betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Για το νταμπλ η  Μεγάλη Κυρία
Γήπεδο: Ολύμπικο (Ρώμη), Χωρητικότητα: 82.656
Προϊστορία: 13-8-6
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Α’ ΓΥΡΟΣ (29/11/11): ΝΑΠΟΛΙ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 3-3
Β’ ΓΥΡΟΣ (01/04/12): ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΝΑΠΟΛΙ 3-0


ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Με το καλύτερο δυνατό τρόπο έφτασε στην κατάκτηση του 28ου τίτλου της στη Σέριε Α (30 για τους ίδιους, που υπολογίζουν και τα δύο που τους αφαιρέθηκαν), επικρατώντας της Αταλάντα με 3-1 στην τελευταία αγωνιστική. Η Γιουβέντους, που μαζί με τη Ρόμα, είναι η πολυνίκης του θεσμού, έχοντας εννιά κατακτήσεις (και άλλες τέσσερις φορές ήταν φιναλίστ) θέλει να τερματίσει την ονειρική χρονιά που κάνει φέτος αήττητη και κάνοντας το νταμπλ στην Ιταλία.
Για να φτάσει στον τελικό χρειάστηκε να αποκλείσει Μπολόνια, Ρόμα και Μίλαν. Τελευταία συμμετοχή της στον τελικό ήταν την περίοδο 2003/04, ενώ τελευταία κατάκτηση την περίοδο 1994/95. Ιστορική στιγμή στο τελευταίο παιχνίδι για τους οπαδούς της Γιουβέντους, που αποχαιρέτησαν ένα ζωντανό θρύλο της ομάδας τους μετά από 19 χρόνια προσφοράς, τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, αν και σήμερα θα είναι τυπικά το τελευταίο του επίσημο παιχνίδι. Τρία από τα τέσσερα φετινά ματς κυπέλλου για τη Γιουβέντους έχουν έρθει γκολ-γκολ. Εκτός οι αμυντικοί Κιελίνι (34 συμμ./2 γκ./2 ασίστ) και Ντε Τσέλιε (21 συμμ./1 γκ./2 ασίστ).


Κύπελλο (2011/12): 3-1-0
Γκολ: 9-4
Φόρμα στα τελευταία 5: 4-1-0



ΝΑΠΟΛΙ: Μπορεί να κέρδισε τη Σιένα στην τελευταία αγωνιστική αλλά δεν κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη τριάδα, που ήταν ο βασικός της στόχος για φέτος. Η απώλεια της 3ης θέσης για τη Νάπολι είχε πολύ κακό αντίκτυπο. Έχασε την ευκαιρία να συνεχίσει να αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ, που σημαίνει πολλά έσοδα για την ομάδα με συνέπεια αυτό να έχει κάποιες ανακατατάξεις στο οικονομικό κυρίως κομμάτι. Με την 5η θέση που κατέλαβε πάντως στο πρωτάθλημα, έχει ήδη πάρει το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ του χρόνου. Για να φτάσει στον τελικό χρειάστηκε να αποκλείσει Τσεζένα, Ίντερ και Σιένα. Συνολικά έχει τρεις κατακτήσεις (τελευταία την περίοδο 1986/87) ενώ άλλες τέσσερις φορές ήταν φιναλίστ. Όπως όλα δείχνουν, οι δύο σημαντικότεροι ποδοσφαιριστές για τη Νάπολι φέτος, Λαβέτσι και Καβάνι, θα αποτελέσουν παρελθόν, με τον πρώτο να βρίσκεται κοντά στην Ίντερ (25 εκατ.), αν και τελευταία μπήκε «σφήνα» και η Παρί, ενώ τον Ουρουγουανό τον διεκδικούν Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι (40 εκατ.). Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με τον τεχνικό Ματσάρι. Ο μέσος Γκαργκάνο (33 συμμ./2 γκ./3 ασίστ) είναι τιμωρημένος. Αμφίβολος ο αμυντικός Καναβάρο (32 συμμ./2 γκ.).


Κύπελλο (2011/12): 3-0-1
Γκολ: 7-3
Φόρμα στα τελευταία 5: 3-1-1


Πρόταση: Η Γιούβε κυνηγάει το νταμπλ, ενώ η Νάπολι θέλει εξιλέωση για την απώλεια της 3ης θέσης με την κατάκτηση του τροπαίου, με όπλο τις εξαιρετικές επιθετικές της μονάδες. Πιθανό γκολ-γκολ στον τελικό του κυπέλλου Ιταλίας (1.80 William Hill).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση