» » » » » » » Preview Primera Division: Κρίσιμα ματς για την έξοδο στη Ευρώπη

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Primera Division: Κρίσιμα ματς για την έξοδο στη Ευρώπη
13:00 ΛΕΒΑΝΤΕ  – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Προϊστορία: 4-2-9
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΛΕΒΑΝΤΕ 3-2


ΛΕΒΑΝΤΕ: Στάθηκε πολύ τυχερή απέναντι στη Βαλένθια και κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στο Μεστάγια, ισοφαρίζοντας με τον Αρούνα Κονέ στο 54’ το γκολ των γηπεδούχων (35’). Με αυτή την ισοπαλία έπεσε στην 5η θέση αλλά βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πίσω από την 4η που είναι και ο μεγάλος στόχος για φέτος. Για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να φυλάει και τα νώτα της με τις Σεβίλλη, Ατλέτικο και Οσασούνα να «παραμονεύουν» σε απόσταση μίας νίκης. Στην έδρα της δεν έχει φέρει ποτέ ισοπαλία με την Ατλέτικο, ενώ έχει κερδίσει μόλις τα δύο από τα τελευταία έξι στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων στο Θιουδάδ ντε Βαλένθια. Θα υποδεχθεί την Ατλέτικο χωρίς απουσίες, αφού επέστρεψε και ο μέσος Χουανλού.



Εντός: 8-3-4
Γκολ: 24-16
Τελευταία 5: 2-1-2


ΑΤΛΕΤΙΚΟ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Την Τετάρτη αγωνίστηκε στη Γερμανία απέναντι στο Αννόβερο, το οποίο κέρδισε με το ίδιο σκορ που επικράτησε και στη Μαδρίτη (2-1), παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, όπου θα συναντήσει τη Βαλένθια. Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και κράτησε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα τον έλεγχο, σκοράροντας με τον Αντριάν με περίτεχνη ενέργεια στο 63’, ισοφαρίστηκε στο 81’, αλλά στο 87’ ο Ντιέγκο έστρωσε στον Φαλκάο ο οποίος σκόραρε γράφοντας το τελικό σκορ. Στο τελευταίο παιχνίδι για την Πριμέρα επικράτησε άνετα με 3-0 της Χετάφε χάρη σε γκολ των Σάλβιο (24’), Ντιέγκο (62’) και Φαλκάο (77’). Ανέβηκε έτσι στην 7η θέση, ένα βαθμό πίσω από τις θέσεις που οδηγούν Ευρώπη, αν και κρυφός πόθος των διοικούντων είναι η πρώτη τετράδα, από την οποία η ομάδα απέχει πέντε βαθμούς. Ο μέσος Κόκε (19 συμμ./2 ασίστ) είναι τιμωρημένος. Εκτός οι αμυντικοί Αντόνιο Λόπεζ (2 συμμ.) και Σίλβιο (9 συμμ.).


Εκτός: 2-5-8
Γκολ: 13-25
Τελευταία 5: 3-0-2


Πρόταση: Η Ατλέτικο είναι καλύτερη ομάδα από τη Λεβάντε, και αν δε βγάλει κούραση από το ματς με το Αννόβερο δεν αποκλείεται να πάρει το διπλό, το οποίο πληρώνει στο 2.40 (Bet365).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

19:00 ΜΠΙΛΜΠΑΟ  – ΣΕΒΙΛΛΗ

Προϊστορία: 7-10-16
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΣΕΒΙΛΛΗ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ 1-2


ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Την προηγούμενη Πέμπτη βρέθηκε πίσω στο σκορ δύο φορές από τη Σάλκε (29’, 52’), αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει και στις δύο περιπτώσεις (Ibai 41’, Σουσαέτα 55’) και πήρε, σε συνδυασμό με το 2-4 του πρώτου αγώνα, επάξια την πρόκριση για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, εκεί όπου θα συναντήσει τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Σε αντίθεση με την εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη, στις εγχώριες υποχρεώσεις της δεν τα πηγαίνει το ίδιο καλά, έχοντας μείνει μακριά από τις νίκες εδώ και πέντε αγωνιστικές, διάστημα στο οποίο μετράει τέσσερις νίκες. Τελευταία ήττα της το 2-0 από τη Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου. Έχει κατηφορίσει στην 11η θέση, με την 6η θέση να απέχει πλέον πέντε βαθμούς. Ο λόγος που δεν ανησυχεί για την ευρωπαϊκή έξοδο είναι η συμμέτοχη της στον τελικό κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τη Μπαρτσελόνα και με δεδομένο ότι οι Καταλανοί θα βγούν Τσάμπιονς Λιγκ, το εισιτήριο για το Γιουρόπα θα πάει αυτόματα στους Βάσκους. Τιμωρημένος ο μέσος Χάβι Μαρτινεθ (26 συμμ./4 γκ./1 ασίστ). Εκτός οι αμυντικοί Όσιο και Καστίγιο, και οι μέσοι Γουρπέγι (7 συμμ.) και Ιγκόρ Μαρτίνεθ (2 συμμ.). Αμφίβολος ο μέσος Νταβίντ Λόπεζ (11 συμμ./1 γκ.).


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



Εντός: 6-6-3
Γκολ: 27-18
Τελευταία 5: 0-1-4


ΣΕΒΙΛΛΗ: Τρίτη συνεχόμενη νίκη σημείωσε η Σεβίλλη, πετυχαίνοντας πάλι τρία γκολ, επικρατώντας της Μαγιόρκα εντός έδρας με 3-1. Σκόρερ οι Νεγρέδο (51’), Μανού (62’) και Χέσους Νάβας (68’). Με τους 9 βαθμούς στα τρία τελευταία ανέβηκε στην 8η θέση, ένα βαθμό πίσω από την 6η θέση και πλέον αν και δεν ήταν στους στόχους της για φέτος, ονειρεύεται δικαιολογημένα έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ. Τιμωρημένοι ο αμυντικός Κόκε (22 συμμ.) και ο μέσος Τροχόφσκι (29 συμμ./1 γκ.). Αμφίβολοι οι μέσοι Γκαράντε, Μεντέλ (26 συμμ./2 γκ.) και Καμπάνα (12 συμμ./3 ασίστ).


Εκτός: 4-6-5
Γκολ: 14-12
Τελευταία 5: 3-0-2


Πρόταση: Με τη Μπιλμπάο να μην έχει πλέον στόχους στο πρωτάθλημα, αξίζει το ρίσκο στο Χ2 της Σεβίλλης στο Σαν Μαμές, με το σημείο να πληρώνει στο 1.62 (Bwin).
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
22:30 ΡΕΑΛ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Προϊστορία: 23-6-10
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2-3


ΡΕΑΛ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Έκανε το αυτονόητο και επικράτησε και στην δεύτερη αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ με 5-2, επιτρέποντας στους Κύπριους αυτή τη φορά να παίξουν και αυτοί, καταφέρνοντας να σκοράρουν δύο τέρματα. Σκόρερ για τη Βασίλισσα οι Ρονάλντο (26’, 75’), Κακά (37’), Καγιεχόν (80’) και Ντι Μαρία (84’). Στα ημιτελικά της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει τη Μπάγερν. «Πεντάρα» έριξε και στο πρωτάθλημα, επικρατώντας άνετα εκτός έδρας της Οσασούνα με 5-1. Σκόρερ σε αυτή την αναμέτρηση οι συνήθεις ύποπτοι: Μπενζεμά (7’), Ρονάλντο (37’, 70’) και Ιγκουαΐν (40’, 70’). Διατήρησε έτσι το +6 από τη Μπαρτσελόνα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έφτασε τα 100 γκολ στο πρωτάθλημα, σε 30 αγωνιστικές. Τιμωρημένος ο αμυντικός Σέρχιο Ράμος (28 συμμ./3 γκ./3 ασίστ). Εκτός ο αμυντικός Ρικάρντο Καρβάλιο (7 συμμ./1 ασίστ).


Εντός: 13-1-1
Γκολ: 60-17
Τελευταία 5: 3-2-0


ΒΑΛΕΝΘΙΑ:  Άνετη εντός έδρας επικράτηση για τη Βαλένθια απέναντι στην Άλκμααρ, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί. Το 4-0 γράφτηκε με τα γκολ των Ραμί (15’, 17’), Ζόρντι Άλμπα (56’) και Πάμπλο Ερνάντεζ (80’). Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία απέναντι στη Λεβάντε με 1-1. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος ο Ζόνας στο 35’. Μετά από αυτή τη ισοπαλία έμεινε μακριά από τις νίκες για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, και είδε τις Μάλαγα και Λεβάντε να πλησιάζουν «απειλητικά» την 3η θέση (-1 και -3 αντίστοιχα). Επέστρεψε ο αρχισκόρερ Σολδαδο (28 συμμ./16 γκ.). Εκτός ο αμυντικός Μιγκέλ (11 συμμ./2 ασίστ) και οι μέσοι Μπανέγκα (13 συμμ./1 ασίστ) και Κανάλες (8 συμμ./1 γκ.).


Εκτός: 6-5-4
Γκολ: 19-18
Τελευταία 5: 1-2-2


Πρόταση: Δεν αξίζει ο άσος της Ρεάλ. Η Βαλένθια έχει χάσει μόλις τέσσερα παιχνίδια στα 15 φετινά εκτός και με τους μνηστήρες της 3ης θέσης να παραμονεύουν, ίσως κάνει τη ζημιά στο Μπερναμπέου. Με αρκετό ρίσκο, Χ2 στο 4.33 (Bwin).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση