» » » » » » » Προγνωστικά στο Στοίχημα: Τελευταία αγωνιστική στη Ligue 1

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Προγνωστικά στο Στοίχημα: Τελευταία αγωνιστική στη Ligue 1
22:00 ΟΣΕΡ  – ΜΟΝΠΕΛΙΕ

Προϊστορία: 7-8-8
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΟΣΕΡ 3-1


ΟΣΕΡ: Ταξίδεψε στην έδρα της Μαρσέιγ με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα κρατούσε ζωντανές τις ελπίδες της για σωτηρία, αλλά τελικά ηττήθηκε με 3-0 (33’, 54’, 90’), πράγμα που σημαίνει ότι από του χρόνου θα αγωνίζεται στη Λιγκ 2, μετά από 32 συνεχόμενες παρουσίες στην πρώτη κατηγορία. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο από αγανακτισμένους οπαδούς της ομάδας, ενώ ήδη πολύ ποδοσφαιριστές έχουν αρχίσει να κοιτάν το μέλλον τους σε άλλες ομάδες. Όπως όλα δείχνουν θα τερματίσει τελευταία στο πρωτάθλημα με 34 βαθμούς. Εκτός οι τιμωρημένοι μέσοι Τραορέ (27 συμμ./9 γκ./5 ασίστ) και Μαντζέκ (27 συμμ./1 ασίστ)



Εντός: 6-6-6
Γκολ: 29-26
Τελευταία 5: 2-0-3


ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Στο ντέρμπι με τη Λιλ έκανε καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, επικρατώντας με 1-0 εντός έδρας, με το γκολ του Αΐτ Φανά στο 94’. Διεκδικεί απόψε τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της στη Λιγκ 1 και το μόνο που χρειάζεται σήμερα είναι ένας βαθμός (βρίσκεται στο +3 από την Παρί) απέναντι στην ήδη υποβιβασμένη Οσέρ. Εκπληκτικό επίτευγμα, αν αναλογιστούμε ότι η Μονπελιέ έχει το 14ο χαμηλότερο μπάτζετ της κατηγορίας. Ο βασικός επιθετικός και αρχισκόρερ Ζιρού έχει σημειώσει 21 γκολ και σήμερα θέλει να σκοράρει για να ξεπεράσει τον βραζιλιάνο Νενέ της Παρί (επίσης 21). Μετράει μία μόλις ήττα στα εννιά τελευταία, ενώ τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ήταν under. Ο τεχνικός Ζιράρ κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου προπονητή της κατηγορίας. Τιμωρημένοι ο αμυντικός Μπεντιμό (36 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο εξαιρετικός μέσος Μπελαντά (28 συμμ./12 γκ./6 ασίστ)


Εκτός: 16-2-1
Γκολ: 37-11
Τελευταία 5: 4-1-0


Πρόταση: Αν καταφέρει να σκοράρει πρώτη η Μονπελιέ τότε είναι σίγουρο ότι θα έχουμε πολλά γκολ στην αναμέτρηση, αφού οι παίχτες της θα πάρουν φτερά στα πόδια τους. Αξιόλογες επιθετικές μονάδες έχει και η Οσέρ, η οποία δεν έχει τίποτα να χάσει απόψε. Over στο 1.80(expekt)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

22:00 ΕΒΙΑΝ  – ΜΠΡΕΣΤ

Προϊστορία: 0-2-0
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΠΡΕΣΤ-ΕΒΙΑΝ 2-2


ΕΒΙΑΝ: Αγωνίστηκε χωρίς κίνητρο στην έδρα της Νις και προηγήθηκε με το αυτογκόλ του Πεϊσίνοβιτς στο 14’, με τον ίδιο παίχτη να ισοφαρίζει στο 35’ σε 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ. Πολύ καλή η πορεία των νεοφώτιστων, που όπως και να έρθουν τα αποτελέσματα θα τερματίσει στην πρώτη δεκάδα. Μετράει μόλις μία ήττα στα έξι τελευταία, ενώ τα έξι από τα εφτά τελευταία ήταν γκολ-γκολ και over. Τιμωρημένος ο αμυντικός Μονγκογκού (14 συμμ./3 γκ.). Εκτός ο αμυντικός Τζα Τζετζέ (34 συμμ./2 γκ.) και οι μέσοι Γκοβού (18 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και Πόουλσεν (23 συμμ.).


Εντός: 9-2-7
Γκολ: 29-28
Τελευταία 5: 2-2-1


ΜΠΡΕΣΤ: Το γκολ του Γκρουγκί με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 39’ ήταν αρκετό για να χαρίσει την εντός έδρας νίκη στη Μπρεστ με 1-0. Ισοβαθμεί με Καέν και Αζαξιό στους 38 και το μόνο που χρειάζεται είναι να χάσει μία εκ των δύο ή στη χειρότερη περίπτωση να φέρει το ίδιο αποτέλεσμα. Αν καταφέρει φυσικά να πάρει τη νίκη ούτε που την ενδιαφέρει τι θα κάνουν οι άλλοι, αφού υπερτερεί λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Είναι αήττητη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Εκτός οι αμυντικοί Μαρσιάλ (24 συμμ.), Κουλιμπαλί (18 συμμ.) και Νταφ (16 συμμ./1 γκ.).


Εκτός: 7-8-4
Γκολ: 22-17
Τελευταία 5: 1-2-2


Πρόταση: Η Εβιάν αν και παίζει χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο, χτυπάει όλα τα παιχνίδια της και αυτό αναμένεται να κάνει και απόψε. Η Μπρεστ πρέπει να μπει ψυχωμένα στο γήπεδο, αλλά δυστυχώς το άγχος είναι με το μέρος της. Δε θα έχει εύκολο έργο και η ισοπαλία  (3.30 Bet365) μοιάζει ως το πιο πιθανό αποτέλεσμα, βαθμός που μπορεί να είναι αρκετός για τη Μπρεστ.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
22:00 ΛΙΛ  – ΝΑΝΣΙ

Προϊστορία: 9-5-3
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΝΑΝΣΙ-ΛΙΛ 1-1


ΛΙΛ: Ηττήθηκε δίκαια από τη Μονπελιέ εκτός έδρας με 1-0 (94’), αν και έχει μία μικρή πίκρα γιατί δέχτηκε το γκολ στο τέλος και ίσως μπορούσε να αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας. Με την ήττα αυτή η Λιλ έχασε κάθε ελπίδα για διεκδίκηση του πρωταθλήματος, μένοντας στο -8 από την κορυφή. Ότι αποτέλεσμα και να φέρει σήμερα θα τερματίσει 3η, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Αζάρ, που ήταν φέτος ο κορυφαίος της ομάδας, και που βραβεύτηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της Λιγκ 1, θα συνεχίσει τη καριέρα του στην Αγγλία, σε μία από τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ. Στις τελευταίες 8 συναντήσεις με τη Νανσί στο πρωτάθλημα, ανεξαρτήτου έδρας, μετράει 6 νίκες και 2 ισοπαλίες. Δεν έχει αξιόλογες απουσίες.


Εντός: 11-5-2
Γκολ: 44-22
Τελευταία 5: 4-0-1


ΝΑΝΣΙ: Η Νανσί είχε ήδη σωθεί, αλλά κατάφερε να πάρει την εντός έδρας νίκη από την ενδιαφερόμενη Σεντ Ετιέν με 3-2. Ο Μουκαντζό σκόραρε δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο (6’, 22’), με τη Σεντ Ετιέν να μειώνει στο 39’, αλλά οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο γκολ στο πρώτο μέρος με τον Μολό (44΄). Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο τελικό 3-2 στο 70’. Αυτή ήταν η πρώτη της νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές. Βρέθηκε στους 45 βαθμούς και την 11η θέση και εκεί θα τερματίσει, αφού η Βαλενσιέν βρίσκεται στο -5 και η Μαρσέιγ στο +3, αλλά με καλύτερο συντελεστή τερμάτων.  Προέρχεται από 8 συνεχόμενα εκτός έδρας under. Ο μέσος Τραορέ υπέγραψε ήδη με τη Μίλαν. Τιμωρημένοι οι αμυντικοί Σαμί (27 συμμ.) και Αντρέ Λουίζ (36 συμμ./2 γκ.).


Εκτός: 5-3-10
Γκολ: 13-20
Τελευταία 5: 1-2-2


Πρόταση: Αδιάφορες βαθμολογικά οι δύο ομάδες, περιμένουμε αρκετά γκολ, τουλάχιστον από τους γηπεδούχους που θέλουν να αποχαιρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το μεγάλο της αστέρι Αζάρ. Over στο 1.63 (Expekt).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
22:00 ΛΟΡΙΑΝ  – ΠΣΖ

Προϊστορία: 7-4-6
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΠΣΖ-ΛΟΡΙΑΝ 0-1


ΛΟΡΙΑΝ: Φάνηκε ότι θα αποσπούσε το βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Μπορντό, η οποία έπαιξε το τελευταίο πεντάλεπτο με παίχτη λιγότερο, αλλά στο 90’ υπέπεσε σε πέναλτι με το οποίο ηττήθηκε με 1-0. Δεν κατάφερε να πετύχει τη σωτηρία της ακόμα και πλέον βρίσκεται στο +1 από τη γραμμή του υποβιβασμού, ισοβαθμώντας με Νις και Σοσό στους 39 βαθμούς. Δεδομένου του κινήτρου της σημερινής αντιπάλου η νίκη δεν είναι εύκολη υπόθεση, οπότε ελπίζει να μην κερδίσει κάποια από τις τρεις ομάδες που έχουν 38 (Αζαξιό, Καέν, Μπρεστ) για να πετύχει την παραμονή. Μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε, ενώ προέρχεται από τρία συνεχόμενα under. Δεν έχει χάσει στις πέντε τελευταίες συναντήσεις με την Παρί, ανεξαρτήτου έδρας, μετρώντας τρεις ισοπαλίες και δύο νίκες, και οι δύο στο Παρκ ντε Πρενς. Εκτός ο τερματοφύλακας Λεκόμ (5 συμμ.), οι αμυντικοί Λοτόα (6 συμμ.), Γκασάμα (8 συμμ.) και Πεντρίνιο (11 συμμ.), οι μέσοι Μβουεμπά (34 συμμ./4 γκ./4 ασίστ), Ντουκουρέ και Μπαρτέλμ (9 συμμ.) και οι επιθετικοί Αλαντιέρ (18 συμμ./2 γκ./1 ασίστ), Σουνού (15 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και Κερσιά (3 συμμ./1 γκ.).


Εντός: 8-6-4
Γκολ: 19-12
Τελευταία 5: 1-1-3


ΠΣΖ: Με πρωταγωνιστή τον Νενέ που σημείωσε και τα τρία γκολ της ομάδας του στο β’ μέρος κόντρα στην Σεντ Ετιέν, πήρε την εντός έδρας νίκη, η οποία διατήρησε τις ελπίδες της για το πρωτάθλημα. Βρίσκεται στο -3 από την κορυφή και χρειάζεται μόνο τη νίκη σήμερα και παράλληλα η Μονπελιέ να χάσει από την ήδη υποβιβασμένη Οσέρ. Έχουν την ίδια διαφορά τερμάτων, αλλά αν συμβεί αυτό το (ακραίο) σενάριο τότε η Παρί θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια. Ο Αντσελότι πάντως για να είναι καλυμμένος, δήλωσε πως η ομάδα πέτυχε ήδη το στόχο της που ήταν η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ! Προέρχεται από 7 συνεχόμενα εκτός έδρας γκολ-γκολ. Στις 7 τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Λοριάν έχει ηττηθεί μόλις μία φορά (3-3-1), ενώ τα 7 από τα 8 τελευταία ήταν under. Επιπλέον στόχος της Παρί είναι η ανάδειξη του Νενέ, ο οποίος έχει σκοράρει 21 φορές – όσες και ο Ζιρού της Μονπελιέ, ως πρώτου σκόρερ της Λιγκ 1. Ο μέσος Μενέζ (33 συμμ./7 γκ.) είναι τιμωρημένος. Αμφίβολοι οι αμυντικοί Μπίσεβατς (19 συμμ./1 γκ.) και Άλεξ (14 συμμ./2 γκ.) και οι μέσοι Σισοκό (25 συμμ./2 γκ.) και Ματιντί (28 συμμ./1 γκ.).


Εκτός: 8-7-3
Γκολ: 31-24
Τελευταία 5: 4-0-1


Πρόταση: Η Παρί είναι σαφώς καλύτερη ομάδα και οφείλει να κερδίσει απόψε, εξαντλώντας όλες τις πιθανότητες που έχει για το πρωτάθλημα. Η Λοριάν αν ξέρει ότι έστω μία ομάδα που κινδυνεύει χάνει, δε θα σκιστεί κιόλας γιατί έτσι θα εξασφαλίζει την παραμονή. Διπλό στο 1.75 (Bet365).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

22:00 ΛΥΟΝ  – ΝΙΣ

Προϊστορία: 16-8-3
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΝΙΣ-ΛΥΟΝ 1-3


ΛΥΟΝ: Ήταν αδιάφορη στο εκτός έδρας ματς με την Αζαξιό, αλλά παρότι βρέθηκε να αγωνίζεται με 10 από το 50’, λόγω αποβολής του Γκουρκιούφ, άνοιξε το σκορ με τον Γκομίς στο 54’. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν πέντε λεπτά αργότερα, με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ, ενώ τελείωσαν και αυτοί το παιχνίδι με 10. Είναι αήττητη εδώ και έξι παιχνίδια, ενώ μόνο στο πρωτάθλημα μετράει μόλις μία ήττα στις 11 τελευταίες αγωνιστικές. Έχει ήδη εξασφαλίσει την έξοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ με την κατάκτηση του κυπέλλου, αλλά κάτι τέτοιο θα συνέβαινε έτσι κι αλλιώς αφού θα τερματίσει 4η στο πρωτάθλημα (στο -7 από τη Λιλ και στο +6 από τη Μπορντό. Αυτό σημαίνει ότι μία θέση για το Γιουρόπα Λιγκ θα πάει στην 5η θέση.  Τιμωρημένοι ο αμυντικός Κρις και ο μεσοεπιθετικός Γκουρκιούφ (13 συμμ./2 γκ.). Εκτός οι μέσοι Μπαστός και Έντερσον.


Εντός: 13-3-2
Γκολ: 41-23
Τελευταία 5: 3-2-0


ΝΙΣ: Χρειαζόταν την εντός έδρας νίκη κόντρα στην αδιάφορη Εβιάν για να εξασφαλίσει την παραμονή, αλλά τελικά πήρε μόνο το βαθμό της ισοπαλίας. Πρωταγωνιστής ο αμυντικός Πεϊτσίνοβιτς που σκόραρε… για την Εβιάν με αυτογκόλ στο 14’, αλλά εξιλεώθηκε σκοράροντας για την ομάδα του στο 35’. Έμεινε για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από τις νίκες, ενώ έχει μόλις μία στα τελευταία έξι. Μετά την ισοπαλία απέχει ένα βαθμό από τη γραμμή του υποβιβασμού, αλλά ισοβαθμεί με Λοριάν και Σοσό στους 39 βαθμούς. Το θετικό είναι ότι έχει καλύτερο συντελεστή τερμάτων και υπερτερεί των υπολοίπων ομάδων που κινδυνεύουν. Προέρχεται από τέσσερα σερί under. Εκτός ο αμυντικός Γκομίς (15 συμμ.), οι μέσοι Γκραντέν (11 συμμ.) και Αμπριέλ (27 συμμ.), και οι επιθετικοί Μουνιέ (29 συμμ./8 γκ.), Γκιέ-Γκιέ (21 συμμ./1 γκ.) και Πεντεκό (12 συμμ.).


Εκτός: 2-4-12
Γκολ: 14-30
Τελευταία 5: 1-2-2


Πρόταση: Η Νις που έχει τη δεύτερη χειρότερη συγκομιδή βαθμών εκτός έδρας, λογικά και ασχέτως αποτελέσματος έχει πολλά περιθώρια για να σωθεί. Σαφώς καλύτερη ομάδα η Λυόν, θέλει να αποχαιρετήσει με νίκη τους φιλάθλους της. Με αυτά τα δεδομένα, ο άσος φαντάζει ως η καλύτερη επιλογή (1.83 Expekt).
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
22:00 ΡΕΝ  – ΝΤΙΖΟΝ

Προϊστορία: 1-0-0
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΝΤΙΖΟΝ-ΡΕΝ 1-5


ΡΕΝ: Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Παρί, στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν κακή αλλά στο δεύτερο έριξε την απόδοσή της με αποτέλεσμα να δεχτεί τρία γκολ. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα για τη Ρεν, διάστημα στο οποίο δεν έχει βάλει ούτε γκολ. Έχασε έτσι πολύτιμο έδαφος για τη διεκδίκηση της 5ης θέσης, απέχοντας ένα βαθμό από τη Μπορντό, ενώ ισοβαθμεί με τη Σεντ Ετιέν στους 58. Εδώ που έφτασε, χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη, ενώ παράλληλα θα περιμένει την ισοπαλία στο Σεντ Ετιέν-Μπορντό. Σε περίπτωση που κερδίσει η Σεντ Ετιέν με την οποία ισοβαθμεί, η Ρεν θα πρέπει να κάνει το ίδιο αλλά με περισσότερα γκολ, αφού υστερεί στη διαφορά τερμάτων κατά ένα γκολ. Εκτός ο αμυντικός Μανγκάν (13 συμμ./2 γκ.) και ο επιθετικός Έρντινγκ (23 συμμ./5 γκ.). Αμφίβολος ο αμυντικός Απάμ (12 συμμ.).


Εντός: 7-8-3
Γκολ: 25-19
Τελευταία 5: 2-0-3


ΝΤΙΖΟΝ: Αν και προηγήθηκε στο εντός έδρας με την Τουλούζ στο 27’ με τον Μεϊτέ, δέχτηκε την ισοφάριση λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, με το 1-1 να μένει τελικά ως το τέλος. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία της Ντιζόν, αλλά είναι χωρίς νίκη εδώ και οχτώ αγωνιστικές, ενώ προέρχεται από εννιά σερί under. Βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 36 βαθμούς, 2 κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού και χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη αν θέλει να διατηρήσει όποιες ελπίδες της έμειναν για παραμονή. Τιμωρημένος ο αμυντικός Ντιαμπατέ (15 συμμ.). Εκτός o μέσος Γκερμπέρ (32 συμμ./2 γκ.) και οι επιθετικοί Ζοβιάλ (30 συμμ./9 γκ.) και Κακουτά (14 συμμ./4 γκ.).


Εκτός: 3-5-10
Γκολ: 15-32
Τελευταία 5: 0-2-3


Πρόταση: Η κακή εικόνα της Ντιζόν το τελευταίο διάστημα και οι δύο πολύ σημαντικές απουσίες στην επίθεση μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι δύσκολα θα παραμείνει στην κατηγορία. Η Ρεν έχει να ελπίζει με νίκη και μπορεί να τα καταφέρει. Άσος στο 1.75 (Interwetten).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
22:00 ΣΕΝΤ  ΕΤΙΕΝ – ΜΠΟΡΝΤΟ

Προϊστορία: 9-7-12
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΠΟΡΝΤΟ-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ 1-2
ΛΙΓΚ ΚΑΠ: ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΜΠΟΡΝΤΟ 3-1
ΚΥΠΕΛΛΟ: ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΜΠΟΡΝΤΟ 1-1 (παρατ.), 2-4 (πεν.)


ΣΕΝΤ  ΕΤΙΕΝ: Αγωνίστηκε με την αδιάφορη Νανσί εκτός έδρας, αλλά ήδη από το ημίχρονο βρέθηκε να χάνει με 3-1 (στο 39’ μείωσε σε 2-1 ο Ομπαμεγιάνγκ) και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Μπατλές στο 70’. Αυτό ήταν το τρίτο παιχνίδι χωρίς νίκη για τη Σεντ Ετιέν που είδε τη σημερινή της αντίπαλο να παίρνει μεγάλο πλεονέκτημα για την κατάληψη της 5η θέσης. Ισοβαθμεί με τη Ρεν στους 57, ενώ βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από τη Μπορντό. Για να βγει στο Γιουρόπα Λιγκ, θα χρειαστεί νίκη απόψε, πράγμα που σημαίνει ότι πετάει απέξω τη Μπορντό, και σε περίπτωση που κερδίσει και η Ρεν η νίκη της Σεντ Ετιέν να είναι με περισσότερα γκολ. Εκτός ο αμυντικός Ζουμά (22 συμμ./2 γκ.) και οι επιθετικοί Σιναμά-Πονγκόλ (22 συμμ./4 γκ.) και Κιταμπαλά (20 συμμ.).


Εντός: 9-4-5
Γκολ: 25-17
Τελευταία 5: 2-1-2


ΜΠΟΡΝΤΟ: Στο εντός έδρας με τη Λοριάν, αν και βρέθηκε να παίζει με 10 από το 85’, λόγω της αποβολής του αμυντικού Ενρίκε, ο Γκουφράν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 91’ έδωσε τελικά την υπερπολύτιμη νίκη στην ομάδα του. Ανέβηκε έτσι στην 5η θέση και όλα εξαρτώνται από αυτή για το ποιος θα πάρει το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Πριν από πέντε αγωνιστικές βρισκόταν 10 βαθμούς πίσω από την τότε 5η ομάδα Τουλούζ, και κανείς δε θα περίμενε ότι θα κατάφερνε τέτοια ανατροπή, μπαίνοντας σφήνα στη διεκδίκηση του εισιτηρίου, και μάλιστα παίρνοντας και προβάδισμα ενός βαθμού από Σεντ Ετιέν και Ρεν, και δύο βαθμών από την Τουλούζ. Το ντεμαράζ βασίστηκε στις πέντε κολλητές νίκες που σημείωσε στα τελευταία παιχνίδια της. Με νίκη εξασφαλίζει αυτή την έξοδο στην Ευρώπη, ασχέτως τι θα κάνουν οι υπόλοιπες ομάδες. Τιμωρημένοι ο αμυντικός Ενρίκε (23 συμμ./2 γκ.) και οι μέσοι Μορίς-Μπελέ. Εκτός ο μεσοεπιθετικός Ζουσιέ (28 συμμ./6 γκ.).


Εκτός: 6-5-7
Γκολ: 25-25
Τελευταία 5: 5-0-0


Πρόταση: Οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν τη νίκη που θα τους εξασφαλίσει την έξοδο στην Ευρώπη. Με αξιόλογες επιθετικές μονάδες αμφότερες, έχουν τη δυνατότητα να βρουν το δρόμο για τα δίχτυα. Γκολ-γκολ στο 1.67 (William Hill).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
22:00 ΣΟΣΟ  – ΜΑΡΣΕΪΓ

Προϊστορία: 11-3-12
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΜΑΡΣΕΪΓ-ΣΟΣΟ 2-2


ΣΟΣΟ: Αγωνίστηκε εκτός έδρας με την Καέν, σε ματς «εξάποντο» και πήρε τελικά τη νίκη με 3-1. Το σκορ άνοιξε ο Πριβά στο 26’ και πριν το τέλος του α’ ημιχρόνου ο Πουζόλ έκανε το 2-0. Η Καέν μείωσε σε 2-1 στο 58’, αλλά ο Ντουμπάι έγραψε το τελικό 3-1 στο 93’. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της Σοσό, που την έβγαλε εκτός επικίνδυνης ζώνης. Βρίσκεται στην 15η θέση με 39 βαθμούς, ένα πάνω από Αζαξιό, Καέν και Μπρεστ, ενώ ισοβαθμεί με Νις και Λοριά. Αν κερδίσει σήμερα σώζεται, αλλά αρκεί να χάσει μία από τις τρεις ομάδες των οποίων προηγείται. Εκτός οι αμυντικοί Πεϊμπέρν (26 συμμ./1 γκ.), Περκίς (18 συμμ.), Μπρεσέ (5 συμμ.) και Μουγιοκολό (4 συμμ.), και οι επιθετικοί Μπουτέν (25 συμμ./6 γκ.) και Μπακαμπού (21 συμμ./3 γκ.).


Εντός: 7-4-7
Γκολ: 20-24
Τελευταία 5: 2-0-3


ΜΑΡΣΕΪΓ: Αν και αδιάφορη, πήρε εύκολα την εντός έδρας νίκη με 3-0 (Φανί 33’, Αθπιλικουέτα 54’, Ζινιάκ 90’),  απέναντι στην Οσέρ που καιγόταν για τους τρεις βαθμούς. Σε μέτρια επίπεδα η φετινή της παρουσία στο πρωτάθλημα, έχει να θυμάται την καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου έφτασε στους «8» της διοργάνωσης, και την κατάκτηση του Λιγκ Καπ, με την οποία εξασφάλισε συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ του χρόνου. Ο Ντεσάμπ, όπως γράφεται εδώ και πολλούς μήνες, μάλλον δε θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας. Δεν έχει χάσει στις πέντε τελευταίες συναντήσεις της με τη Σοσό (4-1-0), τέσσερις από τις οποίες έληξαν over. Εκτός οι αμυντικοί Ντιαβαρά (23 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Ν’Κουλού (30 συμμ.) και Μ’Μπιά (14 συμμ./2 γκ.), και οι επιθετικοί Αντρέ Αγιού (26 συμμ./8 γκ./1 ασίστ) και Ρεμί (29 συμμ./12 γκ./6 ασίστ).


Εκτός: 4-5-9
Γκολ: 19-25
Τελευταία 5: 2-1-2


Πρόταση: Η Μαρσέιγ είναι τελείως αδιάφορη εδώ και πολύ καιρό και κάνει μετριότατες εμφανίσεις, ενώ θα στερηθεί και των υπηρεσιών του πολυτιμότατου Ρεμί. Ευκαιρία της Σοσό για να νίκη και εξασφάλισης μιας άνετης παραμονής. Άσος στο 2.20 (Bet365).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

22:00 ΤΟΥΛΟΥΖ  – ΑΖΑΞΙΟ

Προϊστορία: 7-0-3
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΑΖΑΞΙΟ-ΤΟΥΛΟΥΖ 0-2


ΤΟΥΛΟΥΖ: Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο εκτός έδρας με τη Ντιζόν από το 27’, αλλά κατάφερε πριν τη λήξη του πρώτου μέρους να ισοφαρίσει με τον Σουκουνά. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία, μένοντας μακριά από τις νίκες για πέμπτο παιχνίδι. Χάθηκε πολύ έδαφος στη διεκδίκηση μιας θέσης που οδηγεί Ευρώπη και απόψε θα χρειαστεί νίκη με πολλά γκολ (7 για την ακρίβεια!) και παράλληλα ισοπαλία στο Σεντ Ετιέν-Μπορντό και ήττα της Ρεν. Εν ολίγοις, βράσε όρυζα! Προέρχεται από τέσσερα συνεχόμενα under, πράγμα σύνηθες στη φετινή της πορεία, αφού έχει την καλύτερη άμυνα της Λιγκ 1 (32). Τιμωρημένοι οι αμυντικοί Μ’Μπενγκέ (30 συμμ./1 γκ.) και Κονγκρέ (37 συμμ.). Εκτός οι μέσοι Ταμπανού (32 συμμ./3 γκ.) και Ντιντό (23 συμμ./1 γκ.).


Εντός: 10-5-3
Γκολ: 20-9
Τελευταία 5: 0-3-2


ΑΖΑΞΙΟ: Στο εντός έδρας με τη Λυόν, αν και οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν να παίζουν με 10 στο 50’, ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ, τέσσερα λεπτά αργότερα. Η Αζαξιό ισοφάρισε με το πέναλτι του Εντουάρντο στο 59’, αλλά δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή, μένοντας με τη σειρά της με 10, λόγω της αποβολής του Λιπινί στο 90’. Έπεσε εντός επικίνδυνης ζώνης, έχοντας 38 βαθμούς και ισοβαθμώντας με Καέν και Μπρεστ, από τις οποίες όμως υστερεί στη διαφορά τερμάτων. Αν χάσει σήμερα η Αζαξιό, βγάζει το φίδι από την τρύπα για πολλές ομάδες της κατηγορίας που κινδυνεύουν. Αν κερδίσει τότε μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω για όλους. Και με ισοπαλία το παλεύει, αρκεί να χάσει μία εκ των Μπρεστ ή Καέν. Μετράει μόλις μία νίκη στα 10 τελευταία, ενώ έχει έξι γκολ-γκολ στα εφτά τελευταία. Τιμωρημένος ο αμυντικός Λιπινί (21 συμμ.).


Εκτός: 2-6-10
Γκολ: 16-37
Τελευταία 5: 1-2-2


Πρόταση: Η Τουλούζ δεν έχει πολλές ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη, ενώ η Αζαξιό έχει ελπίδες παραμονής, αρκεί να πάρει βαθμό/-ούς. Αξίζει ένα ρίσκο στο Χ2 που πληρώνει 1.67 (Bwin).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση