» » » » » Προγνωστικά στο Στοίχημα: Φιλικά εθνικών ομάδων

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Προγνωστικά στο Στοίχημα: Φιλικά εθνικών ομάδων
Γήπεδο: Wörthersee Stadion (Αυστρία), Χωρητικότητα: 32.000
Προϊστορία: 3-0-1


ΠΟΛΩΝΙΑ: Οι Πολωνοί ως γνωστό, δε συμμετείχαν στα προκριματικά γιατί θα συμμετάσχουν στο EURO 2012 ως συνδιοργανωτές μαζί με την Ουκρανία. Εκεί θα βρεθούν αντιμέτωποι με την εθνική μας, αλλά και με τις Ρωσία και Τσεχία. Τελευταία συμμετοχή τους σε μεγάλη διοργάνωση ήταν στο EURO 2008, όπου γνώρισαν δύο ήττες από Κροατία και Γερμανία και απέσπασαν ισοπαλία από την Αυστρία. Μετά το τέλος των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010, όπου δεν
προκρίθηκαν τερματίζοντας 5οι πίσω από Σλοβακία, Σλοβενία, Τσεχία και Β. Ιρλανδία, η Πολωνία έχει δώσει 30 φιλικά, μετρώντας 12 νίκες, 9 ισοπαλίες και 9 ήττες, ενώ έχει προγραμματίσει ακόμα δύο φιλικά πριν την έναρξη του τουρνουά με Σλοβακία (26/05) και Ανδόρρα (02/06). Στο πιο πρόσφατο φιλικό της στη Βαρσοβία (29/02), αναδείχθηκε ισόπαλη με την Πορτογαλία (0-0). Ο τεχνικός Σμούντα, έχει κάνει μία μίξη παλαιών και νέων παιχτών, με τους περισσότερους να αγωνίζονται σε ξένα πρωταθλήματα. Χαρακτηριστικό ότι μόλις 8 από τους 26 αγωνίζονται στην Πολωνία.
Τερματοφύλακες: Fabianski (Arsenal), Szczesny (Arsenal), Tyton (PSV)
Αμυντικοί: Boenisch (Werder Bremen), Glik (Torino), Jodlowiec (Polonia Warsaw), Kaminski (Lech Poznan), Perquis (Sochaux), Piszczek (Dortmund), Wasilewski (Anderlecht), Wawrzyniak (Legia Warsaw), Wojtkowiak (Lech Poznan).
Μέσοι: Blaszczykowski (Dortmund), Dudka (Auxerre), Grosicki (Sivasspor), Matuszczyk (Fort. Dusseldorf), Mierzejewski (Trabzonspor), Murawski (Lech Poznan), Polanski (Mainz), Obraniak (Bordeaux), Rybus (Terek Grozny), Wolski (Legia Warsaw), Επιθετικοί: Brozek (Celtic), Kucharczyk (Legia Warsaw), Lewandowski (Dortmund), Sobiech (Hannover).


ΛΕΤΟΝΙΑ: Οι Λετονοί συμμετείχαν στα προκριματικά του EURO 2012 στον όμιλο της Ελλάδας, τερματίζοντας 4οι (3-2-5) και έτσι δε θα δώσουν το παρών στα γήπεδα της Πολωνίας και Ουκρανίας, ενώ θα ξανασυναντήσει την εθνική μας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014. Την ερχόμενη εβδομάδα έχει να δώσει «επίσημο» παιχνίδι για το κύπελλο Βαλτικής (μια άτυπη διοργάνωση της ΟΥΕΦΑ) κόντρα στη Λιθουανία (01/06). Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στον τελικό μία εκ των Φιλανδία-Εσθονία. Έχουν κερδίσει μόνο μία φορά την Πολωνία (εκτός έδρας), στα προκριματικά του EURO 2004. Στο πιο πρόσφατο φιλικό που έδωσε στην Αντάλυα της Τουρκίας (29/02), αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με το Καζακστάν.


Πρόταση: Στην τελική ευθεία η Πολωνία για το EURO και πολύ καλύτερη από τη Λετονία. Μέτρια η δυναμική των Λετονών, αν και έχει δείξει (όπως και κόντρα στην Ελλάδα) ότι μπορεί να γίνει επικίνδυνη. Στο σημείο που βρισκόμαστε όμως η Πολωνία εύκολα-δύσκολα θα καταφέρει να κερδίσει. Άσος στο 1.50 (Bet365).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση