, επικρατώντας της Βαλενσιέν με 2-0 εντός έδρας, χάρη σε γκολ των Τσαφνί (24’) και Oliech (66’). Έφτασε τους 27 βαθμούς και έχει μπροστά της τρεις ομάδες (Σοσό, Καέν και Μπρεστ) τις οποίες μπορεί να «πιάσει» με μία νίκη. Η νίκη απέναντι στη Βαλενσιέν ήταν η πρώτη μετά από 12 αγωνιστικές. Εκτός ο τερματοφύλακας Λεόν, οι αμυντικοί Σιντιμπέ (13 συμμ.), Μπερτό (15 συμμ.) και Κουλιμπαλί (8 συμμ.), ο μέσος Ντίγκα (18 συμμ.) και οι επιθετικοί Μπεν Σαχάρ (20 συμμ./3 γκ./3 ασίστ) και Σανόγκο (7 συμμ./1 γκ.).


Εκτός: 0-7-8
Γκολ: 13-23
Τελευταία 5: 1-2-2


Πρόταση: Με το μυαλό στα δύο κύπελλα η Λυόν, ίσως δώσει χώρους στην Οσέρ να κάνει παιχνίδι και να μη θελήσει να ανοίξει το παιχνίδι, κάνοντας συντήρηση δυνάμεων ενόψει των δύο κρίσιμων ματς που ακολουθούν. Δεν αποκλείεται να μην έχουμε πολλά τέρματα στην αναμέτρηση, με το under να το βρίσκουμε μέχρι και 2.00 μονάδες (BetVictor).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση