» » » » » » Preview Primera Division: Στη «μετα-Γκουαρντιόλα» εποχή η Μπάρτσα

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Primera Division: Στη «μετα-Γκουαρντιόλα»  εποχή η Μπάρτσα
13:00 ΡΕΑΛ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Προϊστορία: 23-3-9
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΣΕΒΙΛΛΗ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2-6


ΡΕΑΛ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Αν και προηγήθηκε της Μπάγερν με 2-0 (Κριστιάνο Ρονάλντο 6’, 14’), οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με πέναλτι στο 29’, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα. Έδειξε να υστερεί σε τακτική και ταχύτητα των Βαυαρών, και με το σκορ να μην αλλάζει μετά το τέλος της παράτασης, ο Σέρχιο Ράμος αναδείχθηκε ως ο αρνητικός πρωταγωνιστή για τη Ρεάλ, αφού αστόχησε στο τελευταίο πέναλτι για την ομάδα του. Στο πρωτάθλημα, ο Μουρίνιο έσπασε το ρόδι μετά από δέκα ανεπιτυχείς συναντήσεις με τη Μπαρτσελόνα, κερδίζοντας την στο Καμπ Νου με 2-1 (Κεντίρα 17’, Κριστιάνο Ρονάλντο 73’) και αυξάνοντας τη μεταξύ τους διαφορά στους 7 βαθμούς. Την Τετάρτη ταξιδεύει στο Μπιλμπάο για την αναμέτρηση με την Αθλέτικ. Καμία απουσία για την ομάδα του Μουρίνιο.



Εντός: 14-2-1
Γκολ: 63-18
Τελευταία 5: 4-1-0


ΣΕΒΙΛΛΗ: Άνοιξε το σκορ με τον Νεγρέδο στο 21’, ισοφαρίστηκε οχτώ λεπτά αργότερα και έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη, με τον Νεγρέδο να χάνει πέναλτι στο 89’. Δεύτερο ματς χωρίς νίκη για τη Σεβίλλη, η οποία όμως παρέμεινε στην 9η θέση, δύο μόλις βαθμούς πίσω από την 6η Μπιλμπάο. Αν θέλει να ελπίζει για έξοδο στην Ευρώπη, είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει τους βαθμούς/βαθμό σήμερα στη Μαδρίτη. Την Τετάρτη υποδέχεται τη Μπέτις. Τιμωρημένοι ο μέσος Μεντέλ (30 συμμ./2 γκ.) και ο επιθετικός ντελ Μοράλ (31 συμμ./10 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο αμυντικός Εσκουντέ (24 συμμ./1 γκ.), ο μέσος Περότι (15 συμμ./2 ασίστ) και ο επιθετικός Κανουτέ (24 συμμ./3 γκ./2 ασίστ). Αμφίβολος ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Πάλοπ (11 συμμ.).


Εκτός: 4-6-7
Γκολ: 15-18
Τελευταία 5: 2-1-2


Πρόταση: Με 7 βαθμούς διαφορά από τη Μπαρτσελόνα και μετά από την τεράστια απογοήτευση για τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ, η Σεβίλλη μπορεί να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Με αρκετό ρίσκο το Χ2 που πληρώνει στο 4.00 (Bwin).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
17:00 ΣΑΡΑΓΟΣΑ  – ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Προϊστορία: 8-11-14
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ 2-1


ΣΑΡΑΓΟΣΑ: Είχε ευκαιρίες στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μαγιόρκα, αλλά την πρόδωσε και πάλι η άμυνα, δεχόμενη γκολ στο 36’, χωρίς να καταφέρει να αντιδράσει στη συνέχεια. Αυτή ήταν η τρίτη ήττα στα τέσσερα τελευταία, που την έριξε στην προτελευταία θέση, έξι βαθμούς μακριά από τη σωτηρία. Το σκηνικό μπορεί να ανατραπεί μόνο αν νικήσει σήμερα τη Μπιλμπάο και την Τετάρτη τη Λεβάντε. Θετικό ότι και τα δύο είναι εντός έδρας. Έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα (60) και επίθεση (29) στην Πριμέρα. Αμφίβολοι ο αμυντικός Ομπράντοβιτς (16 συμμ.) και ο επιθετικός Αράντα (13 συμμ./2 γκ./2 ασίστ).


Εντός: 5-4-7
Γκολ: 14-23
Τελευταία 5: 2-0-3


ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Το γκολ του αρχισκόρερ Γιορέντε (88’) κόντρα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, έδωσε ιστορική πρόκριση για τη Μπιλμπάο για τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Σουσαέτα είχε ανοίξει το σκορ στο 17’, οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει στο 44’, ενώ λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Ιμπάι είχε δώσει το προβάδισμα για τη Μπιλμπάο, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο πρωτάθλημα προερχόταν από την άνετη επικράτηση επί της Σανταντέρ με 1-0 χάρη σε γκολ του Τοκέρο στο 12’, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα στη συνέχεια. Την Τετάρτη θα υποδεχθεί τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τιμωρημένος ο αμυντικός Αουρτενέτσε (29 συμμ./1 γκ.). Εκτός σχεδόν από την αρχή της χρονιάς οι αμυντικοί Όσιο και Καστίγιο.


Εκτός: 4-6-7
Γκολ: 20-26
Τελευταία 5: 3-1-1


Πρόταση: Ύστατη προσπάθεια για τη Σαραγόσα, ίσως μπορέσει να χτυπήσει το παιχνίδι με τη Μπιλμπάο, η οποία μπορεί να βγάλει κούραση μετά τον ημιτελικό. 1Χ στο 1.65 (Bwin).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
19:00 ΜΑΛΑΓΑ  – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Προϊστορία: 1-6-14
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΜΑΛΑΓΑ 2-0


ΜΑΛΑΓΑ: Ήταν καλύτερη της Οσασούνα, αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 54’. Ο Καθόρλα ισοφάρισε στο 67’, αλλά η ομάδα του δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, παρότι είχε δύο δοκάρια. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία και τρίτο παιχνίδι χωρίς νίκη. Παραμένει όμως 4η, τρεις βαθμούς πίσω από τη Βαλένθια και τρεις βαθμούς πάνω από τη Λεβάντε. Ο στόχος της απευθείας εισόδου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θα έρθει ακόμα πιο κοντά αν καταφέρει να πάρει απόψε τη νίκη. Την Τετάρτη θα ταξιδέψει στη Βαρκελώνη για να αντιμετωπίσει τη Μπαρτσελόνα. Εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Καμπαγιέρο (28 συμμ.), ο αμυντικός Ματάισεν (27 συμμ.) και ο μέσος Τουλαλάν (25 συμμ./3 γκ.). Αμφίβολος ο μεσοεπιθετικός Ζούλιο Μπαπτίστα (4 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).


Εντός: 11-3-3
Γκολ: 33-21
Τελευταία 5: 1-2-2


ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ηττήθηκε και δεύτερη φορά από την Ατλέτικο και αποκλείστηκε από το Γιουρόπα Λιγκ, σε ένα πολύ επεισοδιακό ματς, ειδικά στο 2ο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 60’, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν αψιμαχίες μεταξύ των παιχτών, με πρωταγωνιστές τους Σολδάδο και Τιάγκο, ο οποίος αποβλήθηκε στο 79’. Δείχνει κουρασμένη και χωρίς αυτοσυγκέντρωση στα τελευταία παιχνίδια, με εξαίρεση το 4-0 επί της Μπέτις στο Μεστάγια (Ζόνας 7’, Φεγκουλί 63’, Σολδάδο 86’, Πιάτι 88’), αν και το σκορ ήταν αρκετά πλασματικό βάση της εικόνας των ομάδων στην αναμέτρηση και ενώ η Μπέτις αγωνίστηκε με 10 από το 57’ και με 9 στα τελευταία πέντε λεπτά. Μετράει μόλις δύο νίκες στα τελευταία εφτά, αλλά τουλάχιστον διατηρείται στην 3η προνομιούχο θέση. Την Τετάρτη υποδέχεται την Οσασούνα. Τιμωρημένος ο αμυντικός χαφ Αλμπέλδα (19 συμμ.). Εκτός οι μέσοι Κανάλες (11 συμμ./1 γκ./2 ασίστ) και Μπανέγκα (13 συμμ./1 ασίστ). Αμφίβολος ο αμυντικός Ματιέ (29 συμμ./3 ασίστ).


Εκτός: 6-6-5
Γκολ: 19-22
Τελευταία 5: 2-2-1


Πρόταση: Καλή ομάδα η Μάλαγα αλλά θεωρώ πιο ποιοτική και έμπειρη τη Βαλένθια που μπορεί να αντιδράσει. Δε θα είναι όμως εύκολο, έτσι το Χ (3.40 Bet365) φαντάζει ως το πιο πιθανό αποτέλεσμα.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

20:45 ΜΠΕΤΙΣ  – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Προϊστορία: 11-9-9
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ –  ΜΠΕΤΙΣ 0-2


ΜΠΕΤΙΣ: Δέχθηκε γκολ μόλις στο 6’ και έμεινε μέσα στο παιχνίδι, μέχρι την αποβολή του Ντοράδο στο 57’. Βρήκε διαδρόμους έτσι η Βαλένθια αλλά και τα δίχτυα άλλες τρεις φορές (63’, 86’, 88’), με τη Μπέτις να τελειώνει το παιχνίδι με 9 λόγω της αποβολής του επιθετικού Μολίνα (89’). Αυτή ήταν η πρώτη ήττα μετά από έξι αγωνιστικές, που την έριξε στη 13η θέση, έξι βαθμούς μακριά από την εξάδα. Την Τετάρτη ακολουθεί το μεγάλο τοπικό ντέρμπι κόντρα στη Σεβίλλη. Τιμωρημένοι ο αμυντικός Ντοράδο (31 συμμ./1 γκ.) και ο επιθετικός Μολίνα (25 συμμ./5 γκ./1 ασίστ). Εκτός οι αμυντικοί Μάριο (12 συμμ.) και Ουστάριτζ (7 συμμ.) και ο μέσος Χουάνμα (14 συμμ./1 ασίστ).


Εντός: 7-5-5
Γκολ: 24-21
Τελευταία 5: 3-1-1


ΑΤΛΕΤΙΚΟ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Επικρατώντας για δεύτερη φορά της Βαλένθια, πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, με τη νίκη που πέτυχε στο Μεστάγια με 1-0 (Αντριάν), ενώ τελείωσε το παιχνίδι με 10 λόγω της αποβολής του Τιάγκο στο 79’. Βρίσκεται στον τελικό ξανά μετά από δύο χρόνια όταν και είχε κατακτήσει το τρόπαιο. Στο πρωτάθλημα, επικράτησε εύκολα στο Βιθέντε Καλντερόν της Εσπανιόλ με 3-1, χάρη στα γκολ των Γκοντίν (9’) και Τουράν (59’, 61’). Έφτασε τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ βρίσκεται στη 7η θέση, ένα βαθμό πίσω από Λεβάντε και ισοβαθμώντας με τη Μπιλμπάο στους 48 βαθμούς. Εφικτός ο στόχος της εισόδου στην εξάδα, αφού μετά το σημερινό έχει δύο συνεχόμενα εντός (Σοσιεδάδ, Μάλαγα). Εκτός οι αμυντικοί Σίλβιο (9 συμμ.) και Αντόνιο Λόπεζ (2 συμμ.). Αμφίβολος ο οργανωτής Ντιέγκο (26 συμμ./3 γκ./2 ασίστ).


Εκτός: 3-5-9
Γκολ: 14-27
Τελευταία 5: 3-0-2


Πρόταση: Η Μπέτις, εκτός διεκδίκησης μιας θέσης στην εξάδα, θα έχει το μυαλό στο επερχόμενο ντέρμπι με τη Σεβίλλη. Λογικά θα βρει μια κουρασμένη Ατλέτικο, με το under να αποτελεί την επιλογή μας για την αναμέτρηση (1.95 Expekt).
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
22:30 ΡΑΓΙΟ  ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Προϊστορία: 3-4-8
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΡΑΓΙΟ  ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ 4-0


ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Παίζοντας άσχημα αμυντικά, δέχθηκε γκολ στο 18’ από τη Χιχόν, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 51’ με τον Λαμπάκα, αλλά η αποβολή του ίδιου παίχτη στο 76’ έδωσε τη δυνατότητα στη γηπεδούχο να σκοράρει για δεύτερη φορά δύο λεπτά αργότερα, ενώ τέλειωσε το ματς με 9 χάρη στην αποβολή του Κασάδο στο 87’. Αυτή ήταν η έκτη ήττα στα εφτά τελευταία, που την έριξαν στη 15η θέση. Πολύ δύσκολα θα κινδυνέψει, με τη Χιχόν να απέχει 9 βαθμούς. Την Τετάρτη ταξιδεύει στο Πάλμα της Μαγιόρκα. Τιμωρημένοι οι αμυντικοί Κασάδο (30 συμμ./2 ασίστ) και Λαμπάκα (10 συμμ./1 γκ.). Εκτός ο αμυντικός Περέιρα, οι μέσοι Φουέγο (30 συμμ./1 ασίστ) και Αρμεντέρος (12 συμμ./2 γκ./2 ασίστ), και ο επιθετικός Πίτι (33 συμμ./3 γκ./4 ασίστ). Αμφίβολοι οι αμυντικοί Ραούλ Μπράβο (6 συμμ.) και Ρομπέρ (1 συμμ.).


Εντός: 7-1-9
Γκολ: 28-19
Τελευταία 5: 1-0-4


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Καταστροφική η εβδομάδα που πέρασε για τη Μπαρτσελόνα. Το Σάββατο ηττήθηκε από τη Ρεάλ στο Καμπ Νου με 1-2 (Σάντσες 70’), φτάνοντας τη μεταξύ τους διαφορά στους εφτά βαθμούς, αποχαιρετώντας έτσι το όνειρο για την κατάκτηση του τίτλου. Την Τρίτη υποδέχθηκε την Τσέλσι με την ελπίδα να ανατρέψει το εις βάρος 1-0 του πρώτου αγώνα. Προηγήθηκε με 2-0 με τα γκολ των Μπούσκετς (35’) και Ινιέστα (43’), αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σκοράρουν στο 45’+2 χωρίς να έχουν ουσιαστικά ευκαιρία σε όλο το πρώτο μέρος. Η Μπάρτσα ήταν σαφώς καλύτερη σε όλο το παιχνίδι, έκλεισε την Τσέλσι έξω από τα καρέ του Τσεχ, αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την αποβολή του Τέρι στο 37’, ενώ έχασε και πέναλτι στο 49’ με τον Μέσι να στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Το κερασάκι στη τούρτα μπήκε στο 92’ όταν η Τσέλσι σκόραρε και δεύτερο τέρμα. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, την Παρασκευή παραιτήθηκε ο Γκουαρντιόλα από την τεχνική ηγεσία των Καταλανών, χωρίς να δώσει σαφείς εξηγήσεις, και έτσι στον πάγκο της ομάδας θα κάτσει ο βοηθός του Βιλανόβα. Την Τετάρτη υποδέχεται στο Καμπ Νου τη Μάλαγα. Εκτός οι αμυντικοί Φόντας (1 συμμ.), Πικέ (21 συμμ./2 γκ.) και Αμπιντάλ (22 συμμ./2 ασίστ), ο μέσος Τσάβι (29 συμμ./10 γκ./6 ασίστ) και ο επιθετικός Βίγια (15 συμμ./5 γκ./1 ασίστ).


Εκτός: 10-5-2
Γκολ: 32-16
Τελευταία 5: 4-0-1


Πρόταση: Η Ράγιο αρέσκεται σε επιθετικό παιχνίδι, ενώ η Μπαρτσελόνα θέλει να ξεχάσει γρήγορα όλα τα κακώς κείμενα των τελευταίων ημερών με μία καλή εμφάνιση. Πολύ πιθανό το over που πληρώνει στο 1.51 (Betfair).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση