» » » » » » » Φιλικά Εθνικών Ομάδων: Ρωσία - Ουρουγουάη

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Φιλικά Εθνικών Ομάδων: Ρωσία - Ουρουγουάη
Γήπεδο: Stadion Lokomotiv (Μόσχα), Χωρητικότητα: 28800
Προϊστορία: 5-0-1


ΡΩΣΙΑ: Η Ρωσία τερμάτισε στην 1η θέση του β’ προκριματικού ομίλου του EURO 2012, μπροστά από Ιρλανδία, Αρμενία, Σλοβακία, ΦΥΡΟΜ και Ανδόρρα. Στη διοργάνωση βρίσκεται στον Α’ όμιλο μαζί με την εθνική μας, την Πολωνία και την Τσεχία και στόχος της είναι να επαναλάβει την πορεία του EURO 2008, όταν είχε φτάσει μέχρι τους «4». Βρίσκεται στην 11η θέση της κατάταξης της FIFA. Η σημαντικότερη είδηση για τη Ρωσία είναι ότι ο Ντικ Άντβοκαατ, που βρίσκεται στον πάγκο της Ρωσίας από τον Ιούλιο του 2010, θα αποχωρήσει μετά το τέλος του τουρνουά, αφού αρνήθηκε τη διετή ανανέωση του συμβολαίου του και υπέγραψε για ένα χρόνο με την Αϊντχόφεν.
Οι λόγοι άγνωστοι, αλλά όπως ο ίδιος δήλωσε δεν έχει να κάνει με τα χρήματα. Έχει προγραμματισμένα ακόμα δύο φιλικά τις επόμενες μέρες: Λιθουανία (29/05) και Ιταλία (01/06). Μόλις τρεις παίχτες αγωνίζονται σε ξένα πρωταθλήματα, ενώ οι υπόλοιποι 23 εντός Ρωσίας. Είναι αήττητη εδώ και έντεκα αγώνες (6-5-0). Τα εφτά από τα οχτώ τελευταία, ανεξαρτήτου διοργάνωσης (φιλικά/προκριματικά), ήταν under, ενώ τα έξι από τα εφτά τελευταία ήταν no-goal. Έχει κερδίσει μόλις τρία από τα έντεκα τελευταία φιλικά που έχει δώσει. Αυτοί είναι οι 26 εκλεκτοί του Άντβοκαατ για το EURO.


Τερματοφύλακες: Akinfeev (CSKA Moscow), Malafeev (Zenit St. Petersburg), Shunin (Dynamo Moscow)


Αμυντικοί: Anyukov (Zenit St. Petersburg), Alexey Berezutsky (CSKA Moscow), Ignashevich (CSKA Moscow), Sharonov (Rubin Kazan), Shishkin (Lokomotiv Moscow), Granat (Dynamo Moscow)


Μέσοι: Denisov (Zenit St. Petersburg), Shirokov (Zenit St. Petersburg), Zyryanov (Zenit St. Petersburg), Zhirkov (Anzhi Makhachkala), Dzagoyev (CSKA Moscow), Semshov (Dynamo Moscow), Glushakov (Lokomotiv Moscow), Ozdoyev (Lokomotiv Moscow), Izmailov (Sporting), Kombarov (Spartak Moscow)


Επιθετικοί: Arshavin (Zenit St. Petersburg), Kerzhakov (Zenit St. Petersburg), Pavlyuchenko (Lokomotiv Moscow), Dzyuba (Spartak Moscow), Kokorin (Dynamo Moscow), Pogrebnyak (Fulham)


Τελευταία 5: 3-2-0



ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Μετά την πολύ καλή πορεία στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2010, όπου τερμάτισε 4η, η Ουρουγουάη συνέχισε την ανοδική της πορεία, κατακτώντας πέρυσι το Copa America. Οι δύο εξαιρετικές χρονιές που έκανε είχαν σαν αποτέλεσμα να ανέβει στην 3η θέση της κατάταξης της FIFA. Βρίσκεται εν μέσω προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου και στις αρχές του επόμενου μήνα δύο αγώνες με Βενεζουέλα (02/06) και Περού (10/06). Με τους περισσότερους και σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της να αγωνίζονται σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, είναι πιο εύκολο να αγωνίζεται εντός Ευρώπης. Δεν έχει ηττηθεί από τον περασμένο Μάιο και το φιλικό με τη Γερμανία (1-2), μετρώντας από τότε αήττητο 14 αγώνων (9-5-0), 9 από τους οποίους έληξαν under, ενώ 4 από τα 6 τελευταία ήταν γκολ-γκολ. Στα δύο τελευταία φιλικά που έδωσε νίκησε την Ιταλία στη Ρώμη και ήρθε ισόπαλη με τη Ρουμανία στο Βουκουρέστι.


Τερματοφύλακες: Muslera (Galatasaray), Silva (Olimpia/Παραγουάη)


Αμυντικοί: Caceres (Juventus), Fucile (Santos/Βραζιλία), Lugano (PSG), Coates (Liverpool), Godin (Atletico Madrid), Pereira (Benfica)


Μέσοι: Arevalo (Tijuana), Gargano (Napoli), Lodeiro (Ajax), Ramirez (Bologna), Eguren (Sporting Gijon), Gonzalez (Lazio), Perez (Bologna), Rodriguez (Porto)


Επιθετικοί: Abreu (Botafogo), Cavani (Napoli), Forlan (Inter), Suarez (Liverpool), Fernandez (Malaga)


Τελευταία 5: 3-2-5


Πρόταση: Πολύ δυνατή αναμέτρηση στη Μόσχα. Η Ρωσία μπαίνει στην τελική ευθεία για το EURO, αλλά και η Ουρουγουάη έχει αποδείξει ότι τα τελευταία χρόνια ανήκει στην ελίτ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Πιθανό να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (2.00 William Hill).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση