» » » » » » » Preview Primera Division: Σε τροχιά Ευρώπης η Εσπανιόλ.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Primera Division: Σε τροχιά Ευρώπης η Εσπανιόλ.
19:00 ΑΤΛΕΤΙΚΟ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ

Προϊστορία: 11-10-12
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ 4-2


ΑΤΛΕΤΙΚΟ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Την Πέμπτη έδωσε τον πρώτο ημιτελικό για το Γιουρόπα Λιγκ, επικρατώντας της Βαλένθια με 4-2, κάνοντας εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε ο Φαλκάο στο 18’, με τη Βαλένθια να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45’+3). Μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος και προηγήθηκε με την κεφαλιά του αμυντικού Μιράντα (49’), ο Αντριάν πέντε λεπτά αργότερα σημείωσε το 3-1, ενώ ο Φαλκάο με το δεύτερο του τέρμα στο παιχνίδι (78’) έγραψε το 4-1.
Το μόνο που κατάφερε η Βαλένθια ήταν να μειώσει σε 4-2 στο 94’, διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες της για τον επαναληπτικό στο Μεστάγια την ερχόμενη Πέμπτη. Μετά από δύο ήττες στο πρωτάθλημα, επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας εκτός έδρας της Ράγιο Βαγιεκάνο με 0-1 (Φαλκάο 65’). Βρίσκεται στην 8η θέση, ισοβαθμώντας με άλλες τέσσερις ομάδες (Μπιλμπάο, Σεβίλλη, Εσπανιόλ, Χετάφε) στους 45 βαθμούς, 1 βαθμό πίσω από την πρώτη εξάδα, που είναι και ο μόνος στόχος για φέτος στο πρωτάθλημα. Έχει την τέταρτη καλύτερη άμυνα στην Πριμέρα (41). Εκτός οι αμυντικοί Αντόνιο Λόπεζ (2 συμμ.) και Σίλβιο (9 συμμ.).


Εντός: 9-4-3
Γκολ: 30-14
Τελευταία 5: 2-0-3


ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Παρέμεινε σε τροχιά Ευρώπης η Εσπανιόλ, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές, επικρατώντας της Βαλένθια εντός έδρας με 4-0. Η ομάδα του Ποκετίνο εκμεταλλεύτηκε τις αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της Βαλένθια λόγω συμμετοχής στον ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ και πήρε το προβάδισμα στο ημίχρονο με 2-0 (Κριστιάν Γκόμεζ 16’, Βερντού 30’) ενώ σημείωσε άλλα δύο τέρματα στο δεύτερο μέρος (Αλβάρο 58’, Ούτσε 80’), ολοκληρώνοντας έτσι το θρίαμβο κόντρα στις νυχτερίδες. Έπιασε έτσι τους 45 βαθμούς, ισοβαθμώντας με Ατλέτικο, Μπιλμπάο, Σεβίλλη και Χετάφε και με -1 από την εξάδα έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει σε μία ευρωπαϊκή θέση, όσο δύσκολος και να είναι ο ανταγωνισμός. Εκτός ο αμυντικός Ματιόνι και ο μέσος Αλμπίν (6 συμμ./1 γκ.).


Εκτός: 3-6-7
Γκολ: 13-23
Τελευταία 5: 1-2-2


Πρόταση: Δύο ομάδες που έβαλαν τέσσερα η καθεμία στη Βαλένθια μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα, δύσκολα να μην καταφέρουν να σκοράρουν στη μεταξύ τους αναμέτρηση. G/G στο 1.70 (William Hill).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

22:30 ΒΑΛΕΝΘΙΑ  – ΜΠΕΤΙΣ

Προϊστορία: 19-6-6
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΠΕΤΙΣ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ 2-1


ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Αρκετά κακή στον πρώτο ημιτελικό κόντρα στην Ατλέτικο, ηττήθηκε δίκαια με 4-2. Ο Ζόνας ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45’+3) το γκολ της Ατλέτικο (18’). Στο δεύτερο μπήκε νωχελική και δέχτηκε τρία τέρματα από τους γηπεδούχους (49’, 54’, 78’). Το γκολ του Ρικάρντο Κόστα έσωσε κάπως την παρτίδα για τη Βαλένθια, η οποία έλπιζε σε νίκη με δύο γκολ διαφορά για να προκριθεί στον τελικό. Ο επαναληπτικός στο Μεστάγια την προσεχή Πέμπτη. Επιχειρώντας (ατυχές) ροτέισον ενόψει ημιτελικού, γνώρισε ντροπιαστική εκτός έδρας ήττα με 4-0 από την Εσπανιόλ την Κυριακή για το πρωτάθλημα. Ήταν «χαλαρά» τρίτη στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά πλέον με 1 νίκη στις 6 τελευταίες αγωνιστικές, Μάλαγα και Λεβάντε τη «μαρκάρουν στενά» (-1 και -4 αντίστοιχα). Έχει την τρίτη καλύτερη επίθεση στην κατηγορία (50), πίσω από Ρεάλ και Μπάρτσα. Τιμωρημένοι ο αμυντικός Ματιέ (29 συμμ./3 ασίστ), οι μέσοι Πάμπλο Ερνάντες (26 συμμ./3 γκ./3 ασίστ) και Τίνο Κόστα (23 συμμ./5 γκ./2 ασίστ), και ο επιθετικός Αντούριθ (25 συμμ./5 γκ.).


Εντός: 8-4-4
Γκολ: 31-20
Τελευταία 5: 1-2-2


ΜΠΕΤΙΣ: Σε ένα μέτριο εως κακό παιχνίδι, η Μπέτις πηρέ δίκαια την εντός έδρας νίκη κόντρα στην Οσασούνα με 1-0. Η Μπέτις σκόραρε το μοναδικό τέρμα με τον Ρούμπεν Κάστρο στο 34’ (τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι που σκοράρει, έφτασε τα 14 φέτος), με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν ούτε μία καλή φάση μέχρι το 60’, ενώ τελείωσαν τον αγώνα με παίχτη λιγότερο, παίζοντας με 10 από το 61’. Ακολουθεί από κοντά το γκρουπ των ομάδων με 45 βαθμούς και ελπίζει στις τελευταίες αγωνιστικές να μπει σφήνα στο κυνήγι μιας θέσης στην εξάδα. Μια τέτοια αποστολή δεν είναι καθόλου εύκολη με τον ανταγωνισμό να είναι στα ύψη αλλά και λόγω του προγράμματος της αφού εκτός από τη σημερινή αναμέτρηση με τη Βαλένθια, ακολουθούν Ατλέτικο (εντός), Σεβίλλη (εκτός), Μπαρτσελόνα (εντός), ενώ ο μοναδικός εύκολος (θεωρητικά) αγώνας είναι αυτός με τη Χιχόν (εκτός), που μέχρι τότε μπορεί θεωρητικά να έχει πέσει ήδη. Εκτός οι αμυντικοί Μάριο (12 συμμ.), Ισίντορο (10 συμμ.) και Ουστάριτζ (7 συμμ.), και ο μέσος Χουάνμα (14 συμμ./1 ασίστ). Αμφίβολος ο μέσος Μπενάτ (31 συμμ./4 γκ./4 ασίστ).


Εκτός: 5-1-10
Γκολ: 16-24
Τελευταία 5: 3-2-0


Πρόταση: Ήρθε η ώρα της Μπέτις να χάσει κόντρα στη Valencia, που ναι μεν προέρχεται από δύο τεσσάρες, αλλά με τις Malaga και Levante να ακολουθούν από κοντά, δεν έχει πλέον πολλά περιθώρια. Καθοριστική και η επιστροφή του Soldado στο αρχικό σχήμα. Άσος στο 1.65 (Expekt).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση