» » » » » » Preview Ligue 1: Κανένα περιθώριο για την Παρι Σεν Ζερμεν στο ντέρμπι με την Μαρσεϊγ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Ligue 1: Κανένα περιθώριο για την Παρι Σεν Ζερμεν στο ντέρμπι με την Μαρσεϊγ
18:00 ΚΑΕΝ  – ΜΠΟΡΝΤΟ

Προϊστορία: 3-4-6
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΠΟΡΝΤΟ-ΚΑΕΝ 2-0


ΚΑΕΝ: Παραχώρησε το 0-0 στην Αζαξιό εντός έδρας αν και έχασε πέναλτι στο 41’ και είχε δοκάρι νωρίτερα. Παρέμεινε έτσι σε πολύ δύσκολη θέση, οριακά κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού, ισοβαθμώντας με Μπρεστ (17η) και Σοσό (19η), ενώ έχει τρεις ακόμα ομάδες μπροστά της που μπορεί να τις ξεπεράσει με μία νίκη. Τιμωρημένοι οι αμυντικοί Μονταρού (9 συμμ.) και Προμέν (26 συμμ./2 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο αμυντικός Λαζάρεβιτς, ο μέσος Τάντια (1 συμμ.) και οι επιθετικοί Ναμπάμπ (17 συμμ./3 γκ./1 ασίστ) και Νιάνγκ (16 συμμ./1 γκ.).



Εντός: 4-5-6
Γκολ: 16-18
Τελευταία 5: 0-3-2


ΜΠΟΡΝΤΟ: Τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία με το ίδιο ακριβώς σκορ για τη Μπορντό, η οποία παραχώρησε το βαθμό στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ντιζόν. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Τρεμουλινάς με εύστοχο πέναλτι στο 72’, αλλά αν και είχε ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματα της, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, γράφοντας το τελικό 1-1. Τουλάχιστον οι Γιρονδίνοι παρέμειναν αήττητοι για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι στην προσπάθεια τους να τερματίσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία. Όπως άλλωστε δήλωσε και ο τεχνικός Ζιλό, η ομάδα του δεν έχει το επίπεδο για να πιάσει την πεντάδα, δείχνοντας ότι από δω και περά η Μπορντό θα αγωνιστεί σχεδόν από «αγγαρεία» στο πρωτάθλημα. Μοναδικός απών ο αμυντικός Πόκο που δεν έχει όμως χρόνο συμμετοχής και δεν επηρεάζει τις επιλογές του Ντεσάμπ.


Εκτός: 4-4-6
Γκολ: 16-20
Τελευταία 5: 1-3-1


Πρόταση: Κακό στοιχείο να αγωνίζεται μία ομάδα χωρίς κίνητρο. Τουλάχιστον η Καέν έχει πολλούς λόγους να θέλει βαθμό/βαθμούς. Αυτή θα είναι η επιλογή μας με το 1Χ να πληρώνει 1.55 (Bet365).
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
18:00 ΝΙΣ  – ΛΟΡΙΑΝ

Προϊστορία: 8-5-4
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΛΟΡΙΑΝ-ΝΙΣ 1-0


 Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα στο www.betcatalog.gr



ΝΙΣ: Βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ (1-0, 22’ και 2-1, 42’) αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει και στις δύο περιπτώσεις (35’, 56’ Μουρνιέ) και πέτυχε και τρίτο τέρμα (89’ Κλερκ) που της έδωσε σπουδαία νίκη στην έδρα της Σεντ Ετιέν. Με αυτό το τρίποντο ανέβηκε δύο θέσεις πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά ακόμα έχει πολύ δρόμο μπροστά της, με τις Μπρεστ, Σοσό, Καέν να βρίσκονται στο -1. Εκτός ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Βερονέζε, ο αμυντικός Πεϊσίνοβιτς (19 συμμ.), οι μέσοι Ανίν (7 συμμ.) και Ελεμπουίκ (12 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και οι επιθετικοί Πεντεκό (10 συμμ.) και Μουλουνγκί (21 συμμ./4 γκ./1 ασίστ).


Εντός: 5-7-3
Γκολ: 17-11
Τελευταία 5: 2-2-1


ΛΟΡΙΑΝ: Τερμάτισε το μίνι αήττητο σερί των τριών αγωνιστικών, χάνοντας από την Εβιάν εντός έδρας με 0-1. Μπορεί να βρίσκεται τέσσερις θέσεις πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού αλλά με +2 από τις υπόλοιπες ομάδες πρέπει να προσπαθήσει αρκετά για να καταφέρει την παραμονή. Αρνητικό είναι ότι στα υπόλοιπα έξι (εκτός του σημερινού) αγωνίζεται μόλις με μία ομάδα που είναι σχετικά αδιάφορη, ενώ τα υπόλοιπα ματς είναι με ομάδες της κορυφής και του πάτου του βαθμολογικού πίνακα, άρα κανένα ματς δε θα είναι εύκολο. Εκτός ο τερματοφύλακας Λεκομτ (5 συμμ.), οι αμυντικοί Λε Λαν (7 συμμ.) και Λότοα (2 συμμ.), ο μέσος Ντουκουρέ και οι επιθετικοί Σουνού (15 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και Κερσιά (3 συμμ./1 γκ.).


Εκτός: 1-6-8
Γκολ: 13-28
Τελευταία 5: 1-2-2


Πρόταση: Με τη τελευταία εικόνα των δύο ομάδων από τις τελευταίες αναμετρήσεις τους, πιο λογική επιλογή στην αναμέτρηση δείχνει ο άσος, με το σημείο να πληρώνει 2.30 (WilliamHill).
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

22:00 ΠΑΡΙ  ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΜΑΡΣΕΪΓ

Προϊστορία: 11-8-15
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΑΡΣΕΪΓ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 3-0


ΠΑΡΙ  ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Την πρώτη ήττα του στο πρωτάθλημα γνώρισε ο Αντσελότι από τη στιγμή που ανέλαβε την Παρί, χάνοντας από τη Νανσί εκτός έδρας με 2-1. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος ο Σισσόκο στο 50’, ισοφαρίζοντας προς στιγμήν γα την ομάδα του, η οποία δέχτηκε τη χαριστική βολή από τη Νανσί στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Ακόμα ισοβαθμεί με τη Μονπελιέ στους 60 βαθμούς, αλλά έχει πλέον ένα αγώνα λιγότερο. Πολύ κακή παράδοση απέναντι στη Μαρσέιγ, την οποία έχει κερδίσει μόλις δύο φορές στις 12 τελευταίες τους συναντήσεις. 8 στα 8 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις έχουν έρθει G/G. Εκτός ο αμυντικός Λουγκάνο (10 συμμ.) και ο μέσος Σαντόμ (13 συμμ./3 ασίστ).


Εντός: 10-3-2
Γκολ: 29-14
Τελευταία 5: 2-2-1


ΜΑΡΣΕΪΓ: Χωρίς στόχους η Μαρσεϊγ,αφού βρίσκεται εκτός από Τσαμπιονς Λιγκ και Κύππελο ενώ έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες να προλάβει την Ευρωπή μέσω πρωταθλήματος. Βρίσκεται εκτός φόρμας, στα 10 τελευταία επίσημα παιχνίδια έχει 9 ήττες και μόλις μία ισοπαλία, Την Τρίτη έχασε εύκολα από την Μπάγερν με 2-0. Τιμωρημένος είναι ο μεσοαμυντικός Καμπορέ (18 συμμ.) και εκτός οι επιθετικοί Ρεμί (23 συμμ./10 γκ./3 ασίστ) και Ομρανί (1 συμμ.).


Εκτός: 4-4-6
Γκολ: 16-19
Τελευταία 5: 0-1-4


Πρόταση: Βαρόμετρο η απουσία του Ρεμί, κάτι που κάνει πιο εύκολο το έργο της Παρί για την κατάκτηση της νίκης μετά από τα τελευταία συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Άσος στο 1.90 (Expekt) αποτελεί πολύ καλή επιλογή.
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση