» » » » » Μένει ή φεύγει ο Τόρες;

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Μένει ή φεύγει ο Τόρες;
Τα σενάρια για το μέλλον του Φερνάντο Τόρες στην Τσέλσι έχουν αρχίσει ήδη να κάνουν την εμφάνισή τους. 


Για πολλούς η ευχέρεια στο σκοράρισμα του Φερνάντο Τόρες, από τη στιγμή που μεταγράφηκε στην Τσέλσι, έχει γίνει ανέκδοτο. Η καριέρα του άλλοτε goleador Ισπανού επιθετικού είχε πάρει την κάτω βόλτα, όμως η έλευση του Ντι Ματέο στον πάγκο των «μπλε» του Λονδίνου, δεν αναγέννησε μόνο την ομάδα, αλλά και την καριέρα του Τόρες, ο οποίος όμως έχει χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα της ομάδας.



Ο Ισπανός επιθετικός δείχνει σιγά σιγά να βρίσκει τον παλιό καλό του εαυτό, όμως αυτό είναι ικανό να τον κρατήσει στο Λονδίνο και στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Ήδη τα πρώτα σενάρια για το ενδεχόμενο... ανταλλαγής του με τον Ρανταμέλ Φαλκάο της Ατλέτικο Μαδρίτης έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους.


Στο... κόλπο έχει μπει και η Ίντερ η οποία φέρεται να παρακολουθεί μέχρι στιγμής τις εξελίξεις. Ο ίδιος ο Τόρες έριξε λάδι στην φωτιά με τις δηλώσεις του μετά τον τελικό: «Το να μην είμαι στη βασική ενδεκάδα της Τσέλσι για τον τελικό του Champions League κόντρα στην Μπάγερν ήταν μεγάλη απογοήτευση, ίσως η μεγαλύτερη της ζωής μου».
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση